Partyflock
 
­ Nederland

Industry of house

anoniem gepubliceerd op
Industry of house staat weer helemaal klaar voor een vette en knallende derde editie. Het concept met de uitgesproken mening laat weer van zich horen! Op tweede kerstdag is de Amsterdamse crowd in grote getale naar Marcanti gekomen om de kerstdagen op een unieke manier af te sluiten en helemaal op te gaan in de house music! Speciaal voor de liefhebber doen we het vanavond nog eens dunnetjes over!

Op zaterdag 26 januari is het wederom de Marcanti die zijn deuren opent en Industry of house van harte welkom heet. Deze avond wordt er één zonder grenzen; alles kan en alles mag. Belangrijk is wel dat je van pure house houdt want uiteraard staat er weer een selectie van de beste housetoppers op je te wachten!Een line up waarvan je spontaan gaat watertanden en direct in de juiste ‘mood’ raakt. DJ Dansa, Nikolaï Dimitrov, Rishi Romero, Dekky, Prunk Le Funk, Tony Cha Cha en D-Rashid gaan het helemaal waar maken en zullen jou ongetwijfeld in extase weten te brengen. Met deze mannen achter de tafels ben je van succes verzekerd want ook voor deze avond hebben zij beloofd weer met kwaliteit te gaan smijten. Ze weten waar je voor komt dus alle HousejunkyZ van Amsterdam en omstreken kunnen hun zogenoemde ei weer kwijt.

Voel jij je aangesproken en wil je deze show niet missen dan weet je waar je moet zijn. Op 26 januari staat de Marcanti geheel in het teken van de headliner in de scene dus zorg dat je erbij bent.. Voor iedereen is er een plek op de hotste dansvloer van Amsterdam gereserveerd dus zorg dat je er dan ook staat!Het wordt weer een avond zoals je van Industry of House gewend bent. Geen gezeik maar gewoon loss!

Je Taime Domingos

Bonjour Party peeps, freaks, geegs, dancers, lovers, haters and what so ever... Come es ta??? Mi ta bien et tu? Wat een talen mix en super chiq chiq chiq... Een bonjourtje hier en een Comes ta daarrrr... Ja een stapje verder, een level omhoog, we are rising against time, against all ods, we are growing, we are lovers and we love it, we adore, ohhh yes mi amore, Jádore neeeee Je Táime. Ik hou van, jij houdt van, wij houden van de zondag.

De maand van de liefde brengen we een geheel new orgineel maar toch beloved en klassevol concept uit, ''Je Táime Domingos'' een mix van het temprament en passionele Spanje en het chique en elegante van de Fransen. De eigenschappen van de landen zullen zeker terug komen op het event. Don't you love the sundays.....? Dit unieke concept, zoals Amsterdam Marcanti dat altijd aan te bieden heeft, brengen wij terug in een zondags feestje met een rauwe korst en een cherry on the top ''the sweetest thing'' ''Je Táime Domingos''.

Zoals de club het uitstraalt, chiq en elegant, zo past het binnen ons concept. Dit is een feest voor de die hards, die geen genoeg kunnen krijgen van vrijdag en zaterdag. Zondag de dag van rust, chillen, relaxen ennnnnnn feesten!!! Dit feest zal iedere eerste zondag van de maand plaats vinden. Neee laat hoeft het niet te worden, tijd is eigenlijk een illusie bij ons. Door deze illusie zal je partyvibes uitstralen op de rest van de partyfreaks. Dit zal niet alleen gaan, daarbij heb je toch de masters in het vak nodig. De gene die the rythems en beats door je lijf heen laten trillen. De line-up en entertainment maakt de avond compleet totaal iets anders, flamboyant, elegant, orgineel en uniek als ze zijn.

D-Rashid master in a sunday party will blow you feet away, Billy the Klit zal je met prime time een heerlijk gevoel geven en zo zijn de masters niet alleen! Zij hebben een back up van Dj FLAVA, Melly Mel, Rishi Romero and last but not least the resident Nikolaï Dimitrov, het oogappeltje, de ruwe diamant die geslepen moet worden, die in de startblokken klaar staat voor de start!!! He will give it to ya... so let it be and love him love theme, adore theme, feel it, believe it, it's happening a mix of extrodenaire people will Je Táime Domingos... You will get what you deserve. Qau productie en acts daar houden we ons mondje over and keep it as a surprise. Shhhhhhhhhhh!

Kaarten voor Je Táime Domingos zijn verkrijgbaar via www.easyticket.nl 15 Euro (Presale) en 20 Euro (Door).

1 opmerking