Partyflock
 
­ Nederland

More

gepubliceerd door , op
Zaterdag 12 April vindt de eerste editie plaats van M.O.R.E. in het Bavaria House Event Center aan de Steenweg te Helmond midden in het centrum. M.O.R.E. wordt georganiseerd door Stichting eXtravaDance (XD). Al geruime tijd sieren de posters van M.O.R..E. de wegen in en rondom Hemond.

M.O.R.E. is een spiksplinter nieuw evenement en de naam zegt het al, hier mag je meer van verwachten. XD heeft aan alles gedacht: eten, drinken, feesten, spanning en entertainment. Nog nooit was een avond uit zo compleet. De tijd is eigenlijk te kort om alles mee te maken, maar voor iedere bezoeker is er wel iets te vinden.

Op het hoofdpodium in de grote zaal zullen de volgende artiesten hun opwachting maken: Nouveaubeats, DJ Hardwell, Jip Deluxe, Victor Coral en een speciale ‘back to back’ set van Tommie Frencken en Jaimer Vincentie. MC Choral zal met haar betoverende stem de DJ’s ondersteunen. De helmondse VJ Decade zal met zijn spectaculaire graphics de visuele zintuigen prikkelen. Een uitgebreide laser- en lichtshow met de modernste effecten maken het feest helemaal compleet.

In de kleinere zaal op de begane grond wordt een professioneel opgezette DJ contest gehouden. Niemand minder dan DJ Maurice Delgado zal deze avond presenteren. In totaal zijn er 7 jonge en nieuwe talenten geselecteerd die tijdens M.O.R.E. hun kunsten mogen laten zien aan een enthousiast publiek en een professionele jury. De jury bestaat onder anderen uit Bram Jansen. Bram is zeer bekend in de industrie en verantwoordelijk voor de programmering van Club Rembrandt in Eindhoven. Maar natuurlijk heeft het publiek ook een stem. Zouden we qua spanning Idols-achtige taferelen beleven?

Het Bavaria House draagt zorg voor een gastvrije ontvangst van alle gasten. Tijdens M.O.R.E zullen er smakelijke gerechten geserveerd worden en wordt er een speciale cocktail bar ingericht. Gasten die nog meer eisen stellen aan een zorgeloze avond uit kunnen Royal tickets bestellen voor een exclusieve VIP behandeling.

Kaartjes kosten slechts € 16,50 in de voorverkoop en zijn o.a. bij Mexx en Mensroom in Helmond te koop. Maar ook via internet zijn de tickets snel, makkelijk en veilig te verkrijgen. Op http://more.eXtravaDance.nl is alle informatie nog eens na te lezen. Zolang de voorraad strekt zijn er ook kaarten bij binnenkomst te koop. De prijs aan de deur is € 20,00 en slechts tot 1.00 mogenlijk.

Het feest start om 22.00 uur en duurt tot 5.00. De deuren gaan al om 21.30 open. Alle bezoekers dienen wel voor 3.00 in het Bavaria House te zijn. Na die tijd kun je alleen nog maar naar buiten.

Stichting eXtravaDance is in het leven geroepen door twee helmondse heren die al geruime tijd werken in de helmondse Horeca. XD is een zelfstandige onafhankelijke stichting die zich ten doel heeft gesteld om het uitgaansleven in Helmond te verrijken. Dit doet XD geheel zelfstandig, maar kan ook in samenwerking met de gevestigde horeca ondernemingen. Gezien de enquete die onder Helmondse jongeren gehouden is, lijkt XD hier prima op in te spelen. Wensen als ‘een discotheek’, ‘(inter)nationale artiesten’, ‘ruime sluitingstijden’ zijn slechts een paar factoren die ook in M.O.R.E. zijn terug te vinden.

M.O.R.E. is het tweede eigen concept van XD. Het eerste: Bavaria CLUB House met o.a. Benny Rodrigues in de line-up was een groot succes. Naast deze twee feesten is XD een onderzoek gestart naar een outdoor dance-evenement in Helmond en is XD als programmeur verantwoordelijk voor de Royal Flush avonden, elke laatste vrijdag van maand in Cafe Plaza aan het Havanplein te Helmond.