Partyflock
 
­ Nederland

Toolroom Knights
Bloomingdale 6 april

gepubliceerd door , op
Houseliefhebbers wees alert! Zondag 6 april steekt Toolroom Knights het kanaal over om eindelijk weer eens een grandioos feest te hosten. Het label van oprichter Mark Knight verspreidt haar baanbrekende house sound tegenwoordig over heel de wereld en strijkt ditmaal neer op het strand van Bloemendaal. Geen betere locatie dan Bloomingdale, waar Mark Knight samen met ATFC te gast is. Zeg die zondag met je schoonfamilie alvast af!

Toolroom Records
Toolroom Knights brengt de underground sound van Toolroom Records naar de clubs en zorgt voor een unieke sfeer. Toolroom is een vooruitstrevend houselabel dat constant de muzikale grenzen opzoekt. Het in 2004 opgezette label kreeg binnen een jaar de nominatie voor “Best breakthrough label” en in 2005 de nominatie voor “Label of the year” tijdens de House Music Awards. Nieuw talent wordt constant naar de top gepusht en op deze manier blijft het Britse label telkens een stapje voor op de concurrentie. Ook grootheden als Dave Spoon, Fedde le Grand, Paul Harris, Gabriel & Dresden, Tom Novy & Wally Lopez waren al eerder aanwezig op Toolroom Knights. Na een uitverkochte editie tijdens ADE in Amsterdam en een super editie in Miami tijdens MWC zijn de verwachtingen hooggespannen!

Worldclass DJ and producer
Markt Knight gaat er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat het een grandioze avond wordt. In de afgelopen jaren heeft hij de reputatie als één van de beste producers van de wereld verworven en laten zien dat hij een leider in de nieuwe house sound is. Als ware internationale headliner staat hij garant voor een avond house van de bovenste plank, met hits als “Get Dumb” ,”The Reason” en natuurlijk “Colombian Soul”. Zowel in de studio als achter de decks streeft Mark naar perfectie en vooral ook variatie. Namen als Roger Sanchez, Deep Dish en Sander Kleinenberg zijn dan ook weg van zijn producties en remixes. Van electro tot tribal house, hij is niet in een hokje te stoppen. In 2003 brak hij door met een residency bij Ministry of Sound en sindsdien is hij als een komeet omhoog geschoten. Met zijn passie, creativiteit en doorzettingsvermogen verovert Mark op dit moment de wereld en staat hij op het punt één van de grote der aarden te worden. Zorg dus dat je zondag getuige bent van zijn optreden!

Naast Mark staan ook ATFC en van eigen bodem Lucien Foort, Marcella en Bart B More op de flyer. Zij zorgen voor een Nederlands sausje over deze Britse cake! ATFC is labeleigenaar van Onephatdeeva en heeft remixes op zijn naam staan van Moloko, Fatboy Slim, Junior Jack en Moby, om er slechts enkele te noemen. Aanstaande zondag gaat dus weer een heerlijke house avond worden, met hopelijk een warme lentezon! Tickets kosten € 10,- een koop je bij Free Record Shop of één van de andere Ticketservice outlets. Voor meer info check www.ticketservice.nl en www.bloomingdaleaanzee.com .

1 opmerking