Partyflock
 
­ Nederland

Chivas Regal presents Astoria Lounge
“HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 7 maart 2008 presenteert Chivas Regal het exclusieve evenement “Astoria Lounge”. Deze eerste editie zal plaatsvinden in de unieke ambiance van de Laurenskerk in Rotterdam, met als thema : ”HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”.

Astoria Lounge is een evenement dat zal worden onderverdeeld over de vier jaargetijden met elk een eigen thema. Om de exclusiviteit van het evenement te bewaren, zal het concept in de vier grote steden van Nederland in uiterst exclusieve locaties gaan plaatsvinden. Door de combinatie van vooraanstaande DJ's en inter/nationale muzikanten, zal er een hoge kwaliteit en uniekheid geboden worden waardoor dit evenement zich onderscheidt van al de andere dance gerelateerde feesten.

Tijdens de kick-off van Astoria Lounge zal er een cross-over gemaakt worden tussen dance en klassieke muziek. Hierbij worden 2 door Miss Monica samengestelde mixen, in samenwerking met een 43 koppig strijkers orkest uitgevoerd. Dit orkest bestaat uit 1e violisten, 2e violisten, alten, cello’s en contrabassen. De speciale composities zijn gecomponeerd en gearrangeerd door het beroemde arrangeurs duo “Audio Art Collective” (o.a. winnaar Gouden Kalf 2005). Hierbij heeft de dance muziek een prachtige toevoeging gekregen. Het is geen klassieke muziek wat verhoused is. De arrangementen zijn geschreven op bekende housenummers waar de waarde van de dance muziek niet uit het oog verloren is maar er juist iets bijzonders aan is toegevoegd.

In de eerste productie van Astoria Lounge is het thema “HOUSE meets BACH & BEETHOVEN”. Het evenement wordt gebracht in Venetiaanse stijl en zal beginnen om 19.30 uur. Het is verplicht een Venetiaans masker te dragen tot 23.00 uur (indien u zelf geen masker heeft, kunnen die op de locatie gekocht worden). Na 23.00 mogen de maskers afgezet worden en dan zie je eindelijk wie die mysterieuze maar ooh zo boeiende persoon is waar je heel de avond mee hebt staan praten.

Voor de dance beats zullen verschillende DJ’s “acte de presents” geven:

DJ Marc MacRowland, bekend van “I love House Music” en “Royal Suite”, zal met zijn funky sounds de avond openen. Glenda Peters en Monica Millar, zullen samen met Marc een spetterende vocale compositie doen.

Glenda Peters won natuurlijk de allereerste Sound Mix Show in 1985 en tourt op dit moment met haar band Glenvitations. Monica Millar is geen bekende in de dance-scene, maar deze Zuid Amerikaanse dame is een artiest van wereld formaat, In 2000 kwam zij in aanraking met de zangmethode EVTS (Estill Voice Training System) die haar veel duidelijkheid gaf over de werking van de stem, met name in de popmuziek. In 2005 behaalde zij in Ohio het certificaat: “Certified Master of EVTS” en is daarmee de eerste gediplomeerde EVTS-instructeur in Nederland. Monica Millar is een vrouw die met haar stem kan toveren.

“Mr. Bling Bling” DJ Lucien Foort: zal een fantastisch optreden gaan verzorgen. Lucien gaat al heel wat jaren LOS!, elke zaterdagnacht met zijn eigen radioshow op 3FM bij BNN. Zo had hij pas nog een wereldhit met Bleeep! en de presentatie van zijn eigen Southend Jewellery. Binnenkort staat hij naast Erick Morillo en op de festivals aankomende zomer zal hij vaak te zien zijn.

Holland’s leading female DJ : Miss Monica zal verschillende sets en de afsluiting voor haar rekening nemen. Speciaal voor Astoria Lounge heeft zij 2 mixen aangeleverd welke door het beroemde arrangeurs duo “Audio Art Collective” bewerkt zijn met een speciale compositie. Het is geen feest als Miss Monica niet is geweest, en ook op deze avond wordt zij geflankeerd door haar vaste vocaliste MC Miss Bunty. Het dynamische duo is bekend van vele optredens op feesten en festivals en hun resident clubnight.

MC Miss Bunty is Shirley Bassy on Acid. Zij is een groot vocaliste die weet hoe je een party opzweept! Met haar engelengeluid in de laurenskerk zal ze iedereen weer kippenvel bezorgen.

5 opmerkingen

 
Zo tering! Dit klinkt wel heel erg vet zeg!
Uitspraak van verwijderd op zondag 24 februari 2008 om 00:05:
Zo tering! Dit klinkt wel heel erg vet zeg!

Niets aan toe te voegen!
 
Artiest {SHOWLIST artist 45523, 3020}
ziet er wel dope uit, maar de vier jaargetijden is toch echt van vivaldi......
 
zeker gaaf... Ff wachten tot het in amsterdam is, mijn venetiaans maskertje mee en genieten maar :)
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 24 februari 2008 om 03:15:
de vier jaargetijden is toch echt van vivaldi......

Er wordt nergens beweerd dat dat niet zo is