Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic

anoniem gepubliceerd op
Funkadelic
27 april 2008
Met een gloednieuw concept “Funkadelic” is Almere dit jaar supergoed begonnen. Funkadelic is een party voor de meest funky en trendy partyfreak en werkt samen met de beste dj’s van het moment in combinatie met steeds een nieuw supertalent.

Wat niemand zich had kunnen voorstellen is realiteit geworden. Ruim 1.500 partygangers zijn getuigen geweest van een totaal uitverkochte eerste editie, waar o.a. Sidney Samson, Gregor Salto, Rishi Romero en met name Supertalent Andy de tent lieten trillen. Ruim een half uur voor aanvang stond er al een lange rij met partyfreaks die de laatste extra kaarten wilden bemachtigen om deze grand opening niet te missen.

Na dit grote succes en de vraag naar meer staat op 9 mei a.s. de tweede editie op het programma met niemand minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Andy, D-Rashid, MC Andy Sherman en nog veel meer. Nadat er op de eerste editie honderden partyfreaks zijn geweigerd omdat het vol was, heeft Funkadelic besloten om dit keer uit te breiden met een extra area.

Ben jij een van de 2.000 partyfreaks die deze party niet wil missen, haal je ticket dan tijdig in de voorverkoop. Op de eerste editie was de voorverkoop namelijk een dag van te voren al helemaal uitverkocht en ook nu gaat het weer in een rap tempo. Om het niveau van Funkadelic hoog te houden is er gekozen voor een strak deurbeleid. De minimale leeftijd is 18 jaar en ID is verplicht.

Voor meer informatie check:
www.funkadelic.nl

Funky LatinHouse Area:
Benny Rodrigues
Sidney Samson
Andy
D-Rashid
Chilly Palmer
Mc Andy Sherman

Eclectic Area:
The Crowdrockers
Tony Fitz
Mc Layd-Rewind

2 opmerkingen

 
make my funk the P-funk!
 
:D