Partyflock
 
­ Nederland

Gewoon Gastvrij openingsfeest

anoniem gepubliceerd op
Gewoon Gastvrij openingsfeest
15 februari 2008
Op een donderdag lekker housen en een biertje drinken in een gezellige tent zonder een vermogen kwijt te zijn? Het kan! De wens van twee jongens kan eindelijk gedeeld worden met de rest van Amsterdam!

De nieuwe house avond, Gewoon Gastvrij in Club 8, gaat donderdag 21 februari van start. Deze maandelijkse avond op donderdag is er voor alles en iedereen die houdt van muziek en gezelligheid. Het concept is door Mike Ravelli en Mr Minoz in het leven geroepen om de housers in Amsterdam een laagdrempelige avond te bieden. In misschien wel de gezelligste club van Amsterdam worden onder leiding van deze twee hosts maandelijks dj's uitgenodigd om een gezellig feest te bouwen. Gewoon gezellig, gratis entree, goede muziek, gratis bewaakte garderobe, gratis toiletteren en een vette club! Tja, wat wil je nog meer? Geen gezeik, Gewoon Gastvrij!

De eerste editie staat er al meteen een klapper van een line-up klaar staan die je niet voorbij kan laten gaan. De Man Zonder Schaduw, Esther Dune en de hosts Mike Ravelli en Mr Minoz staan klaar voor de start en zullen gaan zorgen voor een ultra opening van Gewoon Gastvrij!

De Man Zonder Schaduw die inmiddels een enorme status heeft opgebouwd in Nederland staat te trappelen om Gewoon Gastvrij te lanceren. Met zijn unieke sound is hij mede verantwoordelijk voor het grootbrengen van de fameuze GZG Amsterdam feesten en heeft hij bij verschillende clubs en organisaties residenties die er niet om liegen.

DJ Esther Dune is ook zeker niet de minste! Met haar residentie bij Voidd en een plek bij het grote Quaas bookings in Duitsland maakt ze als geen ander de clubs in Amsterdam en omgeving onveilig. De organisatie van Gewoon Gastvrij is erg blij om deze twee DJ gruwels te ontvangen en daarmee de eerste editie tot een groot succes te maken!

Website's:
www.club-8.nl
www.myspace.com/djesther
www.myspace.com/demanzonderschaduw
www.myspace.com/djmikeravelli
www.mr-minoz.com

9 opmerkingen

 
Drie verdiepingen lager dan club 11 zeker...:/
 
Werkzaam bij Bar27
Wat een humor zo op de vrijdagmiddag....


Gezellig boys!!
Vet hoor ik heb zin in :)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 februari 2008 om 13:16:
Wat een humor zo op de vrijdagmiddag....


Gezellig boys!!

Het is duidelijk weer uitkijken naar het weekend! Vandaar ook de: :/....
Werkzaam bij Stalker
Artiest Mike Ravelli
de gezelligste club van Amsterdam

Daar gaan we voor! :D :cheer:
Goed bezig Ruben en Michiel! (Y)
 
Gewoon Gruwelijk. (Y)
gaan we dan gezellig biertje drinken ??? top initiatief !!