Partyflock
 
­ Nederland

Kortsluiting; Still Raving The Old Way!

gepubliceerd door , op
Kortsluiting; Still Raving The Old Way!
9 mei 2008
17 Mei staat er weer een onvervalste kortsluiting op de agenda van Babylon. Onvervalst, want de ingrediënten die nodig zijn voor een goed feest zijn weer aanwezig; lage prijzen, vette acts en lang doorgaan. Verder houdt Kortsluiting het muzikaal graag veelzijdig, voor alles is een tijd en belangrijk is gezelligheid. Dus op deze kortsluiting geen techno, geen UK breaks, geen electro, geen minimal, geen rave en zeker geen oldschool, laat staan acid.

Nee, op deze kortsluiting gewoon alles van dat, oftewel; HOUSE! Van toen en nu. Omdat en leuker is dan of. Of je nu je oldschool housebroek uit de kast trekt, in colbert met stropdas komt of desnoods in je skinnyjeans; alles kan en mag, en dat is wat telt.

Dus, hoe zit ’t met de artiesten? Erg goed! Zo is Kortsluiting meer dan blij dat de live-act Solid Decay bereid is gevonden een knallende liveset weg te geven. Hun tracks weten de weg naar de platenkoffers en de decks goed te vinden (getuige ook de nieuwe Fabric CD van Robert Hood!), maar 17 Mei worden ze dus live ten gehore gebracht. Extra leuk, niet? Laat die zure geluiden maar komen!

Errorist kennen degene die er toen bij waren nog van de vorige editie, alwaar deze hagenees goed in de smaak is gevallen. Omdat deze oudgediende een flinke platencollectie heeft leek het ons leuk om hem wat extra uren te geven. Zijn platencollectie bezit naast de welbekende knallers die nog steeds op veel plekken uit de speakers knallen ook ongelooflijk veel oude vergeten juweeltjes die het draaien nog altijd meer dan waard zijn. Alles kan voorbijkomen tijdens de set van Errorist, zoals het hoort dus!

Omdat house vroeger leuk was, maar nu nog steeds en de jongens van doorgedraaid dat als geen ander weten is Kortsluiting ook ontzettend blij dat ook hun een duit in het zakje komen doen. Verwacht van Bo Marsiglia, Hugo en TMMZ (beter bekend als stuurboord en bakkebaard) dus onvervalste housebeats van de laatste jaren! Dus kom vroeg, want gezelligheid kent geen tijd!

Uiteraard zal ook de kortgesloten huis-dj Bodha weer zijn muzikale vingers in de pap roeren. Bodha weet altijd goed hoe met ingrediënten om te gaan, en dat zal ook ditmaal niet onopgemerkt blijven!

Al met al heeft dit bericht slechts een enkele strekking; hou je van puur feest, veelzijdige muziek en hou je niet van het uitgeven van vele euro’s voor een beetje bier dan moet je 17 Mei in Babylon komen raven alsof je leven er vanaf hangt. Hou je daar niet van? Dan eigenlijk ook gewoon.

3 opmerkingen

 
Dikke shit! SOLID DECAY :bounce: :bounce:
 
Artiest Invite
Vorige editie (eind december) was super vet. Echt een aanrader dit!
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 mei 2008 om 23:49:
Vorige editie (eind december) was super vet. Echt een aanrader dit

absoluut, was een knallend feest vorige keer!
kan er waarhscijnlijk helaas zelf niet bij zijn dit keer maar is zeker een aanrader!!
Vette muziek, goede sfeer en dat voor weinig geld :bounce:
laatste aanpassing