Partyflock
 

In Vuur & Vlam meets Lektrik & Hefug met Pasen

anoniem gepubliceerd op
In Vuur & Vlam meets Lektrik & Hefug met Pasen
22 februari 2008
FeestIn Vuur & Vlam · Meets Heftug & Lektrik - Easter Festival
Datumzondag 23 maart 2008
LocatieLa Cantina Site
Op zondag 23 maart, 1e paasdag, zet New Dawn Productions traditioneel het Paasfeest in vuur en vlam met de 3e spetterende editie van non stop house beats @ La Cantina! Na de uitverkochte successen van alle eerdere Paasedities doen ze het nog een keer dunnetjes over. 8 uur lang de vetste beats & sounds in een relaxte mediterrane sfeer.

Na de geheel nieuwe uitverkochte editie van In Vuur & Vlam @ The Parade in 's-Hertogenbosch op 23 februari, is het nu weer aangebroken voor het feest dat al de afgelopen 5 jaar met Pasen wordt georganiseerd, “In Vuur & Vlam”. Het mini-festival bij La Cantina en Uno Mas Diez is zo bevallen dat ook dit jaar weer voor deze unieke locatie is gekozen. Het event wordt dit keer wel in een ander jasje gestoken. New Dawn Productions heeft dit keer twee upcomming lokale organisaties uitgenodigd hun skills te vertonen.

Heftug (www.heftug.com) zal dit keer de Uno Mas Diez voor rekening nemen met rijzende namen als Leon Benesty maar ook gevestigde namen uit de scene zoals Eric de Man, bekend van eerdere In Vuur & Vlam events. Het Bredase Lektrik (www.lektrik.nl) zal in de garden de minimal en tech-house sounds verzorgen met eigen dj’s zoals AneXX en Rotek, maar ook Warren Fellow zal hier weer knallen zoals hij dat al vaker heeft gedaan. La Cantina staat zoals altijd in het teken van In Vuur & Vlam met de true house music van bijvoorbeeld Johan Bogers en Leroy Styles, die beide in de Parade hebben laten horen bij de grote gevestigde orde thuis te horen. Genoeg diversiteit dus!

De deuren gaan open om 18.00 uur en sluiten om 02:00 uur. Zorg dat je nu niet voor een uitverkochte ingang staat en koop je kaarten op tijd, want dit muzikale begin van de lente wil je niet missen!

E-tickets van In Vuur & Vlam zijn te koop via www.invuurenvlam.com. Er wordt gewerkt met het Timoco e-ticketingsysteem, waarmee je de kaarten meteen thuis kunt printen. So sit back and relax. Order tickets on the website.

2 opmerkingen