Partyflock
 
­ Nederland

Underground Beats op 15 maart 2008

anoniem gepubliceerd op
De rookwolken van de vorige Underground Beats editie zijn nog maar nauwelijks opgetrokken en er staat 15 maart alweer een nieuwe editie voor de deur. Met zijn respectabele leeftijd van bijna 9 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm. Toen Underground Beats begon was het lange tijd het enige elektronische dansfeest in het Het Kasteel en de organisatie is er dan ook trots op dat dit tegenwoordig veranderd is. De pioniersfunctie van UB mag dan nu wel voorbij zijn, maar het idee achter het feest is nog steeds hetzelfde gebleven: ‘no-nonsense, iedereen is welkom en kan ongedwongen zichzelf zijn, met daarbij hoge kwaliteitstechno voor een lage entreeprijs van slechts 5 euro. En voor degene die wil zitten, is er ook genoeg ruimte in beide zalen om tussen het feestgedruis bij te komen en gezellig te praten.

Bovenal kun je genieten van Stephan de Wit, & Vincent de Wit. Met onder andere optredens op Awakenings, Defqon1, Profiles, Rockit Open Air, in de rugzak slepen deze heren je mee in hun diepe- en stevige technotrein. En om deze editie extra kleur te geven zal Juan Sanchez het neusje van de zalm laten horen. Met zijn sets, die opbouwen van minimal naar dansbare techno, heeft hij menig groot festival op stelten gezet. Degenen die zijn optredens op onder meer Mystery Land, Free your mind en Rockit hebben gehoord, zullen dit beamen. Het werd daarom hoogtijd dat deze man het Kasteel eens zou komen opschudden. Maar dit is nog niet alles!

Underground Beats geeft naast gerenommeerde namen ook altijd aanstormend dj talent de kans. Dit maal valt de eer toe aan J-RO. Deze allround techno DJ heeft de schone taak om na Juan Sanchez de bezoeker nog meer energie te geven. En er is geen twijfel over mogelijk dat hem dit zal lukken! Met optredens op onder meer Addicted to basz, Mini X, TBS en eerdere edities van Underground Beats mag J-RO gerust een ‘coming man’ genoemd worden die kwalitatief niet voor de gevestigde orden onder doet. Dit topt-talent zal dan ook een brug slaan van dansbare naar underground techno waarmee de gebroeders de Wit de avond ouderwets zullen afsluiten. Maar voordat de avond los gaat, zullen RobbertZ en Riviera de bezoeker in de juiste feeststemming brengen.

Je weet dus wat je te wachten staat: geen gehypte techno, maar terug naar de kern. Ondanks deze visie sluit Underground Beats zijn ogen en oren niet voor de buitenwereld, want de organisatie blijft nog steeds vernieuwen. Daarom is er met dit feest wederom ruimte voor de minimalliefhebber om in area 2 te swingen op de deuntjes van dj’s Almar van Buuren, Whoptimus en Dave N. En als toetje kun je in area 2 ook nog genieten van ouderwetse stevige house krakers van dj Wrong Wood. Dus chill of ga lekker los op Underground Beats!!!

5 opmerkingen

Afval a/d Rijn
 
Artiest Liam C.
Gebroeders de Wit :respect:
Uitspraak van 'Ace' op donderdag 6 maart 2008 om 09:01:
Afval a/d Rijn

Noordzeik
laatste aanpassing
 
Artiest Search
Dit gaat een avondje lekkere techno worden! :jaja: