Partyflock
 
­ Nederland

B2G Presents Legowelt

gepubliceerd door , op
B2G Presents Legowelt
8 april 2008
Zaterdag 19 april ontwaakt Born2groove weer uit z'n diepe winterslaap om Legowelt te presenteren in de eigen thuisbasis Den Haag en wel in poptempel Paard.

Born2groove weet al ruim vijf jaar het Haagse publiek te pleasen met de groovy house sounds tot dat de tent in vuur en vlam staat. Van Funk, groovy house minimal naar een tech-house sound and all the way back!

Afgelopen jaren zijn de avonden neergestreken in Whoosah Beachclub, One Four, Silly Symphonies, Billabong Beach en afgelopen zomer in Angulo Beach waar Joris Voorn een exclusief, spetterende strandset neerzette. Nu is B2G dus weer terug in het vertrouwde Paard voor een vijfde editie in de deze venue!!

Born2groove gaat er in de kleine zaal van Paard weer een intieme party van maken. De nadruk ligt altijd op de sfeer in combinatie met de beste tunes van het moment. Een mooie opbouw die afgerond wordt met een knallende liveset van Legowelt. Qua geluid één van de beste venues van Nederland (de vaste bezoekers weten dat dit niet overdreven is) en de artiesten weten dit uiteraard te waarderen.

Met een internationale bookings schema weet legowelt zich “stilletjes” de weg wel door de dance welt. Van Brazilië, Sydney, Scandinavië tot Tokio is zn lijst toch wel aardig impressive te noemen. Des te beter dat hij weer in zn eigen stad een live optreden geeft !

Legowelt noemt de stijl zelf : Crazy badass Chicago House Trax---- Detroit Techno --- Dark John Carpenter styloo minimal, wave soundscapes--- hard hitting wahwah cop movie jazzfunk. Dus als dit niet duidelijke genoeg is, weet B2G het ook niet meer….

Zijn eerste release kwam in 1998 uit op het Haagse Bunker Records genaamd; Pimpshifter, waarna hij vervolgens bij Clone en zelfs Cocoon onder verschillende aliassen releases heeft uitbracht. Legowelt classics 1998 – 2003 cd geeft een mooie weergave van de veelzijdigheid en diversiteit van produceren.

B2G residents, Bart van Rijn, Nafzger, Rubenski en R.E.N.. zullen de avond openen en afsluiten met een opbouw van deephouse/minimal en afsluitende techno sounds.

De gehele avond zijn de visuals in handen van Vj Aschwin, Typophonics en Klebowax. Deze 3 grafische jongleurs zullen deze avond tijdens de projectie een ware battle houden die de ogen zeker zullen prikkelen.

Dus iedereen die van Lego en een feestje bouwen houdt, weet wat hem of haar op zaterdag 19 april te wachten staat, namelijk een tripje naar het Paard, waar je voor 10 euro de gehele avond in ieder geval van goede sfeer, prima elektronische beats, gratis plas pauzes en jas ophang, goed onder de pannen bent.

De entreekaarten kosten in de voorverkoop ook 8,50 euro (excl. 1,50) en zijn te halen bij de dagkassa van het Paard en www.Paard.nl of natuurlijk op de avond zelf als je op tijd bent ;)