Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz

gepubliceerd door , op
Sneakerz
27 april 2008
Het Sneakerz strandseizoen is in aantocht! Maar voordat het zover is, presenteert Sneakerz Den Haag nog twee hele mooie afsluiters in haar Haagse thuisbasis het Paard. Op zondag 1 juni is de laatste aflevering van dit seizoen, echter staat eerst nog zondag 4 mei aanstaande op het programma. In verband met Dodenherdenking om 20.00 uur, gaan de deuren van het Paard om 20.30 uur open in plaats van de gebruikelijke 19.00 uur.

Als het eenmaal zover is dat de bezoekers naar binnen kunnen neemt Sneakerz vast een voorproefje op de vele festiviteiten die een dag later op Bevrijdingsdag zullen plaatsvinden. Dit wordt gedaan met een werkelijk fantastische line-up met alleen maar toppers! Here we go: Erick E, Lucien Foort, Gregor Salto, Jip Deluxe, Youri Donatz en MC David Goncalves. Alsof het nog niet genoeg is staat er ook in de kleine zaal heel veel moois op je te wachten: Shagspeare, Irwan en MC Jay Jay.

Erick E is al dik twee jaar de resident dj en medeorganisator van Sneakerz. Behalve dat is hij natuurlijk ook Nederlands absolute dj topper en al dik tien jaar een successtory. Behalve zijn vele gigs door heel Nederland is hij ook dit jaar weer veel in het buitenland te vinden; het succes van zijn tracks Boogie Down en The Beat Is Rockin’ heeft hem geen windeieren gelegd. Ook Addicted, zijn eigen nieuwe avond in Amsterdam, loopt als een trein!

Lucien Foort is één van de legendes uit de Nederlandse housescene. Hij vertegenwoordigt al meer dan 17 jaar internationaal de Nederlandse sound ver over de grenzen. Dit doet hij met zijn sublieme dj skills en zijn producties die al diverse internationale hits hebben opgeleverd. Hij is Rotterdams meest energieke dj, die dankzij een ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw, voor het ideale Sneakerz gevoel zal zorgen.

Hij is een Sneakerz die-hard van het eerste uur, heeft nog geen één aflevering van Sneakerz Den Haag gemist en weet er elke maand weer een ongekend feest van te maken: Shagspeare, de heer en meester van de kleine zaal van het Paard. Op zondag 4 mei ontvangt hij niemand minder dan Irwan, één van de allerbeste eclectic dj’s van Nederland.

De entreekaarten kosten in de voorverkoop 12 euro en zijn te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via www.sneakerz.nl Meer info over Sneakerz kan je ook vinden op www.sneakerz.nl

3 opmerkingen

 
best te doen :)
 
idd.
 
Aanwezig.