Partyflock
 
­ Nederland

A.S.S.

gepubliceerd door , op
A.S.S.
4 maart 2008
Met gepaste trots kan de Boerderij aankondigen dat de Amerikaanse techno-dj Rush naar Zoetermeer zal komen voor een 3 uur durende set tijdens A.S.S.! DJ Rush staat bekend als een van de bekendste techno dj's ter wereld. Het is dan ook bijzonder een artiest van zo'n formaat te zien in een relatieve kleine zaal als de Boerderij.

De line-up in de grote zaal wordt rondgemaakt met een dj-set van Vincent de Wit en een anderhalf uur durend live optreden van Carlos Rios en Oliver Kucera. De voorverkoop voor deze A.S.S. editie gaat harder dan ooit tevoren, aangeraden wordt dan ook een kaart in de voorverkoop te halen. Voorverkoop kan nog bij alle Ticketservice outlets. Voorverkoop via internet kan alleen nog met Ticketservice’s Ticketfast.

Tijdens de A.S.S. feesten staat de grote zaal in het teken van stevige en energieke techno met een uitstekend soundsystem, fantastische belichting en een mooi decor. Voor de komende editie is weer een en ander aan belichting en decor ingehuurd waardoor de feestvreugde zeker zal worden verhoogd. De kleine zaal zal zich wat meer richten op funky minimal en electro, deze editie met dj Eric Carmeo en de heren van Jacques Chips.

Hij omschrijft zichzelf als idioot, amusant, onderhoudend en een vreemd figuur. DJ Rush zorgt er op vele manieren voor dat het publiek een enorm feest kan vieren en door hem entertaint wordt. Met zijn typische, stevige techno sound zorgt hij voor een tomeloze lading energie. Met een beetje geluk gooit hij wat publieksfavorieten op de draaitafel als I love you, Mutha fucking bass, freaks on Hubbard, Get on up en Bass Control.

De verwachting is dat deze editie van A.S.S. erg druk zal worden. Kom daarom vroeg om de rij te ontlopen. De zaal is vanaf 23 uur geopend en zal om 05 uur sluiten.

13 opmerkingen

Zin in wat stevig ramwerk van Rush :bier:
Duidelijk!
 
zoetermeeeer:P
 
Meester Rush.. lang geleden. Misschien wel leuk om weer eens te kijken
RUSH!!!!!!!!!!!
Mijn favo DJ!! :D
Heb er super veel zin in!! :D
 
Artiest Melvin Tegno
Uitspraak van DK079 op dinsdag 4 maart 2008 om 12:32:
Zin in wat stevig ramwerk van Rush :bier:

ik denk dat rush op dit feest niet zal rammen.

in ieder geval wel veel zin in en ik ben zeker van de partij!
thanx voor ticket dan:P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 maart 2008 om 19:31:
ik denk dat rush op dit feest niet zal rammen.

uhmm wat dan?
Artiest {SHOWLIST artist 23156, 27546, 1951}
los!!!:D
 
Uitspraak van DK079 op dinsdag 4 maart 2008 om 20:50:
uhmm wat dan?

gewoon ze normale super-drive-techno :P
de uberharde schranz onder de naam major rush zul je niet horen denk ik

beetje de steez die die altijd met Bold draait verwacht ik
 
Artiest Liam C.
Vinnie de Wit!!!

vette line-up!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 maart 2008 om 12:14:
steez

:D I like this steez :)