Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the future

anoniem gepubliceerd op
Een paar keer per jaar is de Lichtfabriek in Haarlem het terrein van Eye on the future. Ongetwijfeld het meest bekende dansfeest van de stad weet al jaren een groot publiek op de been te krijgen met altijd actuele lineups. Ook op zaterdag 5 april belooft het een bijzondere editie te worden zoals de vaste bezoekers dit gewend zijn, ditmaal met dj’s als ROOG, Sidney Samson, Baggi Begovic, Marnix, Mike Ravelli, Voldaan en, uiteraard, residents van het eerste uur Alexander Koning en Michel Becks.

De status van Eye on the future is niet voor niets. Met een loopbaan die teruggaat naar de vroege jaren 90, toen housefreaks Alexander Koning en Michel Becks al de eerste edities van het feest organiseerden, heeft de uitstraling van het evenement in de loop der tijd alleen maar aan kracht gewonnen. Eye on the future staat, zoals de naam al zegt, voor een frisse blik vooruit, zonder het gevoel van die eerste housefeesten te verliezen.

Grote namen als Adam Beyer, Chris Liebing en Ben Sims maakten zo hun Nederlandse debuut op Eye on the future, dat als één van de langstlopende feesten van het land onderhand kan rekenen op aanhang van zowel jonge partyfreaks als ervaren muziekliefhebbers. Nog altijd zijn de lineups van het evenement een staalkaart van dj’s en stijlen die op dat moment ter zake doen –van house en electro tot techno en minimal.

Tegelijk heeft Eye on the future een sterk gevoel voor traditie. Niet alleen de historische fabriekshallen van de Lichtfabriek doen denken aan housefeesten zoals die ooit in havenloodsen werden georganiseerd, ook de uitbundige decoraties en sfeer onder de bezoekers hebben het feest een eigen karakter gegeven. Precies zoals de oprichters dat ooit voor ogen heeft gestaan.

Ook zaterdag 5 april gaat ongetwijfeld de boeken in als een uniek avondje Lichtfabriek. De indrukwekkende Turbinehal is ditmaal de plek waar house en techhouse te horen zullen zijn, met dj’s ROOG, Sidney Samson, Baggi Begovic, Marnix en Sven Prinsen & Tettero. Het sfeervolle Oliehuis richt zich meer op de techhouse en minimal techno, met dj’s Mike Ravelli, Tino Willems, Voldaan en residents Alexander Koning en Michel Becks. Zoals gezegd, een Eye on the future in de beste house-traditie, maar altijd met een frisse blik op de toekomst.

Eye Online:
www.eyeonthefuture.nl
www.easyticket.nl
www.lichtfabriek.nl
Voorverkoop: Trancentral records, Heavensplayground en alle musicstores in Nederland.

4 opmerkingen

 
leuk! heen!:D
 
Artiest WB
bloemen (L)
Intresting