Partyflock
 
Element België is niet algemeen zichtbaar!

Rockstarz gaat verder: House of the Future in Off_Corso met Dr. Lektroluv

anoniem gepubliceerd op
Rockstarz gaat verder: House of the Future in Off_Corso met Dr. Lektroluv
11 februari 2008
Rockstarz bestaat op dit moment bijna 2 jaar en vind het daarom, naast Nope is Dope, tijd voor iets totaal nieuws. Na NiD in de Heineken Music Hall, de edities in het buitenland en op 1 maart 'Nope is presents The New Revolution', is het op dit moment tijd voor de volgende stap! En daar hoort, naast het echte begin van de dj agency, een nieuw alleenstaand concept bij!

Met House Of The Future wordt er verder gekeken dan de populaire house muziek, en is het de bedoeling om de echte beleving terug te brengen. Met de absolute top dj's Dr. Lektroluv en Bart Skils kan house, minimal en elektro liefhebbend Rotterdam en omstreken uitkijken naar een onvergetelijke avond en de start van House Of The Future!

Off_Corso, waar de eerste editie van House Of The Future zal plaatsvinden, is voor Rockstarz World de ideale locatie voor de eerste editie. De Rotterdamse club, waar de variatie in programmering altijd erg hoog is, wil zich in de komende jaren richten op een verdieping in de dance programmering., een punt waar de organisatie van House of the Future zich erg goed in kan vinden.

Met sets op de grootste dance festivals heeft de uit België afkomstige Dr. Lektroluv zich afgelopen zomer nogmaals bewezen in Nederland, en is daarom niet voor niks een erg graag geziene dj op top feesten in binnen- en buitenland! Met het Solar weekend en zijn mainstage optreden op Mysteryland afgelopen zomer kent iedereen de opvallende vertoning en super optredens van de doktor! Bart Skils beleefde zijn absolute doorbraak afgelopen zomer, na sets op Extrema Outdoor, Lief, Rockit en als hoogtepunt de afsluiter op de mainstage van Mysteryland kent ook het grote publiek Bart Skils nu als één van de beste en meest veelzijdige dj's van ons land!

Met verder Wouter de Moor, Afrojack en Joey Daniel zal het huis van de toekomst laten zien waar de toekomst van club avonden ligt!

In de tweede zaal zullen een aantal minder bekende en talentvolle dj's, die er alles aan zullen doen om zich ook voor het grote publiek te bewijzen, achter de draaitafels plaats nemen. Niks staat House of the future dan ook nog meer in de weg voor een super begin van een nieuw concept waar Rotterdam en de rest van Nederland nog veel plezier aan gaan beleven! Iedereen die dus op zoek is naar iets nieuws in Rotterdam; jullie zijn uitgenodigd voor onze 'housewarming'!

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 15 euro (ex) bij alle ticketbox verkooppunten (o.a. free record shops) en op www.ticketbox.nl!

See You All, At House Of The Future!

23.15 – 00.30 Joey Daniel
00.30 – 01.30 Afrojack
01.30 – 03.30 Dr. Lektroluv
03.30 – 04.30 Wouter de Moor
04.30 – 06.00 Bart Skils

7 opmerkingen

Nice! net nu Dr. Lektroluv door iedereen wordt uitgekotst!

Sick of the same shit!
die ken ik helemaal niet maar de naam klinkt echt fout
Nou Dr. Lekrotluv is een blijvertjeeeeee!!
Word en topfeest hoor;)
Uitspraak van Fruitje op maandag 11 februari 2008 om 21:27:
net nu Dr. Lektroluv door iedereen wordt uitgekotst!

geef dan ook een reden waarom die door iedereen wordt uitgekotst..
alleen maar omdat hij zelfde shit draait ofzo?
Het zal wel een mega vet feest zijn. Zeker om 4:00 uur als E.woud draait in de talentenzaal...