Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers meets Big & Dirty
Cd release party: Big & Dirty sounds by Benny Rodrigues

anoniem gepubliceerd op
Latin Lovers meets Big & Dirty
26 maart 2008
FeestLatin Lovers meets Big & Dirty · Cd release party: Big & Dirty sounds by Benny Rodrigues
Datumvrijdag 4 april 2008
WinactieLatin Lovers meets Big & Dirty actiegesloten
LocatieVilla Thalia Site
Latin Lovers meets Big & Dirty: De nieuwe Latin Lovers editie is wel een heeeel bijzondere! De 4e editie van het jaar op vrijdag 4 april is er een voor in de geschiedenis boeken! Benny Rodrigues heeft zijn nieuwe cd gemixed en dat gaan we vieren! Zijn Big&Dirty cd wordt deze avond officieel gereleased en de party is in samenwerking met Latin Lovers! Benny Rodrigues zal zelf een exclusieve "Big&Dirty" 3-uur set neerknallen in The Villa Thalia Rotterdam, iets wat hij hoogstens maar een paar keer per jaar doet! Exclusief! De artiesten die door Benny speciaal geselcteerd zijn voor deze avond om hem te ondersteunen zijn Afrojack, Chris Rox, Norman Soares on percussion & MC Gee!

Big&Dirty is een dubbel cd exclusief gemixed door Benny Rodrigues waarvan cd 1 meer 'mainstream house & techhouse' invloeden toont en cd 2 juist meer 'underground/techno' geluiden vertolkt. Hierop check je de nieuwste, meest exclusieve en ungereleasde tracks van hem zelf, maar ook van het talent Afrojack en ander nieuw upcoming materiaal wat uit gaat komen op het 'BR Records" label van Benny Rodrigues himself! Dit is overigens niet de eerste cd die hij heeft gemixed, hiervoor had hij al eens zijn gouden handen laten vloeien over de mix cd's van Cult Club en Now&Wow! Uiteraard is Big&Dirty niet eenmalig, volume 1 van deze reeks werd vorig jaar onder handen genomen door het Duitse super duo Till West & DJ Delicious, bekend van de zomerhit van 2006 "Same Man"

Meneer Rodrigues heeft hoogst persoonlijk een aantal artiesten geselecteerd om hem bij te staan tijdens deze nacht! Afrojack is overduidelijk goed bezig in heel Nederland! Zijn producties zijn hot en worden opgepikt door de top van de Nederlandse house scene, zijn releases zijn meer dan welkom bij het nieuwe label BR Records en zijn nachtelijke avonturen gaan van Groningen tot Maastricht! Chris Rox is niet alleen in Nederland zeer actief, ook in het buitenland vertoond hij iedere week zijn kunsten in het Franse wintersportgebied Val Thorens! Hij kan met zijn sexy latin sound en zijn twist van funky techhouse de dansvloer omtoveren tot een ware warme jungle! Norman Soares on percussion kunnen we na de laatste Latin Lovers editie eigenlijk niet meer omheen! Met zijn snelle bewegingen op de trommels brengt hij de Latin spirit in de avond! MC Gee, de man met de gouden stembanden en de MC van de MC's zal deze avond vocaal ondersteunen met zijn duidelijke taal!

Deze speciale Latin Lovers editie staat dus in het teken van onze enige echte eigen Rotterdamse held! Zoals je altijd van Latin Lovers gewend bent zullen we weer compleet los gaan met het decor, licht en het geluid om deze ervaring nog sneller en vetter tot je door te laten dringen! We voelen ons zeer vereerd om deze cd release party te hosten, dit is ook de enige release party die plaats zal vinden in heel Nederland! Uiteraard zullen er ook een aantal cd's weggegeven worden deze avond!

Let's get Beg&Dirty with Latin Lovers!

www.thaliarotterdam.nl
www.footclub.nl
www.bennyrodrigues.com