Partyflock
 

Zomerkriebels Festival
Tweede editie belooft supersound

gepubliceerd door , op
Winterkriebels Festival ligt nog vers in ons geheugen, maar de tijd vliegt en de zomer komt steeds dichterbij. Op zaterdag 28 juni, als de zomer pas zeven dagen jong is, is het eindelijk weer zover. Op dezelfde locatie als vorig jaar, stadsstrand `SOIA - Strand Oog in Al`, laat het kleinste, maar leukste festival van Utrecht van zich horen: Zomerkriebels Festival! Het is alweer de tweede editie van dit succesvolle event, dat vanaf 12.00 uur losbarst en duurt tot middernacht. Het fenomeen stadstrand is in Utrecht niet meer weg te denken. SOIA - Strand Oog in Al heeft bewezen een perfecte hotspot te zijn, gelegen op een prachtige locatie aan het water, aan de rand van Utrecht. De faciliteiten, zoals hemeldouches, een restaurant en een cocktailbar zijn helemaal van nu. Er zijn dus genoeg ingrediënten voor weer een heerlijke editie van het Zomerkriebels Festival.

Het Zomerkriebels Festival onderscheid zich van andere festivals door de kleinschaligheid en kwaliteit. Met twee stages en diverse leuke stands is het één van de kleinste festivals van Nederland. Vorig jaar was duidelijk te zien dat door de kleine opzet de intimiteit werd gewaarborgd, zodat iedereen nog meer kon genieten van al het moois wat er voorbijkwam. Dat het dit jaar net zo mooi – zo niet, nóg mooier – wordt, staat vast! De organisatie haalt alles uit de kast om het debuutjaar te overtreffen met een top line up. Met op de Main Stage ROOG, Erick E, Baggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano Born to Funk, Melvin Reese, TDK, Rejay & Le Monde, Vince Moogin en Afro Donato. De Main Stage wordt vocaal ondersteund door Mc Roga & Mc Pryme.

De tweede stage is ook dit jaar benoemd tot Talent Stage. Hier staan DJ`s die op het punt staan om door te breken, maar de bekendheid bij het grote publiek nog net missen. De winnaar van vorig jaar was Basti Lourenz, die sindsdien veelvuldig in het land is te horen. Voor deze editie is er weer een deskundige jury samengesteld om uit de deelnemers het grootste dj talent te kiezen. Natuurlijk heeft het publiek ook een stem. DJ’s die hiervoor in zijn, kunnen zich tot 1 juni inschrijven. Meer info hierover zie je binnenkort op de website www.zondagskriebels.nl. Vanaf 10 juni kun je op de site www.zondagskriebels.nl uitgebreid checken hoe de line up van de Talent Stage eruit gaat zien. Van iedere DJ is de biografie te lezen en een kort interview. Ook kun je luisteren naar een korte mix en alvast stemmen op jouw favoriete DJ!

Voor het kleinste, maar leukste festival moet je dus op zaterdag 28 juni op het Zomerkriebels Festival zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via Easyticket, Paylogic en diverse voorverkoopadressen voor slechts 20 euro (ex fee). Voor meer informatie en het laatste nieuws: www.zondagskriebels.nl

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
Wat een dijk van een line up!! Dit gaat net als vorig jaar een succes worden!!!!
Artiest J
Zeker weten Bas en lekker dichtbij huis yeah
Dat wordt weer een toppertje!