Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 december 2007
FeestThunderdome Site
Datumzaterdag 15 december 2007
LocatieRAI Site
Feestb2s rookie night · Round 2: hardstyle
Datumdonderdag 28 februari 2008
LocatieOutland Site
FeestHeineken Refreshing Sounds Site
Datumdonderdag 6 maart 2008
LocatieEKKO Site
FeestDare2care · Stichting cliniclowns Nederland
Datumzaterdag 12 april 2008
LocatieBoogie Bar Site
FeestPinkpop · 2008
Datumvrijdag 30 mei 2008
LocatieMegaland Site
FeestMelt · Festival 2008
Datumvrijdag 18 juli 2008
LocatieFerropolis Site
Kort nieuws van de KNIP-dienst
· Inhoud



· Opmerkelijk



Hoeveel zouden het er zijn ?? :S :S

· Nieuw op Partyflock

Vanaf heden is de verwijderingsmogelijkheid op Partyflock uitgebreid. Uiteraard kunnen we het ons niet voorstellen dat je zomaar je Partyflockaccount verwijdert, maar mocht je deze wens toch hebben lees dan even verder:

Je kunt jezelf op twee manieren verwijderen:
1. Verwijderen
Gewoon verwijderen houdt in dat je niet meer kunt inloggen op je profiel en je wordt niet meer gevonden als mensen op jouw naam zoeken. Je profiel blijft in principe in stand, evenals je album. Als je gewoon een periode wilt afsluiten maar geen problemen hebt met wat je op Partyflock hebt geplaatst in je profiel of album, dan kun je voor deze optie kiezen.

2. Uitwissen
Dit houdt in dat alleen je nickname nog zichtbaar blijft. De rest van je profiel is niet meer zichtbaar en je album wordt ook ontoegankelijk gemaakt en uiteindelijk geheel verwijderd. Deze optie is misschien handig als je je hebt misdragen en je schaamt voor wat je hier allemaal hebt gedaan. Foei!

· Filmpje

We als een eerder bert & ernie gehad maar omdat het zo leuk is nog maar één, nu maar hopen dat jullie oortjes het ook leuk zullen vinden! Wel het filmpje uitkijken hè, trouwe KNIPkijkers!


·PvdK

Poll, geopend op zondag 17 februari 2008, looptijd van 5921.1 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Wat is jouw 'sociale' status?

86742%
Verliefd
37518%
Bewust vrijgezel B)
30915%
Zoekende
26313%
Onbewust vrijgezel :vaag:
1115%
Weet niet :$
553%
Anders, namelijk......
502%
Getrouwd
432%
Verloofd
111%
Gescheiden


· Column

Déjà vu · Ondanks dat ik pas vierentwintig lentes jong ben – ik kom volgens mijn oma ‘net kijken’ – gebeurt het wel eens dat ik me heel erg oud voel. Dat ik me iedere maandagochtend hoogbejaard en krakkemikkig voel, daar ben ik inmiddels wel aan gewend. Maar het komt tegenwoordig ook op andere dagen van de week voor dat ik vertwijfeld in de spiegel kijk en me afvraag: Ben ik dan echt al zó oud?

· Recensies

Defected in the House - Gilles Peterson · Alleskunner Gilles Peterson kennen we vooral van zijn Worldwide show (BBC Radio), waarin hij eclectisch te werk gaat en kwaliteitsmuziek vanuit alle uithoeken van de wereld presenteert (met name broken beats, moderne jazz in vele vormen, nu-soul, latin, afro-funk en diverse Braziliaanse muziek).

Nobody Beats The Drum - Beats Work · Vijf jaar geleden ramde Nobody Beats The Drum als een meteoriet onze aardkloot. Toen, in 2003, won het trio de Grote Prijs van Nederland in categorie dance/producers. De jury zei toen al: ‘Gevarieerd, meest overtuigend, meeste potentie, veelzijdig, gedurfd, goede styling, heel creatief en een hele goede interactie met de VJ.’

Qlimax 2007 - The Official Live Registration · Laten we meteen maar met de deur in huis vallen; Q-dance heeft het wederom geflikt. We hebben het dan niet alleen over Qlimax zelf, hét hardstylefeest van Nederland dat op 17 november vorig jaar in een uitverkocht GelreDome plaatsvond, maar ook over de registratie van het feest, welke sinds kort verkrijgbaar is en volledig voldoet aan de hooggespannen verwachtingen.

Markus Schulz - Amsterdam 08 · Miami 05. Ibiza 06. Dames en heren, we naderen station Amsterdam 08. We doen onze hoofdstad aan voor een ruim twee uur durende zweefvlucht van magistraal muzikaal genot. Een zweefvlucht die begint in, of met, een Dakota.

Thunderdome XV · Op 15 december van het afgelopen jaar vierde Thunderdome haar vijftienjarig bestaan in de RAI in Amsterdam. Om deze viering extra kleur te geven, brengt Thunderdome ons deze driedubbele cd.

Gareth Emery - The Podcast Annual 2007 · De Engelse DJ Gareth Emery is al sinds maart 2006 wereldwijd succesvol met zijn tweewekelijkse podcast. Hij mixte twee cd's vol met zijn favoriete tracks uit de shows van afgelopen jaar. Ik liet me eens lekker van het podcastje naar de muur sturen.

· Wist u dat?

  • Wist u dat de afgelopen week maar liefst 1497 contactberichten over valentijnshartjes zijn binnengekomen? En nee: wij maken niet bekend wie de anonieme hartjes stuurde!
  • Wist u dat we in december 2006 rond de 2.8 miljoen views op de front hadden en dat dit in februari 2008 alweer dik 15.8 miljoen views zijn?

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : verwijderd

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    verwijderd
  2. Echte naam:
    Justin Dekker
  3. Leeftijd:
  4. jaren jong
  5. Woonplaats:
    Uithoorn
  6. Relatie:
    Ja, al ruim 10 jaar met mijn schatje Tanja!
  7. Dark of Light?
    Light, Dark is zo donker ;)
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben technisch consultant bij een detacheringbedrijf. Ik ben voornamelijk werkzaam in projecten, en gespecialiseerd in Microsoft en Citrix oplossingen.
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Ik had vroeger al een account op flock. Maar dat was echt helemaal in de begintijd. Nadat ik er een hele lange tijd niet meer geweest was, geen idee wat mijn user-id en wachtwoord was, heb ik een nieuw account aangemaakt. Aanleiding voor deze 2e ontdekking was een foto die werd genomen door een partyflock fotograaf. En dit was in ergens in 2004.
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Het forum, de agenda en de pb functie.
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Aan Armin van Buuren RIP :lol: :lol: Nee, dat is een geintje ;) Ik stoor mij het meest aan vriendjesverzoeken van mensen die ik totaal niet ken, nooit gesproken of gezien heb of überhaupt contact heb gehad in wat voor vorm dan ook. Waarom wil je mijn vriendje zijn, als je me geen eens kent?!
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Alle regels schrappen en kijken wat het resultaat wordt :lol: Gelukkig is het maar voor 1 dag ;) En de minimum leeftijd opschroeven naar 16.
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Nou daar kan ik heel duidelijk in zijn. Dat was Dutch Dimension presents Tiesto Solo in de HMH op 02-02-02. (Dutch Royalty). Alles klopte daar. De sfeer, de mensen, het geluid, de locatie, het personeel en niet geheel onbelangrijk, de set van Tiësto. Ik luister die set nog regelmatig terug. Wat een nacht was dat zeg! :D
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Ik ben werkzaam in de dancewereld. In 1e instantie probeer ik ook voor DJ te spelen onder de naam Just-D. Daarnaast organiseer ik samen met =Peter= feestjes onder de naam Tranceformer Events. Ook voor dit jaar staat er weer het e.e.a. in de planning.
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    De bekendste flocker die ik ken is schwingg hoewel hij er de laatste tijd niet zoveel meer is.
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Ik kan alle muziekstijlen wel waarderen op de speedcore en terror na. Maar mijn hart ligt al járenlang bij trance, en dat zal altijd zo blijven. In trance zit heel veel gevoel en emotie. A State of Trance, zoals Armin van Buuren zegt. En hoe dat zo gekomen is? Door Tiësto. Die man legt zoveel gevoel en emotie in zijn sets en in mijn ogen is er niemand die dat kan evenaren. Hij heeft iets bijzonders, iets magisch.
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ik heb in het verleden wel eens strafpunten gehad ja. Ik kreeg die voor uitspraken die ik nog wel eens deed in verschillende voetbaltopics. Nou, dan weet iedereen wel hoe dat ongeveer gegaan is :lol:
    Tegenwoordig kom ik niet meer in dat soort topics, want uiteindelijk is het steeds hetzelfde liedje wat afgespeeld wordt.
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Dat de minimumleeftijd omhoog geschroefd wordt naar 16. Partyflock is in mijn ogen een dance-site, en kinderen van 14 mogen nog helemaal niet op dance feesten komen.
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Ja ik heb ooit eens gastenlijstplaatsen gewonnen. Ik weet alleen niet meer voor welk feest dat was.
  20. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Ik denk dat dat Hasselt geweest is toen we naar Tiësto gegaan zijn.
  21. Schuw of fotogeil?
    Geen van beide. Vind het leuk om op de foto gezet te worden, maar ik ga er niet naar opzoek.
  22. Ben je donateur en waarom?
    Nee eigenlijk niet :bloos:. Misschien maar even regelen…..
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Niet. Ik ga niet naar de kapper. Mijn vriendin is kapster, dus ik wordt altijd thuis geknipt :D Maar de laatste keer is denk ik een week of 4 geleden ofzo.
  24. Dj of Organisator?
    Hmm lastig…. Vind het beide erg leuk, maar ik denk dat ik dan toch voor DJ ga.
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een 8,5. Ik vind het een duidelijke, overzichtelijke site waar je veel informatie vandaan kan halen. Ik zou alleen de pb functie iets anders doen, dat vind ik nog wat rommelig, maar dat is een persoonlijke mening, kan ook mij liggen ;)
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? 3 personen zijn echt te weinig om op te noemen :D Dus wil ik iedereen de groetjes doen die ik ken, maar ik het bijzonder wil ik bloesem, =Peter=, schwingg, verwijderd en >RaoulDuke< de groetjes doen. Toppers zijn het! Ja ik weet het, het zijn er 5, maar ik kan echt niet kiezen :(

We bedanken verwijderd voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Al snel nadat Paul Elstak in 1992 het eerste hardcorelabel ter wereld oprichtte, Rotterdam Records, werd deze single op het label uitgebracht. Het nummer reikte tot nr. 2 in de Nederlandse Top 40. Het muzikale brein achter deze track, Maurice Steenbergen, zou later overigens als creative director verantwoordelijk zijn voor de happyhardcorevideoclips van Paul Elstak.



· Anekdotes

Ticket bij de Helpdesk:
User:
ik wil graag weten hoe ik vrienden kan zoeken hoe doe ik dat?

Admin:
Ga naar buiten en ga eens met mensen praten...

----------------------------
Welkom trouwens,

Als je naar leden gaat kun je zoeken naar leden, als je op geavanceerd zoeken klikt heb je meer zoekmogelijkheden!



ik wil ook muziek maken kan dat

Dat kan, ik zou zeggen, koop een muziekinstrument en speel erop.


Een lid vraagt zich af wat wij onder geslachtsdelen verstaan. Intern werd dit besproken onder de admins:
Admin 1
Onder geslachtsdelen verstaan we de penis bij de man en de flamoes bij de vrouw.

Admin 2
flamoes? Mijn oma noemde t altijd zo! Zij dacht dat het een heel keurig woord was, maar volgens mij komt dat van de wallen ofzo :lol:

Admin 1
vagina, kut, vulva... allemaal 'een pot nat' ;)

Admin 2
Als je t goed doet ja ;)

Admin 3
Is dit een steek onderwater?

Admin 1
Ik voel anders altijd wel nattigheid...



En ja, ze blijven binnenkomen. Nog steeds. Foute vlopjes aan artiesten. Doorgaans zijn het heel aardige berichtjes van grootste fans aan hun favo dj. Maar wat deze user nou wil .... :vaag:
haaaaaaaaaaaaaalowwwww alles goed met mij wel ik wil een flock van een dj



Sommige zijn wel duidelijk :D
drum and base me reet,. gewoon wreed!



en nog 1:
Jij bent tegek boii:D

:lief:


of dees dan..
Draait zeker goed voor een Dame..

dat je voor de 10x op dat vlopje klikt is al niet echt slim, maar om dan ook nog te denken dat dit een compliment is.... :frusty:


hier 1 van iemand met een kapot toetsenbord??
:nee: meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaai

· Geen heden zonder verleden

  • 1935 - De Noorse onderzoekster Mikkelsen betreedt als eerste vrouw het zuidpoolgebied.
  • 1947 - André van Duin, Nederlands komiek, zanger en acteur geboren.
  • 1963 - Demonstratie van de laser-tv in New York.
  • 1967 - Kurt Cobain, Amerikaans zanger van de band Nirvana geboren. (overleden 1994)
  • 1986 - De Sovjet-Unie brengt het ruimtestation Mir in de ruimte.
  • 2001 - Er wordt in Groot-Brittannië bij 20 varkens mond-en-klauwzeer (MKZ) ontdekt, een maand later worden de eerste gevallen in Nederland vastgesteld. Begin 2002 is de MKZ crisis officieel voorbij.
  • 2002 - Op deze dag om 20.02 uur was de datumnotatie: 20-02-2002 20:02, een drievoudig palindroom.
  • 2004 - Thailand - Dierenartsen in Thailand hebben vastgesteld dat het H5N1 virus dat de vogelgriep veroorzaakt, verantwoordelijk is voor de dood van minimaal twee katten in de provincie Nakhon Pathom. Het virus lijkt hiermee ook overgeslagen te zijn op deze diersoort.



· Nieuwsberichten


b2s rookie nights round #2: Hardstyle
De eerste rookie nights ronde is achter de rug. 7 deelnemers streden in de categorie mixed styles om de eerste finale plekken. DJ W en DJ Vital ConneXion waren de gelukkige winnaars en zijn al verzekerd van hun finale plaats later dit jaar... Maar we gaan door! Op donderdag 28 februari staat de 2e rookie night op het programma, die dit keer geheel in het teken zal staan van hardstyle! Die avond zullen wederom 7 talenten hun skills vertonen in Outland te Rotterdam. Lees verder




Heineken Refreshing Sounds Sessions presenteert met trots:
Berlin Breakdown. De uit Berlin afkomstige band Mocky wordt live geremixed door Jazzanova, Stevendepeven en Domu. Donderdag 6 maart vindt in het Utrechtse EKKO de derde editie van Heineken Refreshing Sounds Sessions plaats: Een uniek concept waar verschillende vernieuwende artiesten samen komen en een tribute geven aan een muzikale stad, stroming of platenlabel. De twee eerdere edities Refreshing Motown en Welcome to Detroit waren een groot succes. Hier waren spetterende live optredens van Mark de Clive Lowe en Platinum Pied Pipers en de goed ontvangen remixes van o.a. Marc Mac, Comtron, Tom Trago, The Walk & Rogerseventytwo, Black Milk en Louis Bordeaux te bewonderen.

Dit keer staat Berlin centraal, zo ongeveer het epicentrum van elektronische muziek in het algemeen. Veel van de vernieuwende tendensen zijn terug te vinden tot in de Duitse hoofdstad, stromingen van verschillende muziekstijlen smelten hier samen tot een nieuw geheel. Tijdens Berlin Breakdown treedt de band Mocky op en wordt deze live geremixed door Jazzanova, Steven de Peven (Rednose Distrikt) en Domu. Waarna Jazzanova, Beesmunt Soundsystem Soundsystem en Sjammie The Money de rest van de avond en nacht vullen met hun hardste electro- en partyplaten. Lyrical Tie is de host van de avond. Lees verder




Rockacademie presenteert Inside Out Showcase
Op zaterdag 23 februari is het weer zover, dan presenteert de Fontys Rockacademie haar jaarlijkse “Inside Out Showcase”. Studenten en oud-studenten presenteren zich met hun acts op alle podia van de 013, waar je tevens de hele dag informatie over het onderwijs kunt krijgen. Voor iedereen die graag nieuwe talent ziet en meer wil weten van deze opleiding tot beroepsprofessional in de muziekindustrie is deze dag onmisbaar.

De Fontys Rockacademie startte in 1999 als eerste professionele opleiding voor popmuzikanten op het Europese continent. Sinds 2004 is ook de opleiding DJ/ Danceproducer op de Rockacademie van start gegaan, waarvan in 2008 de eerste studenten zullen afstuderen. De studenten krijgen les van docenten als Robin Morssink en Julien Chaptal en hebben al groot succes met optredens op o.a. het Amsterdam Dance Event. Wil je hier meer van weten? Wil je zelf zien wat de studenten doen? Kom dan naar de Inside Out Showcase van de Fontys Rockacademie op 23 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur in de 013.


Dare 2 Care feest voor de CliniClowns
Op zaterdag 12 april zal er in de Boogie Bar te Emmen flink gefeest worden voor het goede doel! Genaamd: Dare 2 Care. De twee organisaties X-Perience & M.I.C. Events, bekend in de regio Noord, hebben in samenwerking met Stichting CliniClowns Nederland een feest gepland. Op deze avond is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

De Stichting:
Stichting CliniClowns in een organisatie in Nederland die zich inzet om afleiding en plezier aan zo veel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap. De CliniClowns laten de kinderen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten ze gewoon weer even kind zijn. In Nederland zijn naar schatting zo’n 250.000 zieke kinderen, waarvan er zo’n 20.000 thuis worden verpleegd en verzorgd. Op dit moment spelen bijna 70 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Omdat veel van deze kinderen vaak ook langdurig thuis worden verpleegd/en verzorgd, gaat CliniClowns Nederland zich ook richten op deze kinderen. Lees verder


Jij bepaalt de visuals bij Dave Clarke's Whitenoise TV - Uniek interactief VJ programma op 3VOOR12/CENTRAL TV
3VOOR12Whitenoise, het populaire danceprogramma op 3FM, gepresenteerd door de Engelse DJ-held Dave Clarke is vanaf nu ook op 3VOOR12TV te zien. En het beeld, dat bepaalt de kijker. Dave Clarke jaagt in zijn radioshow 3VOOR12Whitenoise nu al ruim een jaar 'cutting edge alternative music' de ether in. Elke zaterdagavond is er in zijn show veel ruimte voor nieuwe elektronische dansmuziek, DJ Sets, interviews en Dave's eigen mix van de bruutste platen van het moment. En nu dus ook met door de kijker geselecteerde beelden op 3VOOR12/CENTRAL TV.

De werking is vrij eenvoudig (zie demonstratievideo 3VOOR12WHITENOISE TV online). De basis van het beeld ligt bij de populaire user generated fotosite FLICKR. Met de afstandsbediening kan de kijker foto's toevoegen aan de uitzending met behulp van trefwoorden, zogenaamde tags. Elk trefwoord genereert een stroom foto's op de beat van de show. Zo bepalen de associaties van de luisteraar welk beeld er bij de muziek te zien is en ontstaat er een kettingreactie van beelden wanneer mensen weer geinspireerd worden door de beelden die voorbij komen. Lees verder


Kaartverkoop Pinkpop breekt records
De kaartverkoop van Pinkpop breekt alle records. Zaterdag werden al 32 duizend kaarten verkocht, vertelt oprichter Jan Smeets maandag. "Ik denk dat alle kaarten aan het eind van de week uitverkocht zijn." Met de overweldigende verkoop wordt een record gebroken. "Het oude record dateert 2002, toen in het eerste weekend ruim zeventienduizend kaarten werden verkocht", herinnert Smeets zich. Voor de 39e editie van het jaarlijkse festival zijn in totaal honderdduizend kaarten beschikbaar, waarvan veertigduizend weekendkaarten en daarnaast voor iedere dag twintigduizend dagkaarten.

Pinkpop wordt van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni gehouden in het Limburgse Landgraaf. Onder meer Queens of the Stone Age, Kaiser Chiefs en Groove Armada staan op het programma.

Bron : Nu.nl



Eerste namen voor Melt zijn veelbelovend
Op zo'n 500 kilometer oostwaarts van Utrecht ligt Ferropolis een park vol afgedankte graafmachines uit de DDR-tijd. Te midden van dit industrieel erfgoed is er van 18 tot en met 20 juli een uniek muziekfestival: Melt. De eerste namen voor de line-up zijn bekend en liegen er niet om. Want nu al zijn Björk, Editors en Franz Ferdinand bevestigd. Daarnaast is er een aantal goede namen uit de dancewereld geboekt. Zo komt het Kompakt-label met Supermayer en Gui Boratto langs en zijn er verder nog Alter Ego, Boys Noize, Crookers, Daniel Haaksman, Ellen Allien, Len Faki, Miss Kittin & The Hacker, Sascha Funke, Tobias Thomas, Tomas Andersson, Booka Shade, Gui Boratto, Modeselektor, The Teenagers, Uffie & Feadz als eerste namen aan de voorlopige line up toegevoegd.

Melt is dus het ideale festival voor de liefhebber van alternatieve rock als moderne dance. Voeg daarbij de fantastische, surrealistische locatie en het feit dat je de kaarten gewoon in Nederland via Ticketmaster kunt kopen en je hebt het recept voor een ideaal festivalseizoen.

Bron : Nu.nl



Gezocht: kopers voor alle disco's in uitgaansgebied Tilburg-Centrum
Alle discotheken in de Tilburgse binnenstad staan te koop. Het gaat om Villa Fiësta, The Blitz, Patronaat, Zino en partycentrum The Gallery waarvan een disco onderdeel uitmaakt. De sector heeft met economische tegenwind te maken. "Het is een landelijke tendens dat het allemaal een stuk minder is in de discosector dan vijf jaar geleden", zegt Ron van Gestel van de Tilburgse vestiging van Hormax Horecamakelaars. "De recessie treft grote zaken het zwaarst en er zijn heel wat vierkante meters horeca in de binnenstad bijgekomen.De cafés, waar ook gedanst kan worden, winnen het van de discotheken. Exploitanten van kroegen verdienen redelijk de kost."

Blitz is dicht voor een verbouwing die een andere formule mogelijk moet maken. " Er moest geld bij", zegt mede-eigenaar Hans Hamers. "We hopen op een doorstart onder een andere naam, maar voor de zekerheid staat de zaak in de verkoop. Zino draait goed, maar als er iemand met een zak geld komt, dan kan hij de sleutel krijgen. Ik wil de horeca wel uit." Hetzelfde geldt voor Peter Spieringhs van The Gallery. "Ik moet er niet van af omdat het slecht gaat, maar ik wil ervan af. Ik wil iets anders in mijn leven gaan doen." Ook Carlo de Wit van het Patronaat wil zijn leven een wending geven. "Ik verkoop als iemand de prijs betaalt die ik wil hebben."

Bron : Brabants Dagblad


· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen

Boeren met tractor gratis naar festival
Boeren hebben weinig te klagen over positieve aandacht de laatste tijd, maar nu mogen ze ook nog eens gratis naar een festival. Dit wel onder de voorwaarde dat ze een tractor meenemen. De eerste editie van het Plattelandsfestival in evenementenhal De Meenthe in Steenwijk kent een heuse bewaakte parkeerplaats voor tractoren. Organisator Han Evers kan de vraag nauwelijks aan. "Ze willen met allerhande voertuigen komen, maar alleen tractoren die aan de verkeerseisen voldoen, zijn welkom'', zei hij maandag.

De parkeerplaats voor vijftig tot zestig tractoren is bewaakt omdat zo'n voertuig al gauw € 80.000,- kost. "Bovendien willen we voorkomen dat de bezoekers gedurende het festival met een slok op gekke toeren met hun tractor willen uithalen of na het festival beschonken naar huis willen rijden.''

Bron : Nu.nl


·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Het bij het profiel van de artiest staat er niet om in contact te komen met de artiest. :gaap:


KNIP – 3e jaargang – nr. 8

119 opmerkingen

Stichting CliniClowns in een organisatie in Nederland die zich inzet om afleiding en plezier aan zo veel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap.

Snap niet dat die stichting nog bestaat. Uit onderzoek is ook uitgewezen dat 70% van de kinderen die clowns helemaal niet leuk vind! Lekker goed doel :dood:
Uitspraak van Demis Haneveer op donderdag 21 februari 2008 om 15:55:
zino loopt ook hardstikke goed, no worries peeps

zino goed loopt dat begrijp ik ook nog wel hoor (was er elke week te vinden) maar van rest van tilburg wist ik niet veel af (nog steeeds niet) :P dus daarom stond ik er van t ekijken
 

Gadverdamme :dood:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 februari 2008 om 19:27:
WTF staat hier????

Hee herm ga je mee telefoon likken hahaha
dat staat er :respect:
laatste aanpassing
Ik kan alle muziekstijlen wel waarderen op de speedcore en terror na.


das nou weer jammer :P
Mokkeltje!!! Wat doe je! :[ :[ :[

:dood: :dood: :dood:


Ahhhh echt TE ranzig die plaatjes! *pjoeeeeeeeeek*
Eerste namen voor Melt zijn veelbelovend

Pfff, vorig jaar was te goed! Dit jaar weer fijn van de partij!

(y)
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 21 februari 2008 om 14:22:
Haha arme AVB-fan
Geloof mij die heeft het allemaal aan zichzelf te danken hoor. :x
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 februari 2008 om 19:10:
Dat Bert en Ernie filmpje blijft bruut
haaaaaaaaaaaaaalowwwww alles goed met mij wel ik wil een flock van een dj

die was opzekah uit zuh dak:P
 
Die spinnen :cry:
en we zijn weer heel veel wijzer geworden met de knip:P
 
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Bewust vrijgezel "

8)


Uitspraak van verwijderd op donderdag 21 februari 2008 om 23:18:
Die spinnen

:dood:
 
Leuk.. Alleen die spinnen haha dat je daar bang voor bent, snap ik echt niet.. (Maar ik ben dan weer bang voor muizen:$)
lol?

Hoelang is dit al??? Zie et nu pas :roflol:
Uitspraak van |Prod!gy| op vrijdag 22 februari 2008 om 12:27:
lol?

Hoelang is dit al??? Zie et nu pas

KNIP – 3e jaargang – nr. 8

ffies :P
mooie knip weer (Y)
Mijn god...wie had die spinnen in zijn huis??
Uitspraak van Adios op woensdag 20 februari 2008 om 22:40:
Die spinnen zijn te vies voor woorden, gelijk alle hoekjes in mijn slaapkamer nagekeken

Ik wil er toch nog even op terug komen....

Ik kan die spinnen niet uit mijn hoofd krijgen :/

Eng plaatje :'(
laatste aanpassing
Uitspraak van Adios op vrijdag 22 februari 2008 om 23:17:
Ik kan die spinnen niet uit mijn hoofd krijgen :/

:aai:

had ik ook ... 8)
hahaha dat van die tracktorparking heb ik nog gesprek over gehad met de organisator, voor de uitzending van RTV Oost hahaha.. :D
·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

Het envelopje bij het profiel van de artiest staat er niet om in contact te komen met de artiest.

Hahaha wel leuk maar hadden ze er niet bij moeten zette.. Elke keer weer leuk in de Knip :)
Artiest {SHOWLIST artist 59616, 34988}
jah jah het ping pong lied van paultje :P
 
Bert & Ernie Go Brutal:[
:lol: sommige mensen, echt he...

die spinnen, ieuw
laatste aanpassing
Uitspraak van Adios op vrijdag 22 februari 2008 om 23:17:
Eng plaatje

kijk maar is achterom dan :) daar zitten er vast nog wel een paar op je te wachten, en als je slaapt kruipen ze gewoon door je bed,,.
je zou maar eens wakker worden met een spin op je smoel 8)