Partyflock
 
­ Nederland

Kultureklub

gepubliceerd door , op
Kultureklub
23 april 2008
FeestKultureklub · Serious Beats Only Site
Datumzaterdag 14 juni 2008
WinactieKultureklub actiegesloten
LocatieCentral Studios Site
Een event met eigen (wijze)stijl, smaak, een internationale sound en identiteit. Mede ontstaan vanuit onvrede over de sound in de hedendaagse clubscène, wordt dit een event met een revolutionair karakter. Geen ‘easy’ music maar ‘credible’ en volwassen tunes! De sound die je hoort in de clubs van London, New York en Ibiza, zal vanaf nu ook in Central Studios te beleven zijn. Kultureklub brengt een combinatie van nationale en internationale artiesten die house music, in de puurste vorm zullen vertegenwoordigen.

De eerste editie van Kultureklub zal plaatsvinden op 14 juni 2008 in Central Studios in Utrecht. Groot genoeg voor een bombastisch evenement en tegelijk de juiste omvang voor het creëren van een intieme sfeer, is Central Studios de ideale locatie. De organisatoren van onder andere het succesvolle Winterkriebels Festival, slaan weer een nieuwe weg in. De sound die je op Kultureklub gaat horen laat zich niet in een vakje plaatsen. Mensen die de commerciële plaatjes nu wel kennen en liever gaan voor een aanéénschakeling van muzikale hoogtepunten die samensmelten tot weergaloze sets, zullen zich absoluut thuisvoelen. De weg naar kwaliteit zal met Kultureklub op 14 juni definitief ingezet worden.

Op deze eerste editie de Belgische top dj/producer Tom de Neef. Al jaren resident van Hed Kandi en Stealth met Roger Sanchez waarmee hij over de hele wereld tourt. Tevens is hij een zeer verdienstelijk producer met diverse grote producties op zijn naam. Waaronder recentelijk ook in samenwerking met Laidback Luke. Humanoidz welke in de UK 4 weken aan top stond in het toonaangevende danceprogramma Essential. Met Tom de Neef in de line up is de toon gezet voor Kultureklub. Ook één van de headliners voor deze nacht is Erick E, welke je zal trakteren op een heerlijke set met tracks die zijn weerga niet kent. Waar hij laatst al bewezen heeft zich met gemak te kunnen meten aan de grootste namen uit de Defected stal, zal hij ook keer weer garant staan voor real house music. Daarnaast zal Baggi Begovic de toon voortzetten. Baggi was één van de eerste die de elektronische vibe verruilde voor de echte house invloeden. Mede daarom is hij de ultieme match voor Kultureklub. Iemand die de internationale sound al jaren vertegenwoordigt is Lucien Foort Zijn grootste hits scoorde hij in samenwerking met Mark Knight. Tegenwoordig draait hij een heerlijke mix van uplifting beats met goede vocalen of dubs, die een groove creëren waar je deze nacht niet meer uit zal komen. Tevens zal Bryan Dalton achter de decks plaatsnemen. Zowel bekend als producer en dj, zal hij laten zien dat ook zijn hart in de house ligt. De avond zal gehost worden door Andy Sherman. Sherman is behalve een van Nederlands beste mc ’s ook nog een volwaardig vocalist. Met zijn vocalen voegt hij heerlijke warme soul en scherpe rauwe randen aan de beats toe.

Kultureklub zal de internationale sound uitdragen en uitstralen Van Defected tot Toolroom, as long as the music is real! De artiesten krijgen vrijspel om hun mooiste, beste en favoriete platen met het publiek te delen. De komende edities van Kultureklub zijn te verwachten: ROOG, Martijn ten Velden, Mark Knight, Ron Caroll, Ryan Marciano & Sunnery James, Sandy Rivera, Axwell, Copyright, Simon Dunmore, Laidback Luke, Dennis Ferrer, Cube Guys, Martin Solveig, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, David Vendetta & more....

Kultureklub is ontstaan uit liefde voor en de toenemende vraag van de steeds groter wordende groep echte liefhebbers die verslingerd zijn aan real house music. Kom dus zaterdag 14 juni naar Central Studios en geniet van de beste beats van nationale en internationale artiesten. Beleef de club cultuur zoals die bedoeld is.

Maak nu kans op één van de 25 x 2 gastenlijst plaatsen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aanmelden. op www.kultureklub.hyves.nl Iedere 25e aanmelding op wint twee plaatsen op de gastenlijst. Word dus snel lid op de en wie weet sta jij 14 juni op de gastenlijst! Iedere winnaar krijgt hierover automatisch bericht.

Join The Revolution
www.kultureklub.nl

3 opmerkingen

EINDELIJK!!!!!!
Zo dat is weer eens wat anders zeg, Als dit de weg is die voor de toekomst ingeslagen wordt dan ben ik er zeker bij. (y)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 74946, 53574}
Met deze vette line up is een garantie afgegeven voor een dance avond/nacht waarop terug gekeken gaat worden......ben er zeker bij:)