Partyflock
 
­ Nederland

Rekorder live op Koninginnenacht ‘08

gepubliceerd door , op
Rekorder live op Koninginnenacht ‘08
10 april 2008
FeestRekord3r 'live' · Queensnight open air party
Datumdinsdag 29 april 2008
LocatieAmstelveld
Dit jaar pakt Chemistry nog grootser uit tijdens Koninginnedag: niet alleen op 30 april maar ook op Koninginnenacht wordt het Amsterdamse Amstelveld gerockt. Dinsdagavond 29 april (Koninginnenacht) is er namelijk een speciale outdoor live editie van Rekord3r en op woensdag 30 april is er een ouderwetse Chemistry Queensday zoals je die gewend bent.

Dinsdagavond 29 april vindt een extra-funky-en-super-speciale-open-air-live-editie plaats van Rekord3r op het Amstelveld. Verwacht veel beat-trix, oranje gezichten, volksvermaak, springende luitjes, de beruchte roze Rekord3r olifant, vuige verrassingen en ouderwetse ongein. En dat allemaal onder de sterren op één van de mooiste pleinen van Amsterdam: het Amstelveld. Tussen de bomen en in het historische hart van onze hoofdstad is het goed toeven vanaf 19.00. Maar liefst zeven live acts staan te trappelen om zich van hun meest koninklijke kant te laten zien en horen. Het is dan ook een ideale preparty als je nog van plan bent door te trekken op Koninginnenacht. Mocht je daar geen zin in hebben dan lig je mooi op tijd in bed om de volgende dag fris en fruitig Amsterdam te verkennen.

Rekord3r brengt (minimale) funky techno in een ambiance die we in Nederland nog niet kennen. Geen rauwe muziek, maar de minimale stijlen in combinatie met de rollende techno in een vrolijk anti-industrieel jasje. Het feest is binnen een jaar tijd uitgegroeid tot een rondreizend circus dat meerdere Hollandse steden zoals Utrecht, Amsterdam en Rotterdam met succes aandoet. En in de zomer wordt het strand in Scheveningen onveilig gemaakt. Funky, vrolijk, vrouwvriendelijk, gericht op het totaalpakket en niet alleen op muziek is Rekord3r een welkome aanwinst in clubland.

Deze ruige rasartiesten halen ’s avonds tussen 19.00 – 01.00 alles live uit de kast deze Koninginnenacht:

Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemoller) (Dualblock, earthbookings)
Zoë Xenia (Connaisseur, earthbookings)
Rauwkost (Voltt)
Pitto (Awakenings)
Jerome (Outland Records, Alter Music)
Mark August (Innervissions, Connaisseur)
Wouter de Moor vs Phonopunk (Rekorder)

Deze artiesten hebben zich al lang en breed bewezen, met funkende house, via melodieuze techhouse tot rollende party techno, alles komt langs deze avond. Stil zal je zeker niet staan!

Na je (korte) nachtrust kun je 30 april uiteraard weer verder feesten op het Amstelveld met Chemistry. Na een uitverkocht huis in Paradiso op 15 maart met een ouderwets goede sfeer en knallende sets van Jerome Sydenham en Green Velvet kan je op Koninginnedag in de buitenlucht genieten van dezelfde uitbundigheid.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51036, 57374}
Mooi dat het zo vroeg begint. Dé plek om alvast wat biertjes te drinken. :)
top opwarmer voor Richie Hawtin of Nathan Fake later die avond? :)