Partyflock
 
­ Nederland

Cruises De Luxe: French Kisses

anoniem gepubliceerd op
Cruises De Luxe: French Kisses
13 juni 2003
Op 21 juni organiseert Holland Partycruise in samenwerking met de Amsterdamse organisatie Pure-Entertainment wederom achter het Centraal Station op het IJ het ultra luxe en hippe cruisebootfeest 'CRUISES de LUXE'.

Een cruisebootfeest waar de kenmerken ‘real house music’ en luxe gecombineerd worden met het 'cruise gevoel' om in een exclusieve ontspannende ambiance op het water het maximale feest gevoel te bereiken. De koers deze avond wordt uitgestippeld door de beste stuurmannen on this globe die voorhanden zijn.

Uit Frankrijk komt speciaal over voor deze partycruise niemand minder dan Dj JACK DE MARSEILLE. Hij gaat Amsterdam 1 meter extra boven het NAP laten stijgen en staat garant voor some real hot musical exotic ‘FRENCH KISSES to push the beat forward. Uit eigenland zijn aan boord DJ EMJAY, Dj DEBRA, Dj TRIBAL C, de GROOVY TUNES CREW en BARTJAY a.k.a. BOBBY BURNS. Zij zullen de golven een voor een doorsnijden met real solid massive grooves en zullen de vetste beats deze avond over het IJ verspreiden.

Tevens zijn er weer diverse special acts aan boord om er voor te zorgen dat aan alle wensen voldaan wordt voor weer een ultimate party cruise x-perience. Houdt je van een exclusief feest (600 limited tickets) en wil je deze partycruise ervaren kom dan zaterdag 17 Mei naar de Ruyterkade, steiger 4 (achter Centraal Station) in Amsterdam. De boardingtime is tussen 23.00 uur en 02.00 uur. Enjoy the party, and be our guest. Tot CRUISSES DE LUXE !!!


CRUISES DE LUXE (FRENCH KISSES)

Dj’s :
Jack de Marseille
Emjay
Debra
Tribal C
Groovy Tunes Crew
Bartjay a.k.a. BOBBY BURNS

Date: 21 Juni 2003
Time: 23.00 – 06.00
Tickets: € 23,50 v.v.k (€ 25,00 deurverkoop)
Adres: Ruyterkade , steiger 4, Amsterdam ( achter C.S.)
Info: Reservering vip tafels, Boot limo service.
Dhr. Christiaan Herman Tel. 0622174266

2 opmerkingen

dit klinkt eigenlijk best wel cool.... maar waarom mag dit wel en de bounce boat niet?
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Lijkt me zeker vet om te kijken,maar ben het wel met Tom eens (ook al kan deze organisatie daar niks aan doen waarschijnlijk,maar zal wel een gemeentelijk probleem zijn)