Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz

anoniem gepubliceerd op
Nog één editie te gaan en dan zit het er op! Het lange Sneakerz “winterseizoen” in het Paard in Den Haag… Tien fantastische edities lang heeft Nederlands populairste clubconcept voor erg gezellige zondagavonden gezorgd in Den Haag’s mooiste en beste locatie. Op zondag 1 juni zal Sneakerz in stijl (dus met een super line-up!) afscheid van het Paard. Maar niet getreurd; begin oktober is Sneakerz weer terug, en wel met de viering van het 3-jarig bestaan van de Haagse edities. En uiteraard kan je de hele zomer lang genieten van de Sneakerz strandfeesten in Scheveningen en Bloemendaal.

Maar eerst, zoals gezegd, zondag 1 juni nog! Met achtereenvolgens Bart B More, Baggi Begovic, Funkerman, Madskillz en Erick E presenteert Sneakerz een overheerlijke line-up die zeker garant zal staan voor het ultieme zondagavondgevoel: voetjes van de vloer en handjes in de lucht. MC David Goncalves zal zorgen voor de toepasselijke vocalen.

De echte muziekfreak is natuurlijk allang opgevallen dat het niet alleen erg goede dj’s zijn die op het programma staan, maar dat de meeste van deze dj’s op het ogenblik ook nog eens heel goed scoren met hun producties en daarmee in de diverse hitlijsten staan. Zo heeft Funkerman ontzettend veel boekingen in het buitenland vanwege zijn megahit “Speed Up, die wereldwijd hoog in de dancecharts staat.

Baggi Begovic gooit hoge ogen met zijn remix voor Donna Summer. I’m A Fire is de naam van het nummer dat hij samen met Soul Conspiracy onder handen heeft genomen. Zonder het prachtige gevoel van het origineel uit het oog te verliezen, hebben ze plaat tot een ware clubklapper weten om te toveren.

Ook Bart B More is ondanks zijn nog redelijk jonge leeftijd al een graag geziene gast op veel feesten in binnen- en buitenland. Zo was hij de afgelopen maanden te horen op bekende feesten zoals Super Sunday, Freakend en natuurlijk Sneakerz Muzik! Daarnaast worden Bart’s platen regelmatig door grootheden als Steve Angello, Bob Sinclar en Axwell gedraaid.

Last but not least: de kleine zaal! Resident dj Shagspeare ontvangt Rockid, die ook zo langzamerhand een abonnement begint te krijgen op Sneakerz in Den Haag. En niet geheel onterecht… Met zijn onnavolgbare mixkwaliteiten en platenkeuze weet hij er samen met Shagspeare altijd een groot feest van te maken. En groot feest zal het dit keer zeker worden want ze is terug van weggeweest! Lady Bee! Na haar stemproblemen is ze gelukkig weer helemaal “up and running” en dat zal Den Haag weten ook. Beware!

De entreekaarten kosten in de voorverkoop 12 euro en zijn te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via

15 opmerkingen

 
saai
 
:gaap:
Keertje kijken :jaja:
Zin in! :bounce:
 
beter naar het strand
 
Streakerz :x
 
jammer dat het niet op het strand is... lkkr knokken en zandgooien
Waarom staat de organisatie van Sneakerz niet onzer Sneakerz zelf, maar onder MAW?
Uitspraak van DeManZonderAnus op maandag 12 mei 2008 om 18:47:
Waarom staat de organisatie van Sneakerz niet onzer Sneakerz zelf, maar onder MAW?

Omdat MAW de naam van de organisatie is. Streakerz..... uhhh....Sneakerz is één van de feesten die ze organiseren.
laatste aanpassing
MAW doet organisatie en productie van Sneakerz in het Paard v Troje. Sneakerz doet zelf productie etc van strandfeesten, Panama etc etc... ;-)
erg leuk! jammer dat t altijd zo ver weg is. voor de mensen die ook in t noorden wonen of zin in een leuk festival hebben op 28 juni: Audio Shock festival.... check de site :cheer:
Kut feest, komt alleen maar tyfus volk op af...:yes:
laatste aanpassing
En dat terwijl RoLLeM nog nooit op Sneakerz in Den Haag is geweest... ;-)