Partyflock
 
­ Nederland

Solarize Agency lanceert familiefeest in Club Poema

gepubliceerd door , op
Familie en vrienden zijn twee van de meest invloedrijkste dingen in ieders leven en uiteraard maakt een feest met familie en vrienden de cirkel weer rond. Want wat is nou toffer om met deze mensen samen te genieten van dezelfde passie? De wereld der dancemuziek bezit dezelfde essentiële elementen, waarin bekenden en onbekenden telkens weer op de diverse events een familiesfeer creëren. Solarize Agency sluit zich aan bij deze gedachten en organiseert daarom op zaterdag 3 mei 2008 de eerste Solarize Night in de knusse Club Poema RAW te Utrecht. Onder het motto: “van liefhebbers, voor liefhebbers” nodigt Solarize Agency iedereen, die trance een warm hart toedraagt, uit voor een heerlijk nachtje kwaliteitsmuziek waarin de factor gezelligheid een prominente rol inneemt.

Met knallende kurken trapt Solarize Agency op zaterdag 3 mei 2008 af in Club Poema RAW. Qua muziek mag men eigenlijk de totale diversiteit van trance verwachten: van de botermalse uplifting trance tot aan de rauwe korsten uit deze stroming. Voor ieder wils in de juiste proporties, dat is waar deze editie van de Solarize Night om draait. Niet verwonderlijk natuurlijk dat Club Poema RAW de ideale aangewezen locatie is voor een avond vol veelzijdigheid. De club in de Domstad heeft reeds sinds dag één getoond dat het bij de meest credible clubs van Nederland hoort, en uiteraard zal Club Poema RAW tijdens de Solarize Night voorzien worden van de nodige dosering lasergeweld .

De muzikale samenstelling voor de eerste Solarize Night zal bestaan uit leden van de Solarize-familie en dierbare muzikale vrienden van de familie. Uiteraard stelt Solarize Agency met trots de artiesten aan jullie voor en om meteen met de deur in huis te vallen, wordt er afgetrapt met een uniek duo optreden van Bolier vs Cliff Coenraad. Dat beide heren in de studio reeds wonderen hebben verricht met de sublieme track ‘Mighty Ducks’ is reeds een bekend verhaal. Dat de heren samen achter de decks alle remmen los zullen gooien, zal na zaterdag 3 mei 2008 een nieuw opzienbarend feit zijn. Verwacht stomende techno gecombineerd met fluweel zachte trance, en het is een logische optelsom dat het dak van Club Poema RAW er vanaf wordt geknald. Galen Behr is één van die jonge knapen die met zijn ijzersterke dj-sets de harten van menig tranceliefhebber reeds heeft veroverd. Van Nieuw-Zeeland tot aan Bloomingdale, en van Polen tot aan Mexico: Galen Behr tovert wereldwijd lachende gezichten op het aanwezende publiek met zijn krachtige uplifting sound. Het laatste familielid van Solarize Agency die ‘acte de presence’ zal geven achter de draaitafels in Club Poema RAW, is de benjamin uit de stal: Re-Ward. Met zijn producties op toonaangevende labels zoals Spinnin’ en Black Hole Recordings oogst Re-Ward veel aandacht op zich en tijdens de Solarize Night zal de goedlachse artiest bewijzen dat die méér is dan ‘slechts een producer’.

Alsof de traktatie nog niet compleet is, heeft Solarize Agency ook twee vrienden uitgenodigd om het publiek in Club Poema RAW te entertainen met de dikste sounds. Jonas Steur is inmiddels een bekend gezicht in de internationale dancescene en heeft reeds de nodige airmiles in de pocket zitten. Met zijn typische Steur-sound blijft het telkens weer een oorstrelende verrassing van de immers vrolijke Belg. De tweede bevriende artiest die op 3 mei 2008 Club Poema RAW zal verblijden met een optreden is niemand minder dan DJ Dazzle. Als iemand het predikaat ‘groot geworden door klein te blijven’ verdiend, dan is het de altijd goed gehumeurde DJ Dazzle wel. De energieke DJ uit Breda zal de Solarzie Night dan ook op een passende manier en in stijl afsluiten.

De gehele avond zal opgefleurd worden door de appendix van de dancescene: MC Gunner. Dat deze man tijdens zijn jonge jaren een microfoon in plaats van een melkfles heeft gekregen blijft een gerucht, maar feit blijft dat MC Gunner de boel overal en altijd weet op te zwepen. Om het familiefestijn in beeld en geluid vast te leggen, zal ook de crew van Dancefoundation aanwezend zijn op deze avond, zodat deze intense avond nog diverse malen herleefd kan worden. De deuren van de knusse Club Poema RAW zullen op zaterdag 3 mei 2008 om 23:00 uur geopend worden en de “Solarize Night” zal zeven uur lang het beste uit het genre trance en aanverwante stijlen voorschotelen aan het aanwezige publiek. De entreeprijs zal op een zachte EUR 10,= liggen en tickets zijn alleen aan de deur te verkrijgen. Uiteraard is iedereen die in is voor een übergezellig avondje heerlijke muziek in familiare sfeer van harte uitgenodigd voor de eerste editie van “Solarize Night”.

13 opmerkingen

wordt 'n heel fijn feestje waar ik nu al naar uitkijk! :D
aanwezig!!!! :yes:
Wickeddddddd :D
absoluuuuut gezelligheid gegarandeert !
Geen bier voor Twan dus ! ;)

mail uw naam naar tickets@solarize-agency.com voor op de betaalde guestlist te komen, en zo verzekerd te zijn van entree :)
Uitspraak van RobKC op donderdag 6 maart 2008 om 17:01:
Geen bier voor Twan dus !

Inderdaad! ;)

Maar ik ben toch al niet van het bier, haha! :p
Uitspraak van :bounce: Don Leo :bounce: op zaterdag 8 maart 2008 om 09:51:
Is er ook appeltaart

:no:

Wel appelmoes :yes: :yes: :lief:
laatste aanpassing