Partyflock
 

Beach BBQ time Scheveningen

gepubliceerd door , op
Beach BBQ time Scheveningen
28 mei 2008
FeestBeach BBQ · The official
Datumzaterdag 31 mei 2008
LocatieBarefoot
Er zijn van die momenten dat de zomer in Nederland haast ondenkbaar is. Momenten dat de stralende zon dikgedrukt op het verlanglijstje staat. Of dat het meegedeelde neerslagpercentage als deprimerende wolk boven ons hoofd hangt. Maar gelukkig komt er na regen altijd zonneschijn en wachten wordt beloond… Eindelijk gaat ons kikkerlandje een gloedhete zomer tegemoet; dat betekent dat het hoog tijd is om dit wenselijke hoogseizoen te verwelkomen!

The official Beach BBQ
Op zaterdag 31 mei gaat liefde clichéwijs door de maag – want speciaal voor alle strandliefhebbers pakt Beach BBQ ook dit jaar weer breed uit met lipaflikkende ingrediënten! Terwijl grootse artiesten op het menu prijken met overheerlijke sets, kun je rijkelijk genieten van de goed gevulde barbecue en roségekleurde drankjes. Dus stil je honger met allerlei gegrilde vleessoorten, laat hoogstaande artiesten jou een muzikaal dessert voorschotelen en belééf het strand! Let op!... Dit jaar is de barbecue tot 19.30 zelfs gratis, dus sla het avond eten over en kom vroeg!

Barefoot Beachclub, Scheveningen
Terwijl de zon glinsterend ondergaat achter de strakblauwe Scheveningse zee, blijft de temperatuurgraad razendsnel stijgen… Gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen, staat Beach BBQ klaar om jou op 31 mei vanaf 18.00 te ontvangen in de Barefoot Beachclub. Ongeremd kun jij jouw maag, gehoorverlangens en belevingswensen laten bevredigen tijdens de eerste Beach BBQ van 2008 - want tot 01.30 staan de heerlijkste hapjes voor en achter de Dj Booth klaar! Ben jij al klaar om jouw zomer optimaal te starten?

Line-up:
Genietend van de onoverwinnelijke strandsfeer, de ondergaande zon en rosé/zeelucht, maken een vijftal behendige deejays het Beach BBQ Spektakel compleet. Laat je meevoeren naar een zomerse nacht en zet je schrap in het zand voor:

Afrojack
Bekend van tientallen events en massieve producties, heeft Afrojack zijn strepen dubbel en dwars verdiend met zijn typerede multitalent. Oorverdovende producties en karakteristieke sets beloven dan ook dat hij de officiële editie van Beach BBQ absoluut eer aandoet!

Skitzofrenix
Ook Skitzofrenix knalt zijn platenvoorkeur op verhitte wijze door de boxen. Bekendstaande om zijn begeerde remixes en karakteristieke mixstijl, zien talloze clubs en evenementen deze man graag achter hun draaitafels staan. Verwacht platen die zelfs het diepste houseverlangen beantwoorden!

Outsiders
Een tweestrijd, waarbij beide partijen ook individueel hun mannetje staan. Krachtige bass en rauwe beats, die hun weg ook richting jouw gehoorbeleving vinden! Het duo Outsiders zet de temperatuurgraad vanavond op bloedheet, dus wees voorbereid…

Marvelous K
Marvelous K is onmisbaar op een strandode als vanavond en hij bewijst ook hier het vuurwerk er vanaf te kunnen laten spatten! Een krachtige set met en een edgy bass: niks is hem gek genoeg…

ElektroForze
Ongelimiteerd talent en passioneel in hun vakmanschap: ElektroForze verovert nu al vele harten met hun karakteristieke platenkeus. Ook Beach BBQ is géén uitzondering op deze regel!

Aangevuld door de powerful vocals van MC Chaquilo, belooft de officiële kickoff-editie van Beach BBQ ook anno 2008 zijn zomerse lat op gloedheet vast te stellen!

Tickets
Kaarten kosten slechts €10,- en zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar via Barefoot Beachclub en Midtown Den Haag. Meer informatie en de routebeschrijving vind je op www.noorderstrand.tv. Tot strand!

Taste the Summer @ Beach BBQ in Barefoot Beachclub!

3 opmerkingen

Lekker hoor! en het weer zit volgens mij ook mee! kom zekker eff langs en daarna lekker afteren in Le Paris met Steve rachmad!
 
Zin innnnnnn!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Goed nieuwsbericht dit! :respect: