Partyflock
 
­ Nederland

DJ Remy presents BANG!

anoniem gepubliceerd op
DJ Remy presents BANG!
10 juni 2003
FeestAstatic · BANG! Release Party
Datumzaterdag 28 juni 2003
ArtiestRemy Site
LocatieAStA
Strakke mixen, pompende basslines en freaky stabs die samen smelten tot een heerlijke opzwepende groove. Al ruim 12 jaar behoort Remy tot de absolute top in de Nederlandse dance scene. Maar ook internationaal gezien is hij zeker geen onbekende. Na diverse eigen producties en mixcompilaties voor o.a. Silly Symphonies presenteren wij nu, anno 2003 het eerste echte producers/mix album van DJ Remy, toepasselijk getiteld BANG!

BANG! bevat 12 nieuwe tracks waaronder een remix van de clubhit "Backstabber". Alle tracks zijn volledig geproduceerd door Remy. Waarbij hij voor de tracks "Scrambled", "Dustsucker" en "Coral Reefah is bijgestaan door Roland Klinkenberg.

Met veel invloeden uit techno, progressive en een vleugje trance is BANG! een album met zeer uiteenlopende tracks die elk het typische Remy geluid met zich mee dragen. Dit alles natuurlijk vakkundig aan elkaar gemixt door DJ Remy.

Naast de normale CD zal er voor de echte vinyl junkies ook een 12" dubbel maxi verschijnen met de tracks "Scrambled", "Dustsucker", "X-rated" en de titeltrack "BANG!" welke reeds terug zijn te vinden in de sets van DJ's als John Digweed, Danny Howells, Sander Kleineberg en Anthony Pappa.

BANG! is zeer goed ontvangen op de Winter Music Conference 2003 in Miami en zal in Engeland uit komen op het prestigieuze "Additive" label van EMI Records UK. In Nederland wordt het uitgebracht op Taste Recordings in samenwerking met Combined Forces Records.

De release party zal worden gegeven in de nieuwe Asta, Den Haag op 28 juni.

BANG! zal vanaf 21 juli 2003 in de winkels liggen.
(Vinyl 14 juli 2003.)

6 opmerkingen

 
Hebbe hebbe hebbe! :)

Stampende progressive van Remy...
geiler kan niet, toch?
 
Artiest Mandark
Beterz, remy weet er altijd een feestje van te bouwen, dat zal op deze cd niet minder zijn....
 
REMY REMY REMY REMY REMY
EINDELIJK REMY BIJ JE THUIS UIT JE FUNKTIONONE GELUIDSSYSTEEM!!!!!
Artiest Maus
Backstabber is wel een lekker plaatje van hem :)
 
REMY is oké!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Lalala.. Remy is gewoon verreweg de grootste van "de grote drie"!!!!

Superstrak album geworden, moet je gewoon hebben:P!!!
laatste aanpassing