Partyflock
 
­ Nederland

Join the F*ckers @ the rehab clinic

gepubliceerd door , op
Join the F*ckers @ the rehab clinic
31 maart 2008
FeestF*ckers! · The rehab clinic
Datumzaterdag 3 mei 2008
LocatieOutland Site
Met spastische ontwenningsverschijnselen onder de leden, trekt de F*ckers!-hype verder om niemand ongeshockeerd achter te laten. Ter ere van de eerstvolgende mei-editie, zijn alle spicy celebs en local heroes uitgenodigd om in Rotterdam met de F*ckers! in rehab te gaan… Daarnaast zullen o.a. Benny Rodrigues, Don Diablo, Marc Benjamin & Tony Cha Cha de Rehab Clinic karakteristiek aanvullen met explosieve sets en staan de danseressen op hun sexy schoeisel te trappelen om jou te entertainen. En onthoud: geen fuif zonder Detox Middelen in der huig!

F*ckers! @ Rotterdam
Na een toonzettend Rotterdams gemis van drie maanden, keert F*ckers! op zaterdag 3 mei keihard terug in Outland! Met de Las Vegas editie vers krakend in het geheugen, dreunen de beats van o.a. Don Diablo, Ricky Rivaro & Tony Cha Cha nog stevig na. Daar waar de jongstleden editie om 00.30 volledig uitverkocht raakte, knalt Outland zijn massieve poorten ook op zaterdag 3 mei vroeg genoeg open om het voorgaande keihard te overtreffen!

F*ckers! in Rehab
Zoals je mag verwachten, zorgt F*ckers! weer zorgen voor opschudding en staat het meest bizarre entertainment op eigenwijze klaar om jouw brain te rocken! David Blowie, Kate Sos, Whitey Spears, Leny Bierhuis & Sneeuwwitje; ze zijn allemaal present in de F*ckers! Rehab Clinic. Dronken en Trippende Celebs, figuren in Dwangbuizen, geschifte zusters en rondslingerend neuspoeder: vanavond maak je het van dichtbij mee… Naast alle celebs komen óók de Big Boys & Girls uit de business hun platentas omkieperen, zodat jouw beleving ook muzikaal ondersteund is. Compleet met een line up die de Rehab clinic op haar waterpaslijnen doet schudden, overschrijdt F*ckers! vanavond op 5 verschillende verdiepingen alle grenzen!

De complete line up in willekeurige volgorde:
Don Diablo
Benny Rodrigues
Tony Cha Cha
Marc Benjamin
Carita La Niña
Skitzofrenix
Jaziah
Leon Benesty
MeMo G
One2mny
Dominique Base
Brian S.
Entertainment Matters
MC 3V3
MC Spyder

Laat de programmering voor zich spreken en zet voet op één van de vijf verdiepingen die Outland telt. In alle zalen wordt jouw dansvermogen zwaar op proef gesteld, dus onthaal die diepe, snoeiharde sound met handen die de lucht in reiken! Ain’t no rehab like those with raw beats being exploded from out the speakers! Met in de Main Zaal eigenzinnige acts en betoverende licht- en geluidshows is één ding zeker: dit is een nacht om NIET te missen! So are you ready to join us??

F*ckers! Tickets
Laat je stoutste Rehab Dromen in vervulling gaan tijdens F*ckers!, in Club Outland aan de Prins Alexanderlaan 37 te Rotterdam. Tickets (€15,-) voor F*ckers! zijn nu verkrijgbaar bij alle filialen van Ticketbox, Free Record Shops en via www.Ticketonline.nl. Voorkom teleurstelling en bemachtig je tickets snel! Deze avond biedt nog een gelimiteerd aantal VIP tafels - voor informatie en reserveringen mail je naar vip@bsx-events.com of bel je met 06 - 14787464
Voor meer informatie over F*ckers! of over de editie van 19 April in The The Power Zone; check je http://www.bsx-events.com

3 opmerkingen

 
vette line-up!