Partyflock
 
­ Nederland

M8 Magazine (UK) vol lof over Kremlin

gepubliceerd door , op
De Engelse media heeft KREMLIN opnieuw ontdekt. Nadat er in het verleden al verschillende verhalen over KREMLIN zijn verschenen in de Britse dance media, staat er in het april nummer van M8 Magazine het meest toonaangevende UK dance magazine een artikel van drie pagina’s dik over KREMLIN.
Het artikel van het immers zo kritische M8 magazine is vol lof over KREMLIN. Niet alleen krijgen residents Emjay en Astrid een dikke pluim, maar ook het publiek en KREMLIN’s “incisive, forward-thinking music policy”. Daarnaast stelt het magazine, dat als CUBIC’s verbouwing afgerond is, dat “Amsterdam boasts one of the world’s coolest club spaces”. In een ander artikel in het zelfde blad, tipt DJ Tiësto KREMLIN als de absolute hotspot in Amsterdam een absolute must voor clubbers:
“You have to go clubbing and KREMLIN is the best club in Amsterdam, definitely. They’ve really tried to innovate and they’ve brought a lot of good DJ’s in”.
De hoofdredacteur van M8 magazine de immer kritische Mickey McMonagle velt uiteindelijk het volgende oordeel over KREMLIN:
“My first visit to a club which I’ve heard a lot about is often a big disappointment; when everyone has told me how good something is, I usually find my expectations are so high that I’m disappointed. In this instance, though, they were surpassed. KREMLIN is simply one of the best clubs I’ve been to, and this is what I do for a living.”

7 opmerkingen

En toch jammer dan San weg is! :-(
 
Rij je door naar The Q :-)
San draaide perfect zaterdag in the Q :)
 
Vind Kremlin niet echt bijzonder meer, helaas weer cheap trance ipv goede progressive, idd jammer van San...
2Olaf: de Vorige keer dat ik "ff" naar Zwolle reed voor Bellie was niet echt succesvol, met 180 op de foto is niet echt leuk! :-(
San is nu minimaal 2x in de maand te zien in The Q in Zwolle. Als ik de muziek van San hoor dan waan ik me in een mooi groen bos met fluitende vogels en een kletterende waterval.

Tja, wat kan het leven soms prachtig zijn.
Kremlin is de zwaarst roelerende plek hier in Nederland op het gebied van clubs. The Eau en Matrixx zijn ook wel leuk, maar is allemaal net weer effe te trancy en mainstream (vinnik dan he ;)). Kremlin is ubergoed vanwege de sfeer die de muziek weerspiegeld.. lekker duister, en dat op de sounds van vette progressive en underground. Echt helemaal toppie, mijn toko!