Partyflock
 
­ Nederland

Park Avenue - Fresh Audio

gepubliceerd door , op
Park Avenue - Fresh Audio
9 april 2008
FeestPark Avenue · Fresh Audio
Datumzaterdag 26 april 2008
LocatieHet Park Site
House addicts in Hoorn en omstreken maakt u gereed! Zaterdag 26 april staat er een overheerlijke editie van Park Avenue gepland. Deze avond verandert Het Park weer van gedaante en wordt het omgetoverd tot één van de mooiste housetempels van het land. De stoelen gaan aan de kant, theaterlampen maken plaats voor lasers en het weergaloze Funktion One systeem zorgt ervoor dat de bassen als donderslagen uit de speakers rollen. Maak je dus klaar voor weer een dampend avondje Park Avenue!

Dirty House
Zoals de titel al verklapt klinken er deze avond frisse sounds door de speakers. In de Othellozaal wordt rauwe, vieze, sexy house gedraaid. House met een scherp randje en hier en daar een uitstapje naar minimal en dirty deep beats. De dj die dit in hart en nieren uitdraagt is Victor Coral. Deze Rush resident weet een heerlijke broeierige sfeer op de dancefloor neer te zetten en neemt je keer op keer mee naar een climax!

Een andere dj die precies weet hoe je het publiek moet bespelen is Gilton Franklin. Geen onbekende in Hoorn en zowel de organisatie als Gilton vonden het daarom hoog tijd hun krachten te bundelen! Regelmatig staat hij op gerenommeerde concepten als Fame=dj’s en Blacklist, waar hij club, latin en groove house moeiteloos door elkaar mixt. Speciaal voor Park Avenue giet hij er nog een sexy sausje overheen en laat hij de temperatuur een paar graden stijgen!

Vorige editie nog als MC, nu als DJ! Andy Sherman is absoluut multi-talented en gaat ditmaal een hele dikke house set neerzetten. Onlangs beleefde hij zijn vuurdoop achter de decks in Panama en ging het compleet los. Bereid je voor op een uniek optreden van Andy!

Fresh Audio
Aankomende editie ondergaat de foyer een muzikale metamorfose en worden de grenzen van minimal, techno en progressive house opgezocht. Fresh Audio dus! Als headliner staat hier de Amsterdamse dj Philip Young, bekend van o.a. Molotov, Girls love DJ’s en Addicted. Niet alleen draait Philip de platen, hij produceert ze tevens en bedenkt en organiseert daarnaast ook nog eens zijn eigen feesten. Een ware duizendpoot dus, die met zijn unieke stijl overal een heerlijke energieke sfeer weet te creëren. Verwacht een diepe dansbare set, met het lekkerste van alle stijlen!

In december sprong hij al enthousiast het podium op om samen met Billy the Klit back2back de zaal tot een hoogtepunt te brengen, ditmaal mag Technick het klusje alleen klaren. De carrière van deze Hoornse dj gaat als een speer. Hij mag zich resident noemen van de succesvolle Franchise avonden in de Escape en met trots feesten als Sensation en Mysteryland achter zijn naam zetten. De laatste dj van de avond die ook een thuiswedstrijd speelt is Lex Boekweit. Geen onbekende meer voor Park Avenue, want hij heeft al drie keer eerder achter de decks mogen plaatsnemen. Hij sluit deze editie af met een vleugje minimal, een snufje techno en daar overheen een dikke laag stevige progressive. Ideaal dus om Park Avenue tot een knallend einde te brengen!

Zorg dat je deze editie van Park Avenue niet mist, want het wordt weer een onvergetelijk feest! Kaarten koop je voor € 17,50 bij Het Park en Kelly New Basic. Meer informatie vind je op www.parkavenue.nl

3 opmerkingen

 
Eindelijk wat minimal/techno/progressive shiznit, ik zie progressie!
Nou nog die sluitingstijden ;).....
Zal denk ik weer 4 uur worden. Denk dat ik oversla met Armin Only de week ervoor en Mayday de woensdag erna.

De organisatie mag er ook wel wat eerder en meer aandacht aan besteden. Is al over 1,5week.

Ben twee keer geweest en heb me beide keren goed vermaakt.
laatste aanpassing