Partyflock
 
­ Nederland

Intiem
kick-off party

anoniem gepubliceerd op
Intiem
24 februari 2008
Het Haagse nachtleven krijgt er op regelmatige basis een avond van intimiteit bij… Na een kleine winterslaap komt Intiem namelijk weer terug in het Haagse clubleven. Na een heftig strandprogramma afgelopen zomer werd een rustpauze ingelast om vervolgens de pijlen te richten op een intiemwaardige locatie in Den Haag om het Intiem concept succesvol door te zetten.

Nu is dat in Den Haag vrij moeilijk, maar na wat puzzelen is er nu eindelijk een intiemwaardige club gevonden waar een reeks avonden mee gestart gaat worden. Het is de no.1 club van Den Haag, DE poptempel van Nederland; het Paard. Wel de ‘kleine’ poptempel welteverstaan, want het moet natuurlijk wel intiem blijven!

Het intiemste deel van het Paard is natuurlijk de, altijd sfeervolle, kleine zaal! Dit gedeelte van het Paard zal dus vanaf maart het decor zijn voor alles wat binnen progressieve muziek valt waar de organisatie al jaren voor staat. Het breedste spectrum van alles tussen progressive house en minimale techno zal veelvuldig gepresenteerd worden in deze exclusieve en sfeervolle locatie. Het is dan ook vooral een avond voor muziekliefhebbers die de 13 in een dozijn feestjes inmiddels wel zat zijn en die stiekem op zoek zijn naar meer…iets anders. Intiem is dan ook inmiddels een begrip geworden onder de groep muziekliefhebbers in Den Haag e.o. en staat al jaren voor het promoten van underground muziek in Den Haag.

Het is juist de bedoeling om in deze locatie het underground gevoel te creëren. Niet alleen het ‘oog-in-oog-met-de-dj’ concept zal hier perfect toegepast worden, ook het loepzuivere geluidsysteem(!) van het Paard verzekert ons dat hier mooie avonden in het vooruitzicht staan! Maximaal 450 mensen, liefhebbers, intimi die samen het ultieme genot beleven en smachten naar meer… Das pas ‘Intiem’!

Kick-off 14 maart
Het is de nacht van vrijdag 14 maart en een enorm gejuich gaat op als The Timewriter Duitsland zijn eerste plaat oplegt wat het begin blijkt te zijn van een reis door zijn warme muzikale wereld. Intiem strijkt dan voor het eerst neer in de kleine zaal van het Paard en dit betekent een zinderend muzikaal spektakel. Deze nacht geeft de organisatie z’n visie op hoe een goede clubavond behoort te zijn.

Op deze avond is de Duitse held The Timewriter uitgenodigd om de opening editie in het Paard extra glans te geven. In het kader van zijn Europese tour komt The Timewriter langs hoppen in Den Haag, waar hij vorig jaar nog met partner in crime Terry Lee Brown Jr. voor het laatst was. Ditmaal is hij solo… en zal Jean F. Cochois aka The Timewriter zijn nieuwe album ‘Soulstickers’ aan Nederland presenteren. Uiteraard zal hij deze avond zijn fans op een extra lange set trakteren waarin hij alle aanwezige intimi op reis zal nemen naar zijn mooie warme muzikale wereld, met de kenmerkende Timewriter sound.

Onze Duitse vriend zal worden bijgestaan worden door resident dj Taco en lokaal talent Greenfield. Beide heren beginnen in de stad achter de duinen inmiddels een grote staat van dienst te krijgen en zullen op deze avond waardige collega’s van The Timewriter zijn.

Meer info op:
www.intiem-event.nl
www.myspace.com/thetimewriter

1 opmerking

 
zéér benieuwd naar The Timewriter! :D