Partyflock
 
­ Nederland

Dansen aan Zee Beachtour 2008
Strandfeesten met passie en een muzikaal hart

gepubliceerd door , op
Wat kan een jaar snel gaan zeg! Firma Gezellig, bekend geworden om haar strandfeesten, organiseert al weer voor het derde opeenvolgende jaar de landelijke beachtour genaamd: Dansen aan Zee! Na een matige zomer vorig jaar kijkt iedereen vol verlangen uit naar een zwoele en lange zomer. Want laten we eerlijk zijn: ‘wat is er lekkerder dan compleet uit je dak te gaan in de volle zon, de ondergaande zon en de lange heldere nacht?’ Het strand is onderhevig aan temperatuursschommelingen en daar maakt Firma Gezellig met Dansen aan Zee gretig gebruik van wat muzikale programmering betreft.

Waar voorgaande jaren nooit concessies zijn gedaan om mee te liften op de hype die ‘house’ heet, daar is Dansen aan Zee altijd trouw gebleven aan haar ‘progressieve’ underground sound. Dit laat zich voor de komende zomer vertalen in misschien wel het meest opzienbarende en gedurfde strandconcept dat Nederland te bieden heeft.

Van mei tot en met september vinden vijf kwalitatief hoogstaande edities plaats voorzien van (inter)nationale DJ’s en artiesten. Wat heel erg opvalt is dat bij Dansen aan Zee het (reeds gemaakte) talent volledig in de picture komt te staan. Klaar om de grote stap te kunnen maken naar een bloeiende artiestencarrière. Dansen aan Zee Beachtour heeft in de winter hard gewerkt aan een doordachte en uitgebalanceerde programmering. Speciale dank gaat hierbij uit naar de steun en muzikale visie van Extrema Network Music, Earth Bookings en Exposure Agency.

Als slagroom op de taart vindt na iedere Woodstock editie vanaf 00:00 uur de officiële Dansen aan Zee after party plaats in Club Stalker te Haarlem. Club Stalker viert dit jaar haar 25-jarige bestaan en wordt beschouwd als hét underground bolwerk van Nederland. Wie hier acte de présence gaan geven, laat de organisatie nog wel even in het midden. Maar inmiddels zijn al aardig wat vette toezeggingen en krijgen ze vanuit alle hoeken verzoeken van gerenommeerde DJ’s die willen komen draaien.

Bij slecht weer? Geen nood. De organisatie zorgt dan voor volledig overdekte locaties. Koop dus gerust via easyticket je kaarten in de voorverkoop. Voor diegene die alle vijf de feesten willen bijwonen is zelfs tot aan de eerste editie een zeer aantrekkelijk geprijsde passe-partout gemaakt. Firma Gezellig is er klaar voor, nu jij nog!
If life is a beach, you travel with us!

Zaterdag 17 mei | Elements Beach ’s-Gravenzande | 10 uur xl opening party van 14:00 - 02:00 uur
Benny Rodrigues, Darko Esser & Warren Fellow (Synergie DJ Team), Ille Bitch, Sandeep, Steelo, Gisberto, MC PPholl, VJ Stivo

Zondag 22 juni | Woodstock 69 Bloemendaal aan Zee |16:00 - 00:00 uur
Michel de Hey, Estroe, Patrice Bäumel, Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Enthousiaste Gasten, Devoice, MC PPholl, VJ Stivo

pZondag 20 juli | Billabong Beach Scheveningen | 17:00 – 01:30 uur
Behrouz Verenigde Staten, Mr. Groove (PT), Nick-K, Eelke Kleijn, Gisberto,
MC PPholl, VJ Stivo

Zondag 17 augustus | Woodstock 69 Bloemendaal aan Zee | 16:00 – 00.00 uur
16 Bit Lolitas, Patch Park, Fine Taste, Schaamteloos DJ’s, Francesco Pico, Devoice, MC PPholl, VJ Stivo

Zondag 7 september | Woodstok 69 Bloemendaal aan Zee | 16:00 – 00:00 uur
Gregor Tresher (GER), Rejected (Joris Voorn en Edwin Oosterwal), Warren Fellow, unders, Sandeep, Steelo, MC PPholl, VJ Stivo

10 opmerkingen

Heule dikke line ups elke editie. (Y)
Sowieso eerst maar ns gaan kijken bij Elements. :D
Zondag 17 Augustus:

16 Bit Lolita's, Fine Taste, Francesco Pico :kwijl: :kwijl: :kwijl:
laatste aanpassing
Uitspraak van Ottowa op woensdag 7 mei 2008 om 11:48:
Zondag 17 Augustus:

16 Bit Lolita's, Fine Taste, Francesco Pico :kwijl: :kwijl: :kwijl:

Helemaal mee eens. Maar ook 20 juli is helemaal mijn ding. Kijken of ik na Extrema nog wat kracht in de benen over heb ;-)
 
de editie van 17 augustus is indd geweldig :woeptidoe:
 
Warren Fellow en Sandeep hebben bij In touch with your Friends, de co-produktie met de Firma Gezellig in januari ook gedraaid en ik heb veel moeten missen door bezigheden in de andere area, maar ik hoor alleen maar geweldige berichten over hun!

Dit keer met biertje eens alle tijd nemen!

Cu there!
Andy Soewandi
www.touchevents.nl
:kwijl:

vorig jaar al lekker genoten :lief:
dit jaar weer dus :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
Top feestje worden dat!