Partyflock
 
­ Nederland

Upstruct

anoniem gepubliceerd op
Upstruct is inmiddels ook een ingeburgerd feest in het Haarlemse uitgaansleven. De avond onder aanvoering van Haarlemse dj/producer en Trancentral eigenaar Alexander Koning. Het concept is 2.5 jaar geleden ontstaan om destijds wat meer undergound techno en minimal in de clubs thuis te brengen. En dit mag als zeer geslaagd bestempeld worden... Sindsdien is er veel veranderd in het Haarlemse uitgaans leven en heeft underground in clubs als Stalker en Patronaat een veel prominentere plaats gekregen.

Stalker was de eerste uitvoer basis. Sinds die tijd is Upstruct veel veranderd. De avonden zijn zeker geen underground feesten meer en de dj’s geen onbekenden. Alexander heeft in de afgelopen 2 jaar op talloze grote feesten als Loveland, Mainstage, Awakenings, Watergate, Kulturbrauerei, Kit Kat Club, Berlijn, Dancevalley(mainstage) Wooferland etc. gestaan. Naast Stalker heeft Upstruct ook in Patronaat en de Lichtfabriek een plek gevonden.

De tweede editie van Upstruct in de Stalker dit jaar, vindt op zaterdag 22 maart plaats . Naast Alexander Koning zijn ook Warren Fellow en Mr Minoz erbij. Warren Fellow is ook geen onbekende in dj land . Het afgelopen jaar kan zeker voor dhr. Fellow een succes jaar genoemd worden. Afgelopen jaar heeft hij mogen draaien op talloze feesten over het hele land van Awakenings en Cocoon tot Extrema. En ook op het productie vlak laat hij van zich horen met releases en remixen op ec records van Michel de Hey, Smoke en madnurse, is hij goed aan de weg aan het timmeren.

Maar deze avond draait natuurlijk om Mr Minoz, de man achter voetzoekers en talloze andere concepten door geheel Nederland. Mr Minoz loopt alweer een tijdje mee in de housescene, maar 2007 was ook een zeer belangrijk jaar voor hem. Hij kreeg een vaste avond in de Stalker en draaide op vele feesten door Nederland, Waaronder Flush en GZG... Mr Minoz zal zeker dit jaar doorgroeien tot een veel gevraagd dj en op zijn verjaardag gaat hij bewijzen waarom.

Alexander Koning, Warren Fellow en Mr Minoz gaan er een geweldige verjaardag van te maken. Upstruct staat garant voor kwaliteit en een goede sfeer. Maar deze keer is het dus extra speciaal... Zet hem in je agenda and make sure you're there...

www.clubstalker.nl
www.upstruct.nl
www.upstructstore.com

www.myspace.com/alexanderkoningcom
www.myspace.com/warrenfellow
www.myspace.com/mrminoz
www.myspace.com/mistermminoz