Partyflock
 
­ Nederland

Tyfoon in Lotto Mons Expo
Laatste info

anoniem gepubliceerd op
Tyfoon in Lotto Mons Expo
28 maart 2008
FeestTyfoon · Jumpstyle festival
Datumzaterdag 29 maart 2008
LocatieLotto Mons expo Site
Voorbije maanden werd eens te meer duidelijk dat de aarde aan een opwarming bezig is. Werelds meest gespecialiseerde doctoren in de klimatologie buigen al jaren hun hoofd over deze problematiek, die iedereen aanbelangt. Doch wint dit onderwerp slecht de laatste jaren aan politieke aandacht en staat dit hedendaags onbeduidend omcirkeld in ieders agenda. De temperatuurstijging heeft invloed op luchtdruk, luchtvochtigheid,windsnelheid,bewolking,... en brengt ondermeer het afsmelten van de ijsbergen in de poolgebieden in een stroomversnelling. Het waterniveau stijgt dan ook baringwekkend en de klimatologische veranderingen zijn dan ook reeds te merken. Voorbije weekend kregen we reeds een voorproefje en Europa werd onder een witte laag sneeuw bedekt.

Claude El Divino van KGB Productions verteld: "Wat we voorbije weekend te verwerken kregen is slechts een voorsmaakje van wat komend weekend gebeuren zal tussen 21u00 en 06u00. Alle meteorologische instituten voorspellen dat Europa het zwaar zal te verduren krijgen. Dit is reeds nu al te merken aan de vele wolkenstapels die zich momenteel vormen. Als liefhebbende organisatie van elektronische muziek kunnen we onze internationale feestgangers uiteraard niet aan hun lot overlaten en lanceren wij een tegenoffensief. We raden dan ook iedereen aan om naar Lotto Mons expo in Bergen af te zakken waar wij project Tyfoon tot stand brengen."

Onder leiding van onze eigen Belgische meteoroloog zullen de 18 beste meteorologen vanuit alle hoeken in Europa afreizen naar de Lotto Mons expo,gelegen in het zuiden van België, om een elektronisch weerkanon tot stand te brengen. In de bloementeelt wordt dit reeds toegepast maar zaterdag 29 maart 2008 passen wij dit voor een eerste maal toe om de feestgangers te beschermen in Lotto Mons expo. De meteorologen uit ondermeer Frankrijk, Nederland en België zullen een hele resem aan harddance beats uit de speakers knallen gaande van french tek en jump tot hard techno en hardstyle. De elektronische pulsen zullen met het oorverdovende geluidsysteem dat voorhanden is, de wolken openbreken boven Lotto Mons expo terwijl de feestgangers kunnen genieten van een overweldigend harddance evenement. Zaterdag 29 maart 2008 zal Lotto Mons expo één van de weinige warme plekjes in Europa zijn!

KGB productions is met Tyfoon niet aan zijn proefstuk toe. Voorbije zomer was de organisatie verantwoordelijk voor de Power Tyfoon marquee op het City Parade closing festival. Aanwezigen zullen ongetwijfeld kunnen navertellen hoe stage, geluid en visuals één werden met de tienduizenden aanwezigen op het festival terrein. Dat Tyfoon minimum zal voldoen aan de realisatie van de Power Tyfoon marquee op City Parade is meer dan logisch. KGB Productions haalt alles uit de kast om deze unieke boogconstructie voor de eerste maal in de geschiedenis om te toveren in de ultieme weerbestendige partylocatie die België rijk is en een productie neer te zetten waar je de vingers van aflikt!

Zomertijd:
De timetable is opgesteld volgens de huidige tijdsinstellingen en niet volgens de nieuwe zomertijd die klokslag 00u00 ingaat. Hou hier dus rekening mee gedurende de avond!

Tickets:
Er zijn nog tickets beschikbaar voor Tyfoon. Tickets kosten 23 euro (Excl. Fee) bij de bekende voorverkoopadressen Fnac, Free Record Shop, Extrazone en ticketnet.be. Er zullen ook een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn voor de late beslissers, deze bedragen dan 27 euro.

Team meteorologen:
Chicago Zone, D-Feat, Dess, Dracou, Furax, Ghost, Greg C, Karlton C, Lethal MG, Lobotomy Inc, Major Bryce, Manu Kenton, Mikka, Q-ic, Ronald-V, Ruthless, The Rebel, Trip-Tik, MC: Chucky

5 opmerkingen

jumpstyle festival???? :rot: :|
laatste aanpassing
 
wat een slecht thema..
Artiest BeeVee
vette line-up :jaja:
echter niet aanwezig..
 
Werkzaam bij Pservice
Artiest {SHOWLIST artist 54629, 78775}
wordt vet:)
 
Chicago Zone ! zijn producties zijn echt masterlijk