Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Samson special met grote muzikale vrienden

gepubliceerd door , op
Exxellent Samson special met grote muzikale vrienden
22 februari 2008
FeestExxellent · Sidney Samson
Datumzaterdag 8 maart 2008
LocatieMatrixx
Vorig jaar was deze Exxellent de absolute bom: de Sidney Samson Special. En wie Sidney een beetje kent, weet wat dit betekent: dat de tweede editie van Exxellent Sidney Samsom daar drie keer bovenuit zal gaan. En dus heeft Sidney op zaterdag 8 maart een rijtje muzikale vrienden naar The Matrixx meegenomen: Erick E, Gregor Salto, Skitzofrenix, Nikolai Dimitrov, Bobby Burns, Tony ChaCha, Oliver Twizt, Lady Bee en MC Mighty Mike! En dan niet zomaar één voor één achter die decks plaatjes draaien, maar als één team aantreden om de crowd werkelijk helemaal dol te maken. Nog niet over de streep? Bedenk dan dat alle bezoekers de allereerste editie van de Exxellent CD gratis mee naar huis krijgen - mixed by Sidney natuurlijk!

Sidney Samson kwam een paar jaar geleden nogal verlegen The Matrixx binnen, met een goed gevulde platentas, dat dan weer wel. Wat zou het worden met deze sympathieke Amersfoorter? Zou hij het werkelijk in zijn mars hebben om een kritisch partypubliek in The Matrixx voor helemaal zich te winnen? Het Exxellent publiek is immers hoge kwaliteit en een hoog partygehalte gewend - die scheep je niet af met iets ondermaats. Voor iedereen de vraag, zelfs voor Sidney zelf.

Het antwoord liet ongeveer zes plaatjes op zich wachten. Sidney wist vanaf het eerste prille begin achter de decks een sound neer te zetten die ontegenzeggelijk zijn eigen stempel droeg. Zo eigen zelfs, dat hij inmiddels een serie eigen producties op zijn naam heeft staan, die zomaar (of beter: niet zomaar) worden gedraaid door Roger Sanchez en Erick Morillo, om maar een paar grootheden van de dance te noemen.

Toch was Sidney nog aardig zenuwachtig toen de eerste Exxellent Special om hem heen werd gebouwd. En ook die zenuwen bleken weer voor niets. De Sidney Samson special was waarlijk één van de beste van het jaar. En als Sidney nou een jaartje had stilgezeten, was er misschien nooit een tweede editie gekomen. Maar deze workadanceholic heeft het afgelopen jaar de ene kwaliteitsproductie na de andere afgeleverd. Een zeer verdiende reprise van een waarlijk grootste Exxellent op zaterdag 8 maart dus: Exxellent Sidney Samson Special.
Dik verdiend, en een dik feest - gegarandeerd. Sidney is niet voor niets inmiddels resident van Exxellent - King of the Party.

Zijn jongste ‘You don’t love me’ (samen met Skitzofrenix, die er natuurlijk ook bij is) wordt deze nacht LIVE uitgevoerd, inclusief videoclip! En don’t forget: voor de bezoekers is er de limited edition van de allereerste Exxellent CD, mixed by Sidney Samson!

Met op 8 maart Erick E, Gregor Salto, Skitzofrenix, Nikolai Dimitrov, Bobby Burns, Tony ChaCha, Oliver Twizt, Lady Bee en MC Mighty Mike, staat er een arsenaal aan muzikaal talent op deze Exxellent - join the party, be Exxellent!

2 opmerkingen

 
haal dat "muzikale" maar weg
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2008 om 16:23:
haal dat "muzikale" maar weg

waarom?? ze maken allemaal muziek! dus ja muzikale wis wel terecht!!

Supertjes Vet gewoon!!