Partyflock
 
­ Nederland

Gers – Summer of Love

anoniem gepubliceerd op
Gers – Summer of Love
17 juni 2003
FeestGers · Summer of Love
Datumvrijdag 4 juli 2003
LocatieOff_Corso Site
De warme voorzomer is inmiddels in volle gang en het is duidelijk dat het allemaal alleen nog maar heter en heter zal worden. De kriebels, hormonen en endorfinen gieren door ons lichaam, het broeierige zomergevoel laat ons flirten als exotische vlinders en brengt louter het beste in de mens naar boven.

Genieten, gezelligheid, saamhorigheid; Gerse muziek is het perfecte bindmiddel om al die euforische gevoelens bij elkaar te brengen.

Vanaf de prilste lentezon bouwen alle intensieve fijne gevoelens zich op, om tijdens de zomer te exploderen bij de zomerfestivals!! Pop-, dance- en rockfestivals brengen allen hetzelfde extatische gevoel teweeg.

Zo ook, G.E.R.S.! Gers brengt tweemaandelijks een uitermate brede, intelligente eclectische muziekmix. Op vrijdag 4 juli geeft Gers een voorproefje op al dat fijne wat komen gaat, door zich te richten op die diverse sounds en vibes van de festivals. Onder de noemer ‘Summer of Love’ zullen dj’s St. Paul, Leroy Rey, en Chezz & Deep Diggin' je voorbereiden op al het festival geweld dat deze zomer weer zal losbarsten.

Gers (GroovEclecticRotterdamSounds) staat voor de overtreffende trap van tof en dat is precies wat het is. De Off_Corso staat vrijdag 4 juli decor voor al het Gerse wat Gers te brengen heeft.

Voor € 10,- kan jij het ook meemaken. Bereid je voor op de zomer, ervaar het, wees Gers.



Check de foto’s van de laatste Gers (2-5-03) op www.off-corso.nl

4 opmerkingen

Sars - maak slachtoffers ;)
idd een typisch 'gers' feesie ja! ;)
Altijd als ze beginnen over intelligente dansmuziek, krijg ik de kriebels (en t zijn geen lentekriebels, sorry)