Partyflock
 
­ Nederland

Halve provincie loopt uit voor hardcore spektakel
Laatste info Atomico Tegelen

gepubliceerd door , op
Halve provincie loopt uit voor hardcore spektakel
26 februari 2008
FeestAtomico · Chemical Civilization in Progress
Datumzaterdag 8 maart 2008
WinactieAtomico actiegesloten
LocatieDe Haandert Site


In het jaar dat medeorganisator Haelen.tk - de grootste foto- en partysite van Limburg - haar eerste lustrum viert stevent het Atomico concept regelrecht af op een blijvende successtory. Sinds september 2005 zagen achtereenvolgend 6 geslaagde edities het levenslicht en is de spreekwoordelijke lijn nog steeds stijgende. Men kan dan ook niet anders dan toegeven dat dit concept absoluut geen ééndagsvlieg is. En dát is in een tijdperk dat de feesten als paddenstoelen uit de grond schieten géén gemakkelijke opgave meer. Daar kan zelfs een paddoverbod geen verandering in brengen!

Zaterdag 8 maart 2008 zal de eerstvolgende editie plaatsvinden onder de naam Atomico - Chemical Civilization in Progress en wel in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen (Venlo). Dit is een van de drie exclusieve locaties waar het Atomico concept in 2008 (wederom) zal neerstrijken én tevens de grootste. Dat biedt dus perspectief om eens álles uit de kast te halen. Zéker in een jubileumjaar! Het feit dat de potentiële bezoeker ieder weekend een keuze kan maken uit ontelbaar veel feesten speelt echter ook een rol want men wordt immers kritischer én veeleisender. Een logische ontwikkeling overigens gezien de commercie die de laatste jaren alsmaar is toegenomen.

Maar laat dát nu net hetgeen zijn wat “ nauwelijks “ van toepassing is op het Atomico concept. Er bestaan immers ook nog organisaties die wél veel durven aan te bieden voor relatief lage prijzen. Risico of geen risico. Enerzijds hebben we het dan niet alleen over een degelijke line-up maar ook over de geluidskwaliteit, de show (denk aan licht, visuals, decoratie, een full colour laser) én natuurlijk een zo goed mogelijk georganiseerde productie zodat bezoekers zich gedurende het feest in principe nérgens aan zullen hoeven te storen. Anderzijds hebben we het niet alleen over een aantrekkelijke voorverkoop- én deurprijs maar ook over een betaalbare consumptieprijs. Het moge duidelijk zijn dat de prijs-kwaliteitverhouding érg hoog in het vaandel staat.

08-03-2008: Atomico - Chemical Civilization in Progress @ Tegelen
Shadowlands Terrorists (live), DNA DJ-Team (E-Noid & Negative A), Tommyknocker , Endymion, Buzz Fuzz, Nosferatu vs Detonator, Tha Playah vs Dazzler, Dynamike, 2-Hard, Divius vs Mixme2, Red Alert, Dennis The Menace, Luke V, mc Da Hustla, mc Article 11, vj 3DJL

17-05-2008: Atomico - Nuclear Resistance @ Roggel
Noize Suppressor (dj set), Tommyknocker , Panic, Nosferatu, Dione vs Dr. Z-Vago, Dazzler, Dynamike, Dennis R, D-Fenze vs 2-Hard, Un-Real vs Differens, Dennis The Menace, Divius vs Mixme2, Ray-mond, Emender, mc Scorpio, mc B.I.G.

06-09-2008: Atomico - Dynamike’s B-day & 5 Years Haelen.tk @ Maasbracht
Meer info volgt later dit jaar

Deurbeleid:
Zoals op iedere Atomico editie wordt er een strikt deurbeleid gehanteerd door een Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf met gecertificeerde beveiligers. Aangezien dit een vaste partner is van de organisatie weten beide precies wat men van elkaar kan verwachten. Je wordt niet alleen gefouilleerd op verboden attributen omdat de gemeente en politie dat eist maar ook voor je eigen veiligheid. Mocht je tijdens het feest in een situatie terechtkomen die zou kunnen escaleren neem dan niét het recht in eigen handen maar roep de hulp in van de beveiliging. Daar zijn ze voor en daar worden ze ook voor betaald. Het creëren van sfeer begint bij jezelf en iedereen weet hoe belangrijk een goede sfeer op een feest is. Ben je nog geen 16 jaar of ouder dan bestaat er een grote kans dat je tijdens de controle gesnapt wordt. Gekochte kaartjes worden niét geretourneerd.

Garderobe & sanitaire voorzieningen:
Direct na binnenkomst bevindt zich een bewaakte garderobe waar je tegen een te verwaarlozen vergoeding de hele avond gebruik van kunt maken. Dat laatste geldt ook voor de wc’s maar die zullen dan ook gedurende het feest geregeld worden schoongemaakt. Mocht iemand per ongeluk in staat van ontbinding raken: ook “ kadavers “ worden zonder pardon verwijderd en indien nodig doorverwezen naar de aanwezige EHBO alwaar de hulpverleners zullen trachten de juiste reanimatietechniek toe te passen zodat diegene het feest zonder complicaties kan hervatten.

Akoestiek:
Aangezien het Atomico concept faam heeft verworven met het aanbieden van hard doch zuiver geluid (!) is het logisch dat men ook alleen maar feesten organiseert op locaties die goed geïsoleerd zijn. Het “ nadeel “ van de locatie in Tegelen is echter dat de akoestiek er nog een schepje bovenop doet. De volgende mededeling is dan ook allerminst voor de slechthorenden onder ons: de organisatie kan niét aansprakelijk worden gesteld voor klapperende oren tijdens of een piep ná het feest. Om de gevoelige oren toch enigszins tegemoet te komen zullen er voor een goedkoop prijsje oordopjes worden verkocht van zacht, niet-allergeen polyurethaan schuim welke doeltreffend genoeg zijn bij een continue blootstelling aan overmatig geluid. Een kleine uitrustruimte zal echter ook aanwezig zijn.

Fotocamera’s:
Deze zijn net zoals op de voorgaande edities niet toegestaan. Wil je jezelf graag op een nuchter moment in verwarde toestand terugzien meld je dan gewoon even bij één van de aanwezige partyfotografen en laat je wens in vervulling gaan. Foto’s maken met je telefoon is natuurlijk geen probleem. Mocht je de mogelijkheid hebben: MMS ze dan gelijk even naar de bankzitters die zich thuis vást niet in een soortgelijke ambiance begeven!

Bereikbaarheid:
De locatie ligt op een steenworpafstand van het station. Voor het gebouw bevindt zich een rotonde met aansluitend een grote parkeerplaats met meer dan genoeg parkeergelegenheid. Hier kan uiteraard gratis gebruik van worden gemaakt. Mocht je onverhoopt op het feest de weg kwijt raken dan is het raadzaam om even 1 van de 3 rondlopende bunny’s te raadplegen. Je krijgt er dan nog een gratis lolly op toe ook!

Partybus:
De inmiddels vertrouwde partybus zal op 08-03 ook weer worden ingezet zodat iedereen zonder vervoer én natuurlijk de gulzige drinkers onder ons - en dat worden er met de dag meer volgens het CBS - geen enkele editie hoeven te missen. Het gaat hier om een touringcar met 66 zitplaatsen. De prijs bedraagt € 22,00 inclusief entreekaartje. De bus zal iedereen weer veilig naar huis brengen om 03:45. Opgeven kan door contact op te nemen met iemand van de crew. Het schema ziet er als volgt uit:

20:30 » Snooker- en Poolcentrum Hornerhof / Rijksweg 7B / Horn
20:40 » Gemeentehuis / Raadhuisplein 1 / Haelen
20:55 » De Zaal / Sint Antoniusstraat 2 / Heythuysen
21:00 » Volkswagengarage / Kerkstraat 24 / Roggel
21:10 » Rabobank / Roggelseweg 2 / Helden
21:15 » Gemeentehuis / Wilhelminaplein 1 / Panningen
21:45 » Geplande aankomst in Tegelen

Overige info:
Kaartjes kosten in de voorverkoop slechts € 12,50 (ex € 0,50 fee bij de voorverkoopadressen) en voor de late beslissers € 15,00 aan de deur. De capaciteit van de locatie is groot genoeg dus het zal niet snel voorkomen dat je later op de avond niet meer naar binnen kunt. Woon je niet in de buurt van één van de voorverkoopadressen of ken je niemand van de crew en wil je evengoed van tevoren verzekerd zijn van een entreekaartje dan kun je nog altijd via www.dynamike.nl een bestelling plaatsen. De instructies wijzen zich vanzelf. Heb je nog vragen en of opmerkingen stuur dan gerust een e-mail met behulp van het e-mail adres wat je op de site kunt terugvinden. Wil je op de hoogte blijven van de partyscene in de meest zuidelijkst gelegen provincie van ons land breng dan geregeld een bezoekje aan www.haelen.tk. End of transmission!

51 opmerkingen

 
dat zullen we eens ff in de gaten gaan houden!!!
zou wel handig zijn als de bus ook eens een keertje langs brach af komt gerede nu riskeren wij weer boetes omdat we met onze wasige kop achter het stuur zitte:P
Atomico :respect:

Uitspraak van Mmmarcel op dinsdag 26 februari 2008 om 12:35:
zou wel handig zijn als de bus ook eens een keertje langs brach af komt gerede nu riskeren wij weer boetes omdat we met onze wasige kop achter het stuur zitte

:roflol: haha das wel klote ja, misschien zelf zoveel mogelijk man bij elkaar proberen te krijgen en zelf een bus regelen?

Wordt weet super feest B)
Werkzaam bij Lakeste
Wederom een degelijk en humoristisch persbericht Mikel! :D
Haelen.tk & DMP :respect:
 
Uitspraak van Mmmarcel op dinsdag 26 februari 2008 om 12:35:
zou wel handig zijn als de bus ook eens een keertje langs brach af komt gerede

:jaja: mee eens,kan linne-city tenminste ook met de bus mee zonder boetes te riskeren! :D
.tk :lol: da's lang geleden dat je die gratis kreeg :P
laatste aanpassing
Uitspraak van Binne op dinsdag 26 februari 2008 om 13:32:
.tk da's lang geleden dat je die gratis kreeg

in het geval van haelen.tk is het eerder een merknaam geworden :)
Maar laat dát nu net hetgeen zijn wat “ nauwelijks “ van toepassing is op het Atomico concept. Er bestaan immers ook nog organisaties die wél veel durven aan te bieden voor relatief lage prijzen [..] Anderzijds hebben we het niet alleen over een aantrekkelijke voorverkoop- én deurprijs maar ook over een betaalbare consumptieprijs. Het moge duidelijk zijn dat de prijs-kwaliteitverhouding érg hoog in het vaandel staat.
Het moge duidelijk zijn dat de prijs-kwaliteitverhouding érg hoog in het vaandel staat.

:respect:
laatste aanpassing
 
Artiest SinSuline
niet dat ik naar dit feest toe zal gaan maar wat een prachtbericht...:respect:

duidelijkheid en alvast een sfeerzettertje voor t feest. Hier kunnen anderen organisaties nog wat van leren! :cheer:
leuk persbericht!
laatste aanpassing
 
'Ook kadavers worden zonder pardon verwijderd' :roflol:
 
:)
 
Na dat filmpje heb ik er toch eigenlijk wel zin in:lol:

Toch maar komen danO:)?
dat noem ik nou nog eens een goed, grappig en informatieve update (Y)
hoe heet dat liedje bij dat flimpje.

ohja kan helaas niet aanwezig zijn volgende x beter :)
Uitspraak van The Marvin op dinsdag 26 februari 2008 om 19:56:
hoe heet dat liedje bij dat flimpje.

Nosferatu - The Undead ;)
 
Uitspraak van Mmmarcel op dinsdag 26 februari 2008 om 12:35:
de bus ook eens een keertje langs brach af komt gerede

[quote element=news_

dat zijn mooie ideen:D
Veel succes en plezier Mike... Strak bericht (y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
thnx ! :D

en ehm .. een bus vanuit regio Maasbracht gaat wel een beetje érg duur worden hè :o
en de boetes niet dan :P
Het feit dat er elke keer zo op t security gedeelte word gehamert zegt me al genoeg.
Dit zijn dus de soort feesten waar ik me tegenwoordig voor bedank.
Voor de gene die dus wel gaan, wens ik hun een gezellige avond ZONDER TRAMMELANT toe!
laatste aanpassing
Uitspraak van Tony the Torment op woensdag 27 februari 2008 om 18:04:
Het feit dat er elke keer zo op t security gedeelte word gehamert zegt me al genoeg.

Wawa.. :S
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48828, 21699}
Uitspraak van Tony the Torment op woensdag 27 februari 2008 om 18:04:
Het feit dat er elke keer zo op t security gedeelte word gehamert zegt me al genoeg

en wat zegt het je dan?
Dubbel
laatste aanpassing
Uitspraak van Terrorhawk op donderdag 28 februari 2008 om 15:58:
en wat zegt het je dan?

Dat die security helaas daar zoveel nodig is.
Wat erg spijtig is natuurlijk, maar door voorgaande ervaringen(door mij en anderen) heeft dat toch een bepaald beeld gevormd waardoor ik deze soort feesten liever oversla.
En dan kan meneer S.B. me wel een
Uitspraak van S.B. :bounce: op donderdag 28 februari 2008 om 15:52:
Wawa.. :S
vinden maar als je op een gegeven moment met tot de conclusie komt dat sommige feesten en hun aanhang niet meer tot je intresse behoren, dan kun je deze maar beter vermijden.
laatste aanpassing
Uitspraak van DJ Detonator op donderdag 28 februari 2008 om 18:12:
Ben je ooit wel eens op een Atomico geweest???

Nee, maar t gaat me om t soort feest en niet welke naam dr aan vast geplakt word.
Ik ken de locatie, ik ken t volk.
En ik zeg gewoon dat t me niet meer trekt.

En mister massy mag me een loser vinden, tis zijn mening en die respecteer ik.
Helaas geld dat dus niet andersom wat hij van mijn mening vind dus dat zegt alweer genoeg over hem!:flower:

Punt...uit!!
Uitspraak van Tony the Torment op donderdag 28 februari 2008 om 17:10:
Dat die security helaas daar zoveel nodig is.

Als jij gewoon normaal doet zie je die kerels nieteens..
Ik heb er namelijk nog nóóit last van gehad
Uitspraak van Tony the Torment op donderdag 28 februari 2008 om 18:30:
Nee, maar t gaat me om t soort feest en niet welke naam dr aan vast geplakt word.
Ik ken de locatie, ik ken t volk.

Ik kom gemiddeld op 5 feesten per week omdat ik ook nog chaufeur ben van 1 van de grote Dj's in Hardcore land...Maar ik vind 't altijd weer fantastisch om naar de Atomico feesten toe te gaan!!!
Ten eerste omdat:
- Goed geluid
- Organisatie heeft en echt Hardcore hart en doet dit voor 't publiek!
- Eigenlijk nooit ellende hier, meestal alleen maar partypeople
- Altijd vette Line-up tegen een zeer goeie prijs deze jongens willen hier niet aan verdienen... Als 't voilgende feest maar bekostigd kan worden!!!
De gemeente's doen altijd moeilijk... ik kom uit de randstad en bij ons kunnen we bijna geen feesten meer geven omdat we geen vergunning krijgen!!! Vandaar een strikt deurbeleid!!!
En dan kan jij zeggen punt uit... normaal had ik je mening ook gerespecteerd, maar je bent hier nog nooit geweest(op Atomico dan) dus hoe kan je dan een mening hebben!!!

Punt uit!!!
laatste aanpassing
 
Ben je nog geen 16 jaar of ouder dan bestaat er een grote kans dat je tijdens de controle gesnapt wordt.

Zal niet druk worden dus, iedereen die nog geen 16 is OF ouder, die komt er niet in!
Nee, maar t gaat me om t soort feest en niet welke naam dr aan vast geplakt word.

En dan kan jij zeggen punt uit... normaal had ik je mening ook gerespecteerd, maar je bent hier nog nooit geweest(op Atomico dan) dus hoe kan je dan een mening hebben!!!
?????????????????
begrijpend lezen is moeilijk he!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 28 februari 2008 om 20:08:
Zal niet druk worden dus, iedereen die nog geen 16 is OF ouder, die komt er niet in!

Het klopt wel hoor ;)
Uitspraak van *Joyce* op donderdag 28 februari 2008 om 20:53:
begrijpend lezen is moeilijk he!!

Je vriend heeft toch een vooroordeel over dit feest!!! Ongeacht wat voor soort feest en wat voor naam er aan vast geplakt wordt... Jullie gaan toch ook naar andere Hardcore feesten toe??? Dus waarom zegt hij dan "Dit zijn dus de soort feesten waar ik me tegenwoordig voor bedank." terwijl hij nog nooit op een Atomico is geweest!!! Ik kom al 17 jaar op feesten, iedereen weet hoe 't vroeger was!!! Ik durf te zeggen dat deze jongens 't met zoveel passie en liefde voor de scene voorbereiden, dat ze er alles aan doen om 't gevoel van de goeie ouwe tijd (daarmee bedoel ik dus absoluut niet dat ik er nu met minder plezier naartoe ga, ik vind 't nog steeds super vet allemaal!) terug te brengen!!! Daarom reageer ik op 't feit dat jou vriend dus wat te zeiken heeft over dit feest, lokatie en het publiek! Dit publiek kom je overal tegen (dus ook op de andere Hardcorefeesten) en deze securitymensen die bij deze organisatie altijd aanwezig zijn zijn gewoon menselijk en normaal!!! Dat kan je tegenwoordig niet zo heel snel meer zeggen..
Dus of ik nou wel of niet goed begrijpend lees, dat neemt nog steeds niet weg dat hij(danwel indirect)toch wat te zeiken heeft over dit feest...En je bent niet verplicht om hierheen te gaan, gezellig en vet wordt 't toch wel!!
laatste aanpassing
 
en die zit
Uitspraak van DJ Detonator op vrijdag 29 februari 2008 om 07:03:
Jullie gaan toch ook naar andere Hardcore feesten toe??? Dus waarom zegt hij dan "Dit zijn dus de soort feesten waar ik me tegenwoordig voor bedank." terwijl hij nog nooit op een Atomico is geweest!!!

Omdat t niet om de naam gaat maar t geheel.
Zet hier in de regio in een zaal een mainstream hardcore feest neer en t eindigd meestal met puin!
Dr zijn al genoeg gemeentes die geen vergunningen uitlenen vanwege dit feit!
Ik ben zelf naar genoeg feesten geweest waar t gebeurt is, en heb dr zelfs een paar ge-organiseerd waar t helaas ook gebeurd is!
Helaas kan niemand hier iets aan doen behalve de bezoekers zelf.
Ik weet zelf ook wel dat de organisatie's (waaronder DMP en Haelen.tk) altijd verschrikkelijk hun best doen om er een geslaagd feest van te maken en niemand zit te wachten op een avond gevuld met ruzie's.

Dus wat t betreft dat ik een vooroordeel heb over dit feest, JA dan heb je gelijk.
Maar dan komt dat eerder omdat ik uit voorgaande ervaringen spreek.
laatste aanpassing
wel opvallend dan dat vooral area 2 vorig jaar in De Haandert door de aanwezige " oudere garde " werd bestempeld als een feest waarbij de sfeer sinds jaren weer boven verwachting goed was ;) en dan te bedenken dat er nu van begin tot einde early zal worden gedraaid inclusief 2 grote artiesten .. het was sowieso Tegelen waar over het algemeen de béste sfeer hing .. in Roggel en Maasbracht ook ( het ons kent ons gehalte is sowieso erg hoog op onze feesten ) .. maar daar ging het richting het einde helaas mis door enkele rotte appels .. dat was voor ons ook een " nieuwe " situatie want ons concept stond juist bekend om de gemoedelijke sfeer en aanpak .. en naar die gedachte keren we graag weer terug .. te beginnen met volgende week zaterdag !

ieders mening wordt gerespecteerd .. dat is logisch .. maar misschien had je nie eens hoeven te reageren om reacties te voorkomen .. je hebt immers soortgelijke berichten al vaker kenbaar gemaakt .. ik denk dat nu dan ook iedereen wel weet hoe je er over denkt .. laat het verder gewoon voor wat het is en volg het desnoods van een afstand .. want hoe je het ook went of keert .. het feest heeft evengoed je aandacht getrokken .. en dat is positief :)
wat jouw ervaringen zijn zijn jouw ervaringen....

ik vind het persoonlijk geen stijl, en ik denk ook dat je hierdoor zoon felle reacties krijgt, om zo steek-onder-water-opmerking onder een feest te gaan zetten....

misschien ist helemaal niet zo bedoeld? maar zo komt t bij mij over...
Uitspraak van Tony the Torment op vrijdag 29 februari 2008 om 17:54:
Maar dan komt dat eerder omdat ik uit voorgaande ervaringen spreek.

Kijk en nou respecteer ik je mening wel, omdat je nu wel precies zegt hoe of wat... En daarbij kenbaar maakt dat je van het feit afweet dat deze organisaties hun uiterste best doen om er een ZEER geslaagd feest van te maken!!! Ik vind dat iets wat deze mensen ook verdienen, inplaats van een opmerking zoals je eerder plaatste!!! Normaal reageer ik niet op dit soort zaken maar een van deze jongens is wel een goeie maat van me!!! Hier in de stad waar ik vandaan kom komen we voor onze maten op(normaal ook niet op zo'n nette manier als nu maar veel minder aardig en met heel wat scheldwoorden :lol: Dat vond ik nu niet op z'n plaats!!!), zeker als 't niet rechtvaardig is!!! Verder is dit niet persoonlijk bedoeld (ik ken je niet eens) jij ben toevallig de geen die dit helaas hier heeft neergezet, vandaar mijn reactie naar jou toe gericht!!! En wat mijn maatje hierboven al zegt "het feest heeft wel je aandacht getrokken... en dat is positief!!!" ....:D
Stiekum ben je dan toch ergens nieuwschierig en benieuwd naar wat komen gaat!!! :lol:
Wat ik eerder al zei "Wij gaan er in ieder geval een knalfuif van maken en meer kunnen we ook niet doen... Maar aan ons kan het dan nooit gelegen hebben!!! :D
laatste aanpassing
we gaan er het beste van maken zat. :yes:
Uitspraak van DJ Detonator op vrijdag 29 februari 2008 om 07:03:
En je bent niet verplicht om hierheen te gaan, gezellig en vet wordt 't toch wel!!

(Y) Wij zijn aanwezig :D
 
the undead :respect: dat liedje blijft geweldig