Partyflock
 
­ Nederland

Dotz Deluxiouz

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag 23 mei staat er een superfeest met een super line-up op je te wachten in de Villa Thalia in Rotterdam. Dotz Deluxiouz, want daar hebben we het over, zal een hele vette avond gaan worden onder het motto “live the DOTZ lifestyle”.

Om te beginnen staat er zoals gezegd een super line-up met alleen maar topartiesten voor je klaar. Wat dacht je van achtereenvolgens Baggi Begovic, Sidney Samson, D-Rashid en Tony Cha Cha? Dit alles aan elkaar “ge-mc-ed” door één van de populairste mc’s van het moment: Andy Sherman. En alsof het nog niet genoeg is kun je ook nog eens volop genieten van VJ Ottograph en de GoGo danseressen van Addicted 2Dance, die beiden op eigen vakgebied voor veel visueel vermaak zullen gaan zorgen!

Baggi Begovic scoort op dit moment flink met de remix die hij heeft gedaan voor niemand minder dan Donna Summer, de disco queen van weleer! I’m A Fire is de naam van het nummer dat hij samen met Soul Conspiracy onder handen heeft genomen. Zonder het prachtige gevoel van het origineel uit het oog te verliezen, hebben ze plaat tot een ware “clubbanger” weten om te toveren.

Een andere “grote naam” die op 23 mei zal draaien is Sidney Samson. Met indrukwekkende gigs in clubs als de Matrixx, Panama en Rembrandt en optredens op feesten als Nope is Dope en natuurlijk Sneakerz heeft hij een stevige positie verworven in de dj top van Nederland. Bij de jonge nieuwe generatie feestgangers is hij net zo populair als bijvoorbeeld Erick E of Roog.

Organisator DOTZ (www.dotzmag.com) is een lifestyle-oriëntated producent van bloedmooie lichtmetalen autovelgen. Naast thema’s als extreme sports, muziek, games en cars draait het in de filosofie van het merk ook vooral om feesten en uitgaan. Als wielensponsor van o.a. Tony Cha Cha, Irwan en Chuckie is DOTZ stevig geworteld in de Nederlandse dj scène. Voor de productie van dit ongetwijfeld spraakmakende evenement heeft DOTZ een beroep gedaan op MAW Party, ondermeer bekend van feesten zoals Absolutely Fantastic en Shoot Me, I’m Famous.

De entreekaarten zijn voor slechts € 10,00 in de voorverkoop te krijgen bij www.voorverkoop.net, Sister Moon in Rotterdam en Rhythm Import in Den Haag. Aan de deur kosten de kaarten € 13,00. Via www.voorverkoop.net zijn er ook VIP kaarten te koop. Voor de prijs van € 27,50 kan je via een aparte ingang naar binnen en heb je toegang tot de mooie VIP lounge van de Thalia. Daarnaast krijg je een glas champagne aangeboden door de wonderschone Julia (internationaal promo model DOTZ) en heb je de hele avond de beschikking over heerlijk vers fruit.

Meer info over Dotz Deluxiouz is te vinden op www.deluxiouz.nl