Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Lucky bepaalt het ritme

gepubliceerd door , op
Nog een kleine twee weken en dan is het weer zover, dan is het weer tijd voor een volgende editie van Absolutely Lucky. De eerste editie dit jaar heeft duidelijk bewezen dat Oost-Nederland behoefte heeft aan een volwassen clubavond en dat de 21 leeftijdsgrens het concept Absolutely Lucky streng bewaakt. Met een vol huis en een uitzinnig publiek overtrof de vorige editie alle verwachtingen. Daarom hebben Absolutely Fresh en Lucky besloten er voor de komende editie wederom een schepje bovenop te doen.

Vrijdag 11 april zal het feest weer losbarsten in Lucky te Rijssen. Verwacht de beste muziek, de mooiste aankleding, de lekkerste cocktails onder begeleiding van Nederlands beste dj’s. De avond zal worden afgetrapt door Fresh resident Marc Vano, met buitenlandse boekingen in onder andere een van s’ werelds bekendste clubs Pacha in Boekarest staat deze jonge dj aan de vooravond van een mooie carrière. Na Marc Vano zal om 23:30 niemand minder dan mister True House Music Ricky Rivaro de decks over nemen. Om klokslag 01:00 uur presenteren Absolutely Fresh en Lucky met trots een van de grootste revelaties in dj land van de afgelopen jaren, René Amesz. Met een wereldwijde tour door landen als China, Amerika, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland plus een een zware Europese tour waarin hij in praktisch elk mogelijk land stond heeft René Amesz duidelijk de top heeft bereikt. Een hoogte punt van afgelopen zomer was zijn uitnodiging in Pacha Ibiza door mister Roger Sanchez hemzelf tijdens een van de wereldbekende Release Yourself avonden tevens stond hij geprogrammeerd op mainstage van Extrema Outdoor. Als afsluiter van de avond gaat het gas erop met een heavy elektroset van Eric de Man.

Zoals de vaste bezoeker van Absolutely Lucky ongetwijfeld al heeft opgemerkt onderscheidt dit event zich naast de unieke programmering ook altijd in het neerzetten van entertainment en aankleding. De eerste keren waande het publiek zich in een sprookjeswereld doormiddel van extreem grote bloemen en planten, ook deze keer trekt Absolutely Lucky wederom alles uit de kast om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Talent Area
Voor de tweede keer zullen de beste talents hun kunsten komen vertonen in de speciale Talent Area in Lucky. Voor de editie op 11 april zijn Dilago, Spark, Cream en Sonny Black uitgenodigd. Variërende van minimal, club tot electro zal deze tweede area het bezoeken meer dan waard zijn. Wil jij als talentvolle dj ook eens op Absolutely Lucky staan, stuur je demo, biografie en foto dan meteen naar demo@absolutelyfresh.nl

Busvervoer
Bij praktisch elke evenement is het weer de vraag, wie is deze keer de bob? Absolutely Fresh en Lucky zorgen er daarom voor dat deze vraag vanaf nu geen vraag meer is. Er gaat een partybus rijden vanaf Oldenzaal, Enschede en Hengelo. In deze bus kun je dus met de hele groep in partystemming richting Rijssen.

Via de site van Lucky kun je combi tickets bestellen voor busvervoer en entree. De prijs voor zo’n combiticket is 17,50. Ben je reeds in het bezit van een entreeticket kun je voor 10 euro gebruik maken van enkel het busvervoer.
Alle informatie met betrekking tot opstaptijden en dergelijke worden via de websites www.lucky.nl en www.absolutelyfresh.nl bekend gemaakt. Een extra opmerking, buscombi vervoer is enkel mogelijk van en naar de bovengenoemde opstapplaatsen. Voor meer vragen hierover stuur gerust een mail naar info@absolutelyfresh.nl

De voorverkoop is reeds aangevangen via www.lucky.nl, Absolutely Lucky zal beginnen om 22:00 en de leeftijdsgrens is zoals eerder gemeld 21 . Voor meer informatie kijk op www.lucky.nl en/of www.absolutelyfresh.nl.

1 opmerking

 
Super feestje!!