Partyflock
 
­ Nederland

Stug
Haagse Hopjes doen het goed in hun hometown

gepubliceerd door , op
Stug
5 februari 2008
FeestStug · Haagse Hopjes
Datumzaterdag 16 februari 2008
WinactieStug actiegesloten
LocatiePaard Site
De brede stijl die neergezet wordt tijdens de Stug-feesten wordt goed ontvangen en daarom trekken ze deze lijn ook door in 2008 (en natuurlijk omdat ze Stug én eigenwijs zijn en vóóral omdat de residents zoveel favorieten hebben). Van dubtechno; minimal; techhouse tot aan rauwe Rotterdamse techno is er al langs gekomen op de dansvloer van het Paard en nu is het dus tijd voor een grotere portie Detroit geïnspireerde beats.

Dit is de zesde Stug alweer, het één-jarige bestaan in maart komt er ook weer snel aan. Wie er dan komen is stiekem al bekend, de forumspitters zijn allang op de hoogte natuurlijk (een Frans duo een echte Brit!).

16 februari presenteert Stug vol trots een compleet nederlandse line-up met artiesten die ook vér buiten onze landsgrenzen dansvloeren compleet afbreken met hun djsets & livesets. Het nederlandse geluid met labels als 100% Pure, Intacto, Delsin, Audiosculpture, EC Records, Outland, Clone, Manual, Audio Assault (en ga zo maar door) wordt enorm gerespecteerd over de gehele wereld, en dat is te merken ook want de nederlandse techno-acts en dj’s zijn echt overal ter wereld te vinden achter de draaitafels!

Dit is de line-up: (in volgorde van optreden)
Als eerste DJ Invite bekend van de Solid Groove feesten in Utrecht die overal waar die komt zijn typische Detroit-sound laat horen. Deze jongen is de laatste tijd zo immens populair dat hij deze avond twee boekingen heeft en daarom deze avond zal kickstarten met een heerlijke groovy, diepe dubtechno/detroit-set. Dit jaar zal ook zijn eerste release uitkomen op het label van Ritzi Lee; Underground Liberation (met o.a. artiesten als Orlando Voorn).

Daarna is het tijd voor de meest omstreden techno-dj van Nederland: Benny Rodrigues. Veel mensen zijn in de war als het om z’n dj-gigs gaat, maar als je hem gezien had op zijn eigen feest in de Catwalk afgelopen januari, dan weet je hoe het zit! Liefde voor de muziek is zijn enige en echte drijfveer. Benny gaat het Haagse publiek eindelijk weer eens een onvervalste techno-set voorschotelen, waarschijnlijk met een hoop Detroit erin (maar het Paard-publiek laat zich graag verrassen). Dit jaar is eindelijk zijn website ook online gegaan (meteen drie eigenlijk) en hij start ook nog twee labels op: BR-Records en SYNERGIE Records.

Daarna een optreden van de man zonder leeftijd: Dave Ellesmere!
De tracks van deze man vliegen de digitale toonbank over van NYC tot Tokyo, en zijn agenda stroomt over van de internationale gigs (twee keer Waterfront Rotterdam in korte tijd, eerste keer was op de 4th Beatport Anniversary Party). Samen met 2000 And One had hij in 2006 natuurlijk de monsterhit “Pecan”, maar het zijn nu vooral zijn eigen producties die funken als een malle. Met Sandy Hüner heeft hij in 2007 zijn eigen label opgestart: Thirtyonetwenty. De releases op dit label werden zeer goed ontvangen (nationaal & internationaal) dus verwacht een uitermate dansbare set varierend van uptempo-minimal tot jackin’ Chicago en alles wat daar tussen zit. Dave heeft zoveel dj-ervaring, stilstaande dansvloeren doet hij niet aan...

Bart van Rijn & Fabio sluiten de avond voor de verandering eens af: zij hebben zin om de tent af te breken, dus zorg dat je uitgeslapen bent (of vrienden wordt met het barpersoneel).

De flyers voor Stug worden altijd ontworpen door Aschwin en deze designer is ook nog eens VJ, hij heeft vanaf oktober samen VJ Typophonics de beelden tijdens de parties verzorgd. Erg gave show en gewoonweg een toevoeging die niet meer weg te denken is.

Over het soundsystem van het Paard is genoeg gezegd toch? Ok, nog één keer dan: hard en loepzuiver (beste systeem van Den Haag). De flyer staat in het teken van Den Haag met een zoet perspectief, papiertjes graag niet op de grond gooien en eerst zuigen en dan kapot bijten. 23:00 beginnen we met uitdelen en we gaan tot 05:00 door met de snoepwinkel, dit slechts voor 11 hopjes (eh, euros).

Meer info op:
http://www.paard.nl
http://stug.hyves.nl
http://www.myspace.com/bennyrodrigues
http://www.bennyrodrigues.com/
http://www.myspace.com/daveellesmere
http://www.myspace.com/djinvite
http://www.dj-invite.com/
http://www.myspace.com/fabiostug
http://www.myspace.com/djbartvanrijn

Lid worden van http://stug.hyves.nl/ kan kaartjes opleveren voor deze avond, hier kan dat ook: http://partyflock.nl/contest/7459

Tot dan en Stug is ook weer terug in maart (één-jarig bestaan) en mei!

9 opmerkingen

(Y) Gelukt! ;)
Klein type foutje:

Waterfront moet de Watergate in Berlijn zijn ;)
Uitspraak van Bart van Rijn op dinsdag 5 februari 2008 om 19:41:
Klein type foutje:

:lol:

Partystress heet dat!

Sorry Dave...Watergate Berlijn naturlich ;)
Invite, Bart van Rijn, Fabio en Dave Ellesmere :respect:

Stug! gaat lekker.....:bounce:
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op dinsdag 5 februari 2008 om 23:00:
Benny Rodrigues, Invite, Bart van Rijn, Fabio en Dave Ellesmere :respect:

Stug! gaat lekker.....:bounce:

:lol:

Thanks man! (y)
vette flyer weer mensen! goed bezig bij stug :hulde:

eens kijken of ik aanwezig kan zijn in deze drukke tijden...
Uitspraak van Fabio op dinsdag 5 februari 2008 om 23:18:
Invite, Bart van Rijn, Fabio en Dave Ellesmere

Stug! gaat lekker.....

Wel goed blijven quoten, straks gaan mensen nog gekke dingen van me denken ;)
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op woensdag 6 februari 2008 om 16:56:
straks gaan mensen nog gekke dingen van me denken

Denk dat dat niet aan het quoten ligt :lol:

Wordt weer een klapper ADHD a.s. vrijdag!
En Radioslave in Den Haag @ Paard natuurlijk helemaal! ;)