Partyflock
 

Boiler aankomend weekend Platformtheater Groningen

anoniem gepubliceerd op
Boiler aankomend weekend Platformtheater Groningen
29 februari 2008
Boiler is een gloednieuw concept dat op 8 maart 2008 zijn intrede gaat maken in het Platformtheater te Groningen. Deze unieke locatie ligt midden in het centrum van Groningen en is goed bereikbaar voor iedere partyganger. Verder staat het Platformtheater bekend om zijn goede relaxte sfeer, maar vooral om zijn warme uitstraling. Verwacht deze avond op Boiler een perfecte mix van minimal tot techno. Naast deze nieuwste elektronische klanken vinden er deze avond nog meer verrassende activiteiten plaats!

De nachten in maart kunnen nog wel eens koud zijn, maar met Boiler zorgvuldig opgewarmd naar de juiste temperatuur, word je als bezoeker van dit nieuwe concept getrakteerd op de lekkerste minimal en kwaliteitstechno van de bovenste plank! Boiler heeft voor deze nacht een paar specialisten uitgenodigd om in een ultieme sfeer het publiek te laten meeslepen op de nieuwste elektronische klanken tot in de late uurtjes.

Wulff Modern - Hij is een van de vaste dj’s van Boiler. Via het bekende bochtwerk, en tot dansen dwingende beats zet hij de toon voor de rest van de avond neer.

Weider Terlouw - Een goed bewaard geheim van de Nederlandse technoscene. Hij heeft zich op feesten als Rotzooi en Stubnitz reeds bewezen. Een jonge getalenteerde producer van hoogstaand niveau. Met zijn frisse grooves weet hij zonder problemen iedere dansvloer in beweging te krijgen. Ook in het buitenland krijgt Weider Terlouw voet aan land, wat onder andere blijkt uit zijn komende release op het in Munchen gevestigde Stock5 records.

MotioE-Contact - Verwacht van deze heren net als op Clash een pure en solide dj-set, waarin ook eigen nieuwe producties de revue zullen gaan passeren. Menig toonaangevende club in Europa is getuige geweest van de kunsten van deze gasten. Let's rock en roll…

Ven - Dj sinds jaar en dag en de man achter Trinity in Technoland. Deze geroutineerde dj speelt graag in op het publiek en zal op gepaste wijze de afsluiting van Boiler voor zijn rekening nemen.

Ook is er tijdens het feest live painting door Rockabilly, een getalenteerde straatkunstenaar uit Groningen. Hij zal op een freestyle manier zijn kunsten live gaan vertonen. Naast dit alles worden de visuals verzorgd door Lwin en Pixelsync. Deze heren laten deze nacht zien waarom ze vaak hun kunsten vertonen op menig dancefeest in Groningen. Dit aangevuld met veel decoratie op deze sfeervolle locatie, zijn op deze nacht alle ingrediënten aanwezig om het water weer maximaal aan de kook te krijgen.

Kaarten voor dit feest kosten maar 6 euro en zijn alleen verkrijgbaar bij de deur. De deuren van het Platformtheater zijn geopend vanaf 23.00 uur tot 05.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de site www.boiler-events.com

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
(Y)(Y)
Artiest Ven
Lekkere technomuziekjes zaterdag!!
YEAH zin in :)