Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it
Saves the best for last…

anoniem gepubliceerd op
Taste-it
25 mei 2008
FeestTaste-it · A fine taste of real house music
Datumzaterdag 7 juni 2008
WinactieTaste-it actiegesloten
LocatieP3 Site
Het clubseizoen loopt ten einde, de festivals staan voor de deur.. Maar voor we ons allemaal volledig over geven aan de zomer, zal Taste-it nog een keer flink vlammen! Zaterdag 7 juni zal de laatste editie voor de zomerstop plaatsvinden en natuurlijk mag je die niet missen. Taste-it heeft namelijk een toetje om je vingers bij af te likken.

Een wederom geslaagd en succesvol seizoen ligt bijna achter ons. Het begon allemaal in september toen tijdens de grootse 1-year anniversary edition het dak er bijna letterlijk vanaf ging! Vervolgens was de special christmas eve edition niet minder geslaagd. Kerst was afgelopen december better and hotter than ever! En de vorige editie van Taste-it was vervolgens de eerste in een nieuw tijdperk. De minimum leeftijd werd verhoogd naar 21 jaar en dit had zeker succes! Taste-it was meer dan ooit het feest dat het ooit bedoeld was, met volwassen publiek, een topsfeer en natuurlijk… heerlijke muziek. En die lijn wordt dan ook 100% voortgezet!

Op 7 juni heeft Taste-it! een line-up die gezien mag worden als een ware ode aan de true house music. Niet een, niet twee, zelfs geen drie, maar wel vier living legends staan voor jullie klaar! Lucien Foort, Baggi Begovic, Ryan Marciano en Sunnery James staan garant voor een muzikaal hoogtepunt in de geschiedenis van Taste-it. Ze hebben allemaal hun sporen flink verdiend in de dance-scene, worden gerespecteerd door collega’s en publiek en staan meer dan regelmatig op de grote label-nights in Nederland en ver daarbuiten. Maar nog belangrijker, ze weten een zaal in vervoering te brengen met hun echte house sound.. Zo goed hoor je het zelden!

Tel daarbij op dat ook vaste waarde Alex Cruz en MC Zawdi MC van de partij zijn en het wordt duidelijk dat dit inderdaad een heerlijk toetje op een meer dan geslaagd seizoen wordt! Nog een keer knallen, nog een keer los! En daarna volop genieten van de zomer! Heb je geen editie gemist dit seizoen? Dan wil je deze ook zeker niet overslaan!

De voorverkoop is reeds begonnen. Kaarten a 15 euro zijn natuurlijk weer verkrijgbaar bij Coach en Xims en online via www.p3purmerend.nl . Wacht zoals gebruikelijk niet te lang, want voor je het weet is het uitverkocht! En das jammer…