Partyflock
 

De grootste nationale en internationale trancepolitici in debat op Eternal Groovers

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 31 mei zal in HappydayZZ Venue de twee editie van de battle “Eternal Groovers” plaatsvinden; hét debat tussen de grootste Europese trancepolitici. De eerste succesvolle editie heeft zoveel stof doen opwaaien dat er een nieuw parlement heeft moeten aantreden. En om alle ministeries optimaal hun muzikale zegje te laten doen, wordt er tijdens deze nacht onderscheid gemaakt tussen de Eerste kamer en de Tweede kamer. Politiek saai? Echt niet! Dit debat moet je meemaken!

Bas & Ram bekleden in de nieuwe formatie het ministerie van Viagra. Een terechte positie voor hun potentieverhogende inbreng tijdens voorgaande onderonsjes. Bas & Ram zullen topoverleg voeren met Ko-c die het ministerie van Drugs Policy vertegenwoordigd.

Het duurde niet lang om de geschikte kandidaat te vinden voor het ministerie van Wodka: Krzysztof Chochlow is ‘the man for the job’. Deze Poolse superheld zal het opnemen tegen het ministerie van Carnaval met Ron van den Beuken aan het roer. Twee ministeries die het vermoedelijk goed met elkaar gaan vinden.

Wat zal het er heet aan toe gaan als de volgende twee toppers elkaar treffen op Eternal Groovers. De battle tussen Mike S van het ministerie van Muscles en Melvin van het ministerie van AD-HD zal een grenzeloze krachtinspanning opleveren. Een dosis erotische klanken die menig tranceliefhebber in hogere sferen zal brengen.

‘Mr ZinoFrancois is gevraagd het ministerie der Giants te voorzien van zijn vakkundige leiderschap. Een functie die deze partyreus met zijn stevige sound op het lijf geschreven is. De Duitser Massimo Nocito zal als afgevaardigde van het ministerie van Sound tegengas gaan geven en de stereo van de HappydayZZ Venue danig op de proef stellen.

Charly & Nazzz zijn samen verantwoordelijk voor het ministerie van Hobbits; een volk uit Europa dat genadeloos ‘in de ban van de trance’ is. Om dit volk mee te laten tellen in de Unie reizen Charly & Nazzz graag als delegatie af naar Eternal Groovers om daar hun geluid te laten gelden.

In de Tweede kamer worden geen battles gevoerd. De aanwezige ministeries krijgen hier alle ruimte om zonder weerwoord hun statements uit te dragen. Eternal Groovers staat voor ‘vrijheid van trance-uiting’. Waar de één zichzelf graag uit met een film, doen anderen dat het liefst on-stage met een mixer, draaitafels en een lading brute trancetracks. Het zal er heftig aan toe gaan met Hank (ministerie van Decisions), Dendrite (ministerie van Shampoo), Mr X-Clusive (ministerie van de Tri-sexuals) en Iwan (Fire Department).

Om deze trancetop vocaal in het gareel te houden is MC Da Silva aangesteld als Eternal Groovers voorzitter die vanaf het podium alle aanwezigen goed in de gaten zal houden.

In de voorverkoop heb je voor € 12,50 toegang tot de ‘publieke dansvloer’ die voor dit feest volledig is opengesteld voor het publiek. De entree aan de deur bedraagt € 17,50. Laat al je moties van wantrouwen varen en kom zaterdag 31 mei genieten van Eternal Groovers.

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Charly & Nazzz zijn samen verantwoordelijk voor het ministerie van Hobbits


:lol:
Shit moeten we missen, we zijn dan op vakantie
:respect: wordt een leuk feest!
 
Kijk aan! gezellig! Zeker aanwezig :Banana: :kwijl:
Alle Ministeries bij elkaar dat gaat een Top Feest worden :D
:bounce: :cheer: :bounce: :cheer: :bounce: :cheer:
 
Pfffff deze mannen zouden maar 's echt in de 1e en 2e kamer moeten gaan zitten :yes:
Ik stem nu alvast maar voor :lol:
Motie aangenomen!!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 mei 2008 om 19:36:
Ik stem nu alvast maar voor

Grinzzz ik denk dat de opkomst om te komen stemmen dan een heel stuk hoger zou liggen :P :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Tjee word politiek eindelijk boeiend.!!