Partyflock
 
­ Nederland

Tranceclassixx

anoniem gepubliceerd op
Tranceclassixx
25 maart 2008
Wie er bij was, kan zich waarschijnlijk nog elke track herinneren: wat was dat een vette, zuivere Tranceclassixx met Marcel Woods! En dus geeft Woods gehoor aan een wel zéér veelvuldig gekregen verzoek bij The Matrixx: kom terug! En hij neemt een briljante garde van de trance mee: Cor Fijneman samen met Jochen Miller, Rank 1, Marc-S en JP. Als je ook maar een paar vezeltjes trance in je lijf hebt, weet je nu dus je bestemming in dit Pinksterweekeinde: The Matrixx op zaterdag 10 mei.

Eigenlijk is het voor iedereen in de dancewereld een beetje een verrassing geweest de afgelopen twee jaar: de herrijzenis van de trance. Want je kunt er kort en lang over praten, trance doet het weer helemaal. Want? Trance Energy is weken van te voren uitverkocht (en dat is wel eens anders geweest), er gaan stemmen op om van Sensation White toch maar weer een trance feest te maken. En nog zo’n heel zuivere graadmeter: de Tranceclassixx-nachten in The Matrixx zijn über-populair.

Het is duidelijk dat de oude garde en de nieuwe lichting van de trance DJ’s - en hun fans - elkaar gevonden hebben in The Matrixx. Tranceclassixx is een ware hereniging van gelijkgestemden en The Matrixx is met alle liefde het grootste trance-clubhuis van Nederland. En in dat clubhuis treden op 10 mei een paar echte helden uit de trance aan. Stuk voor stuk mannen die elk voor zich een hele serie dikke tranceproducties op hun naam hebben staan. Of het nou ‘India’ van Jochen Miller is, ‘Advanced’ van Marcel Woods of ‘Venus’ van Cor Fijneman, dit zijn de producties die er echt toe doen van een crew die trance heeft gebracht waar het nu is: terug van eigenlijk nooit weggeweest.

Tel daar de rest van de crew van deze avond even bij op (Rank 1, Marc-S, JP) en dan weet je dat je op 10 mei in The Matrixx een Tranceclassixx hebt van een zeldzame klasse. Waar, jawel, echt wel die oude klappers voorbij gaan komen. En naast die oude klappers, toch ook ruimte is voor het nieuwere werk, want je hebt het hier natuurlijk wel over een rits DJ’s die verre van stil staan. En dat is dan juist het mooie aan Tranceclassixx: niet alleen maar de platgewalste wegen, maar juist ook een maatstok voor trance anno 2008.

En wat je van The Matrixx mag verwachten op een volbloed Tranceclassixx: die lekkere lasers, de aankleding en een lichtplan waar je als bezoeker weer eens lekker van uit je plaat kan gaan.

12 opmerkingen

Zeker goed line-up! Matrixx feestjes als Tranceclassixx en XXLerator! Zijn altijd top (Y) :bounce: En nog 40 daagjes tot Emporium!!!!
ik wil ooook!
Marc-S :-)
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
vette poep vorige keer!! :yes:
 
Ik ben er ook!! :)
VET avondje!!! Alleen waarom nu tegelijk met awakenings :cry:
We zijn zeker weer van de partij!!
vorige 2 edities zwaar vermaakt! echt een aanrader dit(Y) leuke mensen,goeie sfeer en muziek waar niks tegen op kan naar mijn mening.. helaas verhindert deze editie waar ik flink van baal! :s
trance tracks uit "de oude doos", afgewisseld met vette hard trance.
gezellige party minded people.

heb er nu al zin an :bounce:
woods yeahhh dan ben ik er zekers bij