Partyflock
 
­ Nederland

Sonic Warfare VI
Return of Deep Medi

anoniem gepubliceerd op
Sonic Warfare VI
13 februari 2008
Op 22 februari staat Sonic Warfare VI, de dubstepavond van de Melkweg, voor de tweede maal in het teken van het belangrijkste dubsteplabel van dit moment: Deep Medi. De eerste ‘Deep Medi Labelnight’ in september werd zo goed ontvangen door zowel publiek als artiesten dat de deelnemende dj’s graag weer terugkomen om het Amsterdamse publiek nogmaals tot extase te voeren in de Melkweg. Verwacht een avond met de nieuwste en diepste beats die deze wereld voortbrengt!

Deep Medi is het belangrijkste dubstep-label van het moment. De Japanner Goth-Trad Japan is een grootheid in eigen land en treedt regelmatig op in Europa. Hij is een vreemde eend in de Britse dubstep, maar deze Japanner mag tot de grootste producers in het genre worden gerekend. Mala, de helft van het duo Digital Mystikz, is de man achter het Deep Medi label en één van de belangrijkste Britse producers in het veld. Samen met Kromestar en Hijak – laatsgenoemde is de broer van Skream – behoort hij tot de tweede generatie dubstep producers: de generatie die nu de dienst uitmaakt.

Dat de dubstep zich razendsnel ontwikkelt blijkt wel doordat zich nu alweer een derde generatie producers aandient, waarvan Conquest vs Silkie de vaandeldragers zijn. Zij zijn de nieuwste toevoegingen aan de stal van Deep Medi en met hun twintig jaar de jongste in de scene. De avond wordt medegeorganiseerd en gehost door U Dub, de Nederlandse voorloper van de dubstep en de man achter hét Nederlandse dubstep radioprogramma: Viral Radio (www.lijn5.com)

Met de Sonic Warfare avonden steekt de Melkweg al ruim een jaar zijn nek uit voor één van de spannendste genres in de elektronische muziek: dubstep. De moddervette mix van de diepste dub/reggaebassen, invloeden uit hiphop, ragga en 2step met een flinke portie electronica wint in Nederland snel aan populariteit. De voorgaande vijf edities van Sonic Warfare lieten zien dat de dansbaarheid van de muziek een groeiend publiek aanspreekt. Vanaf de eerste editie in december 2006 met een sterrenline-up van Digital Mystikz, Skream en Loefah zijn de meeste dubstep namen die er toe doen al te gast geweest op Sonic Warfare. De verjaardag van het feest afgelopen snelcursus gaven in de geschiedenis van dubstep.

5 opmerkingen

dit gaat n dik feestje worden B)
Goth-Trad b)
BWOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP­.
 
Kromestar :yes: