Partyflock
 
Element Cannibal Society is niet algemeen zichtbaar!
Element The Third Movement is niet algemeen zichtbaar!
Element Epileptik Productions is niet algemeen zichtbaar!
Element Industrial Strength Records is niet algemeen zichtbaar!

Drive
Teknicity presents

gepubliceerd door , op
Drive
24 januari 2008
FeestDrive · Teknicity presents
Datumvrijdag 15 februari 2008
LocatiePoema RAW
15 februari gaat de Poema RAW gaat het zwaar krijgen! als X-Beats wederom van zich laat horen. Na succesvolle concepten als Drop! en Die-Hard , is het nu de beurt om Drive te introduceren. Bij dit nieuwe concept gaan hardtechno en industrial hardcore de nacht bepalen met een dikke Drive die duidelijk aanwezig zal zijn!

Om elke editie een top line-up te kunnen neerzetten heeft X-Beats de Nederlandse hardtechno dj en producer Teknicity gevraagd het concept onder zijn hoede te nemen. Teknicity is bekend van releases op toplabels als o.a. Crowbar, Matame en Cannibal Society. Daarnaast heeft hij als dj en live act op nationale en internationale podia gestaan van Ground Zero Festival tot The Chaos Theory phase 8.0. Voor de meesten onder ons geen onbekende dus!

Voor een topavond zijn natuurlijk ook top djs nodig. Daarom komt speciaal uit Frankrijk een van de ruigste (en wellicht een van de mooiste) dj uit het industrial hardcore circuit; Daisy (aka Mandragore)! Deze dame heeft zich al dubbel en dwars bewezen met haar energieke dynamische sets en producties bij oa The Third Movement, Epileptik Productions en Industrial Strength Records. Al jaren staat ze op alle internationale topfeesten en komt vaak als publieksfavoriet uit de bus. Met een set van 1.5 uur zal het flink tekeer gaan onder de Utrechtse winkelstraten!

Ook The Outside Agency weten van knallen en dat zullen ze laten horen ook. Thunderdome, Mystery Land, A Nightmare Outdoor en ga zo maar door. De heren Eye-D en Hidden hebben zo ongeveer een residency bij alle topfeesten waar het hard moet gaan. Ook als producers zijn ze in menig platentas te vinden. Samen zullen ze de dansvloer een flinke lading harde kicks, snares en geflipte sounds bezorgen.

Salva Trucha zal voor de gezonde dosis hardtechno zorgen. Uptempo is nog een understatement. Geef deze DJ 2 decks en een mixer en hij laat de TGV ver achter zich. De meest energieke hardtechno beats op hoog tempo en zonder gas terug te nemen! Met in het afgelopen jaar releases uit op toplabels, boekingen van Malta tot Hongarije en een hard groeiende aanhang is 2007 duidelijk zijn jaar geweest! Voor ons was het dus al snel duidelijk dat ook deze DJ een must is op een feest waar de Drive centraal staat.

Verder is de locale held Syndrome uitgenodigd om met de gruwelijkste industriele platen zijn set te vullen. Als nieuwe talenten zullen Giorgio SFX en Roko hun duivelse platentassen voor ons openen. Giorgio SFX is het nieuwste lid van Reconstruction van Spark Taberner en Teknicity. Hij heeft inmiddels bewezen een toptalent te zijn op feesten als The Chaos Theory phase 8.0 en zelfs in Spanje hebben ze zijn beats al mogen aanhoren! Wanneer je denkt dat je harde sets hebt gehoord, dan is Roko nog niet begonnen. De resident van Hard-a-Tech zit daar zeker niet verkeerd, want een hartaanval is niet uit te sluiten!

Om de avond helemaal compleet te maken zal de organisatie X-Beats de Poema RAW weer onder handen nemen. Met het toch al dikke geluid en vette verlichting kan er al een aardig feestje gebouwd worden. Maar X-Beats wilt laten zien dat het altijd beter kan. Daarom, zoals bij elke X-Beats party, extra visuals en aankleding.

10 opmerkingen

Heerlijke combinatie, Industrial en Hardtechno (l)
Sowieso aanwezig!
 
Dit wordt een mooi feestje B)

TOA furr leveng jwz.
ziet er goed uit hoor netjes! (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2173, 2503}
Alweer zal de Poema uit zijn dak gaan ;)
 
Yea word gru
Sorry Peter, maar ik kan er niet bij zijn man.. :no:
 
Looking Good !
 
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op zaterdag 26 januari 2008 om 11:45:
Sorry Peter, maar ik kan er niet bij zijn man.. :no:

zeer slecht dude!