Partyflock
 
­ Nederland

City of deejays

gepubliceerd door , op
City Of Deejays duikt vrijdag 9 mei de vierde editie in. Deze steeds groter groeiende Delftse club-nacht is inmiddels een begrip geworden. Elke tweede vrijdag van de maand staat Speakers vol met liefhebbers van goede house, aankomend deejay talent, en relaxte clubbers die zorgen voor de goede sfeer waar City Of Deejays bekent om staat. Heb je inmiddels al de hele club scene van Nederland gezien, of kom je nog maar net kijken: bij Delft City Of Deejays zit je goed!

Dit keer nodigt Delft: City Of Deejays Rockid uit: 5-voudig DMC kampioen, en een grote naam in de wereld van eclectische house muziek. Én Delftenaar pur-sang! City Of Deejays is blij dit voorbeeld van groot talent uit Delft achter de tafels te krijgen.
Natuurlijk is er deze editie ook weer een nieuw talent gevonden, dit keer zelfs twee: het deejay duo Flavourables staat op vele grote studentenfeesten de zaal gek te maken. En ze komen zich dit keer bewijzen op City Of Deejays. Hun electro-house sound is aanstekelijk, dik en dansbaar.
Vree, het talent van vorige keer, komt ook terug. Hij draait tussen 0:00-1:00 zijn succesvol gebleken club-house sound.
Vervolgens komt een andere bekende van de City Of Deejays nachten draaien: Johnny Deep. Tussen de producties voor het label van Benny Rodrigues en de vele boekingen door heeft hij tijd gevonden terug te gaan naar de plek waar het voor hem begon. “Pumping grooves, fat funk, uplifting lyrics, and undeniable hooks”; house om de vingers bij af te likken.
Na Johnny Deep komt Rockid de cdj1000’s overuren laten draaien. Eclectische house gedraaid met turntablism skills: hij brengt deejaying tot leven. Vergaap je aan zijn mixes, en ga los op zijn dirty house!
eF snapt hoe de nacht verder moet en zal als medeoprichter van de City Of Deejays feesten ervoor zorgen dat je nog niet weg wilt. Hij vertrekt waar Rockid is gebleven, en met zijn groovy electro en progressive house gooit hij de dansvloer de diepte in.
Daarna zullen twee organisatoren van de huidige editie, Tommy Tunne en Roger Young, samen als KiNQ de nacht afsluiten. Met hun minimal techno geluid draaien ze door tot de lichten helaas weer aan moeten.

Maar er is meer dan alleen muziek: de hele nacht zullen de veejays van Visual Seduction hun funky visuals laten zien. Dit in combinatie met de inmiddels beruchte lichtmuur en warme aankleding van de zaal staat garant voor succes!

En dan is het wachten tot na de zomer, als Delft: City Of Deejays weer op volle kracht verder gaat. In de tussentijd zal de organisatie niet stil zitten. Wil jij na de zomer ook draaien bij City Of Deejays? Lever dan je demo in via www.CityOfDeejays.nl. Het beste talent krijgt bij City Of Deejays de kans om op een echte clubnacht te knallen!

Voor kaarten kan je op de website www.CityOfDeejays.nl terecht: kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop, en als je voor twaalf uur binnen bent. Daarna kosten ze 8 euro aan de deur.