Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it
24 mei Lichtfabriek Haarlem

anoniem gepubliceerd op
Oh yes! Na het overweldigende succes van de compleet uitverkochte eerste editie met Chuckie in een hoofdrol komt Taste-it! terug…En hoe! Zaterdag 24 mei zal de Lichtfabriek in Haarlem opnieuw volledig op z’n kop gezet worden with some legendary housemusic! The story continues… Again, Taste-it! will rock the place as never before!

Maar wat is het geheim van dit ongekende succes?! Om te beginnen, natuurlijk.. the Music! House is waar het om draait. Funky beats, fine loops en hier en daar some uplifting vocals! Bij Taste-it! staat de muziek centraal en dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit het succes tot nu toe! En dat succes is nog lang niet ten einde!

Geweldige house betekent DJ’s die staan voor kwaliteit! Ook deze keer staan er dus weer enkele gearriveerde en highly talented stars achter de Pioneers. Gregor Salto bijvoorbeeld! Deze Haarlemmer weet zich al jaren staande te houden in de (inter)nationale top en zal op 24 mei laten zien dat dit meer dan terecht is! Only the best is good enough voor Gregor en daarom is deze producer/dj helemaal thuis op Taste-it! in zijn eigen stad. Maar Gregor staat er zeker niet alleen voor! Ook Ricky Rivaro komt zijn talenten showen, en dat zijn er heel wat! Tijdens de eerste editie voorzag Ricky de avond al van een knallend slot, nu komt hij laten zien dat zijn sound ook geschikt is voor eerder op de avond! Verder staan resident Alex Cruz en mister Latin Lovers himself Chris Rox op het programma. Beiden geroemd vanwege hun eigen sound en alom gerespecteerd in the scene. Zo stond Alex Cruz met zijn track “La Femme Fatale” wekenlang hoog in the house-charts in heel Europa en stond Chris Rox onlangs in het voorprogramma van Erick Morillo in The The Sand ! Gigs waar hij trots op mag zijn en die bewijzen dat deze man niet ver verwijderd meer is van de echte top! Dat belooft wat!

Het geheel wordt voorzien van vocals en lyrics van Zawdi MC MC die al lang geen onbekende meer is en daarnaast wordt de tweede zaal weer ingevuld door enkele verrassend ervaren youngstars: D-Vario en Nouri G, die er de vorige keer ook al bij was en de zaal toen deed rocken als nooit tevoren! Het mag weer duidelijk worden dat je deze editie niet wilt missen! Kaarten van 15 Euro in de vvk zijn dan ook nu verkrijgbaar bij Heaven’s Playground, Trancentral, Coach Haarlem, Dickie’s store en alle landelijke Musicstore’s. Wil je jouw kaartje online bestellen dan kan dat uiteraard ook en wel via www.lichtfabriek.nl en www.easyticket.nl.

Haal je ticket snel, want de vorige editie was binnen no-time sold out! En deze keer wil je niet voor een dichte deur komen te staan!

See you @ de Lichtfabriek!

1 opmerking

word gezellig :woop:
laatste aanpassing