Partyflock
 
­ Nederland

Release derde cd The Matrixx

anoniem gepubliceerd op
Release derde cd The Matrixx
12 juni 2003
FeestMatrixx CD ReleaseParty · DJ Jochen XX-rated
Datumzaterdag 14 juni 2003
LocatieMatrixx
Zaterdag 14 juni viert The Matrixx in Nijmegen de release van haar derde cd.

De delen 1 en 2 werden en worden nog steeds door het hele land goed verkocht. Aanstaande zaterdag wordt CD #3 gepresenteerd aan iedereen die er maar bij wil zijn. Ook deze 3e cd is weer gemixt door DJ Jochen Miller. Vanaf donderdag 19 juni ligt hij in het hele land in de winkels. Op de 2e CD stonden nummers van o.a. Katana, Paul Masterson and Major Bryce.
Volgens Jochen zal bij het horen van CD3 bij veel mensen de oortjes gaan klapperen. Hij, Jochen, zal overigens de gehele avond voor zijn rekening nemen. Het wordt dus 1 grote solo set. Jochen heeft vanaf de opening van The Matrixx in 2001 bewezen dat hij een topper is. Dit jaar is Jochen overigens ook te zien en te horen geweest tijdens Trance Energy en zal ook te horen zijn op de grote feesten als; Impuls Outdoor, Mysteryland en Decibel Outdoor op de Maasvlakte. Reden genoeg om zaterdag eens te komen kijken en luisteren naar zijn extra lange solo set.

Let op!
Iedereen die vóór 23 uur binnenkomt krijgt de derde CD gratis en toegang tot het VIP-podium waar men een glas champagne aangereikt krijgt.


De videobeelden worden gedaan door Saga en uiteraard is ook Agent Entertainment verantwoordelijk voor de verschillende acts.

De deuren openen om 22.00 uur.
De entree bedraagt € 10,- per persoon.

8 opmerkingen

Mooi prijsje voor een relaxte avond en een gratis cd'tje! Dat zouden meer mensen moeten doen...(denk ook wel dat het errug druk zal worden)
 
Impuls Outdoor ? Nieuw feestje ? ;)

Misschien ga ik er wel heen. Lijkt me op zich wel lachen.
 
2 Morninglight de Matrixx gaat gewoon door tot 5 uur hoor... dus je kunt altijd NA Defqon langs komen.
maar dan krijg ik die cd nie :9 ;P
2Bart>

dat weet ik maar na Defqon gaan trancen in de matrixx... :S ik denk ook niet dat ik nog veel waard ben na Defqon :mixje:

2Hooligan>

die heb ik de volgende dag toch wel ;)
 
2morninglight

nou dat kan wel eens meevallenik den dat Jochen aan het eind van de avond het GAS nog wel even op trekt hoor! En MC MICHTY MIKE is dan ook jarig dus dat is dan al een feestje opzich.

maar veel plezier op DEFQON
laatste aanpassing
Michiel jarig...? :( mmh, toch Defqon maar afzeggen? :S kan ik niet doen ivm ik foto's ga maken voor www.partyhall.com en krijg zelfs een auto vd zaak mee ivm de mijne een klein beetje stuk is. Jammer dat ik het mis maar ik denk dat ik volgende week wel ga :)