Partyflock
 
­ Nederland

Antwerp Dance Festival zet op 2 mei de stad op stelten

gepubliceerd door , op
Antwerp Dance Festival zet op 2 mei de stad op stelten
21 februari 2008
Voor de buitenfestivals is het wellicht nog wat vroeg, maar voor de feestvierders wordt het alvast uitkijken naar de eerste editie van het Antwerp Dance Festival dat in de Scheldestad plaatsvindt op vrijdag 2 mei 2008. Een honderdtal DJ’s en artiesten op 20 verschillende locaties moeten zeker voor ieder wat wils bieden. En dat alles aan een meer dan aangename deelnameprijs: 19 euro voor een hele nacht uit de bol gaan in de strafste feeststad van de lage landen bij de zee, een staaltje van onvervalste niet-gedevalueerde koopkracht. Er wordt tijdens deze feestnacht extra aandacht besteed aan veiligheid en gezondheid, ook met name inzake druggebruik. Een samenwerking in dit verband werd opgestart met zowel Partywise.be, Breakline, Stad Antwerpen als BIVV.

Voor de eerste editie van dit grootste clubevent in België zijn de verwachtingen hoog gespannen. Organisator Ironyx, ook gekend van de Nacht van de Student, verwacht zo’n 30.000 bezoekers op deze nacht die handig gekneld zit tussen het Feest van de Arbeid en een rustweekend. Onder de vele, ook vaak onbekende, maar steeds talentvolle acts zitten uiteraard ook een paar grote publiekstrekkers. Om een paar grote kleppers te noemen: Trentemøller, Felix da Housecat, Green Velvet, Boy George, Milk Inc., Discobar Galaxy, Goldie, Criss Source.
De verschillende muziekgenres die geboden worden, zoals electro, house, dance, trance, minimal, maar ook hiphop en drum ‘n bass maken het Antwerp Dance Festival uitermate toegankelijk voor iedere muziekliefhebber die van dansen houdt.

De dancing shoes kunnen een prachtige, feestelijke toer rond en door Antwerpen maken. Locaties die nu al op de affiche staan zijn: Café Capital, Petrol, Stereo Sushi, Velvet Lounge, D-Club, Noxx Antwerp met ook Noxx Fusia & Noxx Salle Noire, Axxes, Stuurboord, Red&Blue, De Kaai, Café Café d'Anvers, Noorderterras, De Cinema en ook het Centraal Station, waar om 20.00u. ook de officiële opening van het festival op het programma staat. Wie het iets verder wil zoeken kan terecht in Illusion, Carré of La Rocca.

Toegang
Het item van de ticketverkoop voor het Antwerp Dance Festival is nu al een veelbesproken onderwerp in de Antwerpse feestscène. De kaarten worden per locatie individueel verkocht en zijn vanaf nu beschikbaar. Sommige locaties stellen de tickets enkel in voorverkoop ter beschikking! Nederlandse fans kunnen terecht op www.ticketservice.nl.

Wanneer je niet in het Antwerpse of zelfs niet in België woont is het raadzaam om lang van tevoren een overnachtingsplek te reserveren. Er zal namelijk wel wat druk op de hotelreservaties komen te staan, ook omdat het voor velen een verlengd weekend is waarbij Antwerpen een populaire bestemming is. Hostels waarmee de organisatie van Antwerp Dance Festival samenwerkt zijn terug te vinden op de website www.antwerpdancefestival.be.

Antwerp Dance Festival
Vrijdag 2 mei 2008
Van 22.00u. tot ?
20 locaties in Antwerpen
Algemene toegangsprijs: € 19,00
www.antwerpdancefestival.be

12 opmerkingen

Eventjes afwachten of we 2Mei niks te doen hebben
anders op/neer na antwerpen rijde :Cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 40733, 50576}
milk inc. enzow ziet er echt bagger uit had gehoopt op iet degelijk me wa hardstyle en hardcore:s mja belgie is er mss dan toch ni klaar voor.jammer...
:( Jammer, had me leuk geleken. maar dan ga ik al naar Bruut! festival! (l)
Artiest {SHOWLIST artist 86195, 129373, 88085}
Uitspraak van the_pope op donderdag 21 februari 2008 om 19:01:
milk inc. enzow ziet er echt bagger uit had gehoopt op iet degelijk me wa hardstyle en hardcore:s mja belgie is er mss dan toch ni klaar voor.jammer...

Khad ook wel iets meer in die richting gehoopt :s
 
Uitspraak van [S.T.K.] Brutal Speedcore Machine [VL] op donderdag 21 februari 2008 om 18:36:
Dat wordt weer lache ier int stad de ene knokpartij na de andere whahaha

Net als met Laundry Day, toen op het Bass Events gedeelte (n)
Al was dat wel erg leuk toen, die dag

Misschien dat ik er 2 mei wel heen ga..
Break core is anders ook geprogrammeerd , anyway niet mijn ding
 
helaas, peanutbutter... week erna knallen in de maassilo @ awake..

geld moet rollen, maar als het op is rolt er weinig :(
 
Uitspraak van [S.T.K.] Brutal Speedcore Machine [VL] op donderdag 21 februari 2008 om 18:36:
Dat wordt weer lache ier int stad de ene knokpartij na de andere whahaha

Veel succes

ja ze hadden het beter in Knokke kunnen houden ;)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 februari 2008 om 11:31:
ja ze hadden het beter in Knokke kunnen houden

Of in Peer :d