Partyflock
 
­ Nederland

AntiClub

anoniem gepubliceerd op
AntiClub
1 mei 2008
Anticlub zou Anticlub niet zijn om na een hele week van festiviteiten gewoon een oerdegelijke pot techno voor te schotelen op een doodgewone zaterdag na koninginnedag. Hoezo party moeheid? It's the music that moves us! Dat het Anticlub virus zich langzaam maar zeker uitspreid over Nederland zal de techno liefhebber niet ontgaan zijn. Alleen al in de laatste maanden hebben we met het boeken van namen als Heiko Laux, Len Faki, Pelacha en The Advent een mooie reeks toppers weten te presenteren in verschillende steden. Onze volgende gast past dan ook moeiteloos in dat rijtje. Spoed je zaterdag 3 mei derhalve naar De Rechter in Eindhoven waar we een van de kopstukken van de Italiaanse techno verwelkomen: Rino Cerrone Italië!

Rino Cerrone komt uit Napels, de stad die er naast het feit dat het huisvuil er niet wordt opgehaald, juist om bekend staat een frisse funky techno sound te herbergen met namen als Marco Carola, Danilo Vigorito en Markantonio. Rino vormt daarop zeker geen uitzondering. Sterker nog; hij is als een van de weinigen de authentieke warme techno sound trouw gebleven waar vele anderen hun heil zochten in de minimal scene. We verwachten vanavond dan ook een vrouwvriendelijke set van deze Italiaan waarop stilstaan onmogelijk is. Als opwarmer zal het Anticlub B2B team gebroederlijk de decks in de grote zaal bedienen.

Een ander kopstuk van de techno, maar dan uit Nederland, is Jan Liefhebber, hem vind je in de Rechtszaal. Deze techno man in hart en nieren heeft het afgelopen decennium zijn waarde voor het Nederlandse techno landschap ruimschoots bewezen. Met het runnen van zijn label Highland Beats en zijn talloze optredens in binnen- en buitenland is hij uitgegroeid tot een van de underground iconen die trouw zijn gebleven aan de ware techno sound. Bijgestaan door Artek en Void zal de Rechtszaal in het teken staan van de stevige techno. Deze twee heren zijn namelijk al actief in het Eindhovense hardtechno circuit sinds midden jaren '90. Naast hun eigen avond Fuse dus nu te gast op Anticlub.

Natuurlijk kun je in het cafe weer te terecht om aan al het techno geweld te ontsnappen en te genieten van de minimale sferen van Gustaf, Dumas, Paular en Mulder. Voor slechts 7 Euro in de voorverkoop ben je verzekerd van een top avond met alle facetten die techno zo boeiend maken. Koop je toch liever je kaartje aan de deur? Geen probleem, voor 10 Euro kun je gewoon naar binnen!

4 opmerkingen

Rino Cerrone nog steeds spaghettitechno ja?
 
Als je op z'n producties afgaat zou ik zeggen van niet maar ik weet niet wat ie tegenwoordig draait.
laatste aanpassing
 
Ik heb mn portie Techno e.d. deze week eigenlijk wel gehad dacht ik zo ;)