Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag 20 juni: Dj Gizmo´S Birthday Bash

gepubliceerd door , op
We schrijven 3 juni 1965 als Den Haag wordt opgeschrikt door een snerpend en indringend geluid. Hiermee laat de jongste telg uit de familie Salee weten dat hij is gearriveerd. Nu 43 jaar later is Ferry nog altijd klein van stuk maar ook wereldwijd bekend als DJ Gizmo, één van de belangrijkste vertegenwoordigers van gabber en hardcore.

Oud maar nog lang niet bejaard zal hij op vrijdag 20 juni samen met een hele rij vrienden zijn 43e verjaardag vieren in wat sinds enkele jaren zijn woonplaats is, Zoetermeer. In Discotheek Locomotion zullen ze Ferry een muzikale aubade geven. Natuurlijk zal ook Gizmo de feestgangers trakteren op een speciale deejay set.

Gizmo
Al meer dan 25 jaar laat Gizmo elk feest ontploffen op het juiste moment . Het voormalige lid van het befaamde The Dreamteam (Gizmo, Dano, Buzz Fuzz & The Prophet) werd in 1995 in Zwitserland gekroond tot “Best International Deejay”

Overal ter wereld ging het dansvolk los. Van BCM Mallorca, Bios Amsterdam, Parkzicht Rotterdam tot in Locomotion Zoetermeer is zijn draaistijl geroemd en beroemd. Als resident deejay was hij een van de gangmakers van de megaparty Rave the City. Ook als producer is Gizmo uiterst productief. Zijn househits zijn uitgebracht op diverse labels waaronder BabyBoom, Dwarf en zijn eigen platenlabel Gizmania-X

De gasten
Miss Monica, The Headbanger, Buzz Fuzz, The Darkraver, Deaz D, Pavo, Nosferatu, Bobby V, FerZ & Xavi, Josh & Wesz, Norman, Partyraiser, Spy-D, Native & Symastic, B-Front & Pulse, Dano, Toxic, MC Joe.

Op het verjaardagsfeestje van Gizmo draaien de deejays, classics, early hardcore, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, jump & oldschool

Tickets & info
Voorverkoop 10 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via Ticketservice, Midtown Den Haag, Free Record Shop en aan de kassa van Locomotion.
Aanvang 23.00

Meer informatie ook op www.locomotion.nl & www.djgizmo.nl

10 opmerkingen

 
Word beuken, maar niet voor mij....
headbanger, nos & partyraiser :woop:
 
Artiest Bams
wat heeft ie allemaal op zn gezicht zitten??
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 juni 2008 om 15:46:
wat heeft ie allemaal op zn gezicht zitten??
Alle DJ's van de avond :lol:
't is vast een Psytek design!

:bloos:
Adobe After Effects, na het photoshoppen;)