Partyflock
 

Sandayz
Welcome to Miami

gepubliceerd door , op
Sandayz
4 maart 2008
FeestSandayz · Welcome To Miami
Datumzaterdag 29 maart 2008
LocatieThe Sand
Zaterdag 29 maart denk je aan heerlijk wit zand, heldere blauwe zee en wuivende palmbomen, want Miami is dichterbij dan ooit. The Sand is vanzelfsprekend de ideale locatie om deze editie van Sandayz te organiseren. Deze indoor beachhal wordt omgetoverd tot een waar tropisch paradijs. Een nacht lang waan je je aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, met een heerlijk aanbod van zomerse house!

Welcome to Miami
Hoewel het feest aan de andere kant van de wereld losbarst tijdens de Winter Music Conference heeft Sandayz speciaal voor jou DE line up om hetzelfde gevoel te creëren. Miami staat voor mooie mensen, heerlijke stranden en natuurlijk de vetste feesten. Met een breed scala aan zowel nationale als internationale dj’s wordt dit precies een nacht in The Sand zoals je die alleen in Miami kunt mee maken.

Fish Go Deep
Met trots presenteert 4N-GME Events B.V. deze heren die afgelopen zomer één van de hits van 2007 hadden. Greg Dowling en Shane Johnson (Fish Go Deep) draaien sinds 1980 en hebben o.a. gewerkt met Danny Tenaglia, Laurent Garnier, Louie Vega, DJ Deep, Derrick Carter, Kerri Chandler en Pete Tong om maar even wat namen te noemen. Na met “The cure & the cause” één van dé zomerhits van 2007 te hebben gescoord, deden ze al landen aan als Italie, Portugal, USA, Ierland en Canada. Tijdens hun eerste set in Nederland worden ze ondersteund door niemand minder dan Tracey K. Zij heeft een sensuele stem, waarmee ze met “The cure and the cause” al vele harten deed smelten. Dit internationaal trio zorgt deze avond weer voor een onvergetelijke show.

ROOG
De koning van de Nederlandse house komt na zijn set in Miami voor Defected terug om Sandayz het gevoel van Miami te geven. Met zijn nieuwe hit “Wicked World” verovert hij de wereld. Zijn opzwepende sound zorgt ervoor dat je plastic fantastic booty deze avond niet stil kan staan.

Ricky Rivaro
Deze geweldenaar met uitstekende platenkeuze is een perfecte aanvulling bij de twee bovenstaande acts. Ricky weet zijn eigen sound naar het publiek over te brengen en daarmee een heerlijke broeierige sfeer te creëren. Met zijn vaste waarden in Bloomingdale en natuurlijk Sandayz weet hij precies wat Sandayz is all about.

Sunnery James & Ryan Marciano
In 2007 maakten zij hun grote doorbraak en inmiddels is er geen party te bedenken waar deze heren niet staan. Feilloos op elkaar ingespeeld en met hun energie weten zij als geen ander hoe ze de zaal moeten bespelen.



Carita La Niña
Bad girl on the block! Deze señorita voelt het publiek perfect aan en weet al gauw je house-hart te veroveren. Zij is perfect in staat om de avond richting tropische temperaturen op te warmen.

MC Gee & Norman Soares
Om de avond nog een vleugje zonniger te maken is MC Gee aanwezig om zijn klanken te laten horen. Met zijn vocalen tilt hij het niveau nog een stapje hoger. Norman Soares ondersteunt de dj’s van de avond en zorgt voor een ritmische explosie die zijn weerga niet kent!

Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop, de grotere postkantoren en via www.ticketmaster.nl of 0900-3001250 (45 ctpm).

2 opmerkingen

dik :)
 
Leuke locatie The Sand. Zelf ga ik naar Beatloverz in Rotterdam. Dikkere Line-Up voor dezelfde prijs en eens wat anders dan the sand.